Προς το περιεχόμενο

Philips 42PFL3208H - 349Ε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως το ειπες πηρα και ζητησα τα λεφτα, εγω αυτη την πηρα επειδη ηταν προσφορα με ιδια χαρακτηριστικα τηλεοραση απο κωτσοβολο θες 500 ευρω και δεν ημουν διατεθημενος να δωσω τοσα.. ειπαν θα τα δωσουν, απο εκει και περα θα περιμενω τα χριστουγεννα.

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

την πηγα πισω, διαπιστωσαν και εκει το προβλημα, με ρωτησαν αν θελω αλλη ειπα οχι και πηρα τα λεφτα πισω, περιμενουμε χριστουγεννα τωρα..

Δημοσ.

βασικα θεωρησα οτι βρηκες την ιδια ή αντίστοιχη smart σε καλύτερη τιμή... αυτές που παρέθεσες αν δεν απατώμαι δεν ειναι smart αλλα απλες και ακριβοτερες...

Δημοσ.

δε καιγομαι για σμαρτ αλλα αν υπαρχει καλοδεχουμενο, μια 42αρα led ηθελα την ειδα 349 και την πηρα. την ιδια δεν την ειχαν και ο κωτσοβολος οπως ειπα καποια μοντελα τα ειχε ακριβοτερα απο αλλα μαγαζια. για μενα η philips τρωει Χ πριν 2-3 χρονια ετσι την πατησαν οι γονεις μου με τηλεοραση philips στις πρωτες 2-3 μερες αρχισε να αναβει και να κλεινει μονη της και οπως ειπε ο μαστορας ηταν η πλακετα και εμενα τωρα κατι παρομοιο μου ειπαν οτι εχει προβλημα το πανελ. τωρα περιμενω τα χριστουγεννα, αντεξα 3 χρονια με crt 10-15ετιας στον 1 μηνα θα κολλησω; :-D

Δημοσ.

δε καιγομαι για σμαρτ αλλα αν υπαρχει καλοδεχουμενο, μια 42αρα led ηθελα την ειδα 349 και την πηρα. την ιδια δεν την ειχαν και ο κωτσοβολος οπως ειπα καποια μοντελα τα ειχε ακριβοτερα απο αλλα μαγαζια. για μενα η philips τρωει Χ πριν 2-3 χρονια ετσι την πατησαν οι γονεις μου με τηλεοραση philips στις πρωτες 2-3 μερες αρχισε να αναβει και να κλεινει μονη της και οπως ειπε ο μαστορας ηταν η πλακετα και εμενα τωρα κατι παρομοιο μου ειπαν οτι εχει προβλημα το πανελ. τωρα περιμενω τα χριστουγεννα, αντεξα 3 χρονια με crt 10-15ετιας στον 1 μηνα θα κολλησω; :-D

οταν λεω εγω μακρια απο philips...την ειχα πατησει και εγω...και δεν εβρισκα ακρη...πολι καλα που εσυ βρηκες... :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

offtopic τελειως

επειδη αυριο πρεπει να παω να την παραλαβω εχεις κανεις ιδεα αν μπορω να την κουβαλησω μονος μου η θελει 2 ατομα?  :-D  :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

γιατι δεν εβαλες παραλαβη στο σπιτι; δωρεαν ηταν.. τελος παντων και μονος σου μπορεις, εγω μονος πηγα και το εδωσα πισω το ρημαδι, μακαρι να σου βγει καλη γιατι εμενα....

Δημοσ.

γιατι παραλαβη κανουν μονο 9-5 που δεν ειμαι ποτε σπιτι...αλλωστε εχω κωτσο στα 200 μετρα. Ε και καλη να μην βγει την παω πισω γι αυτο υπαρχουν οι εγγυησεις...ηταν καλη ευκαιρια. 

Παντως κατ εμε επρεπε να παρεις την ιδια...το οτι βγηκε ελατωματικο ενα κομματι δεν σημαινει οτι ειναι ολα ετσι. Δεν ειναι και τοσο ευκολο να βρεις κατι αντιστοιχο σε αυτα τα χρηματα (προς το παρον)

Δημοσ.

ειναι 2η philips που το κανει αυτο, η προηγουμενη στις 2-3 βδομαδες αρχισε να κανει το ιδιο πραμα και με τα 1000 ζορια πηραμε καινουριο μοντελο, μου λεει "κατσε να δω αν εχει αλλο κομματι" εκανα προσευχες απο μεσα μου να μην εχει και τελικα μου λεει δεν εχει. εμαθα και καποια πραγματα για τις τηλεορασεις philips και ξενερωσα, παω για sony,samsung, lg. προς το παρον δε βρισκεις σε αυτα τα λεφτα σμαρτ 42αρα λεντ, αλλα πολλες φορες το φθηνο το πληρωνεις ακριβα σε βαθος χρονου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...