someone- Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 βασικά νομίζω πάνω κατω ίδιες οι 2 sony, που διαφέρουν; ειδα σήμερα στο public την kdl 470 και ήταν φοβερή στα 365 και μου είπε φίλος οτι οι Sony ειναι πολυ καλές.. αυτη που εδειξες ειναι καλύτερη απο αυτη που παραγγειλαμε;
HERTHAN Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 <p>αυτη την εχεις δει? <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/125437-sony-kdl40r473#prettyPhoto'>http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/125437-sony-kdl40r473#prettyPhoto</a></p> Πολυ καλη τιμη και πολυ καλη τηλεοραση για καποιον που δεν θελει να δωσει πολλα χρηματα και δεν εχει και τρελες απαιτησεις
dim05 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Παρακαλω καποιος που την αγορασε να μας ενημερωσει εαν ο σκληρος που συνδεεται στην τηλεοραση μπορει να χρησιμοποιηθει παραλληλα και σε καποιο pc, δηλαδη εαν κανει καποιο proprietary format στο δισκο οποτε δεν ειναι πλεον αναγνωσιμοι απο pc. Επισης και για το φορματ των αρχειων, ειναι το ts που βλεπουμε στους δεκτες Mpeg4 ή κατι άλλο.
dknight999 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Παιδία την πήρα σήμερα από κωτσοβολο 349ευρω.την προτείνω ανεπιφύλακτα.έχει δυνατότητες ισάξιες 600 ευρώ .πάει καλά κ στο ίντερνετ κ στ YouTube .
Themos3 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Την πηρες απο φυσικο καταστημα? Γιατι στο ιντερνετ δεν υπαρχει πλεον
dith Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Παρακαλω καποιος που την αγορασε να μας ενημερωσει εαν ο σκληρος που συνδεεται στην τηλεοραση μπορει να χρησιμοποιηθει παραλληλα και σε καποιο pc, δηλαδη εαν κανει καποιο proprietary format στο δισκο οποτε δεν ειναι πλεον αναγνωσιμοι απο pc. Επισης και για το φορματ των αρχειων, ειναι το ts που βλεπουμε στους δεκτες Mpeg4 ή κατι άλλο. δε την αγόρασα, αλλα στο εγχειρίδιο χρήσης επιμένει (χωρίς είναι απαραίτητα αληθές) οτι ο δίσκος που θα μπει στην τιβί για να χρησιμοποιηθεί απο το pvr, δε θα είναι αναγνώσιμος απο υπολογιστή. Κι επειδή το μέγιστο εμεταλλεύσιμο μέγεθος για το pvr είναι μέχρι 32 γίγα, εγώ θα έβαζα ένα φλασάκι μόνιμα επάνω... Αν πάντως το ενδιαφέρον σου είναι να κάνεις εγγραφές και να τις κρατάς, τότε φαντάζομαι οτι με λίγη προσπάθεια θα βγάλεις άκρη... δε νομίζω να επανεφεύραν τον τροχό οι της Philips.... κάποιον γνωστό streaming codec θα έχουν, όπως οι ψηφιακοί δέκτες Την πηρες απο φυσικο καταστημα? Γιατι στο ιντερνετ δεν υπαρχει πλεον Με ενδιαφέρει κι εμένα αν υπάρχει...
vasman15 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Παιδία την πήρα σήμερα από κωτσοβολο 349ευρω.την προτείνω ανεπιφύλακτα.έχει δυνατότητες ισάξιες 600 ευρώ .πάει καλά κ στο ίντερνετ κ στ YouTube . απο ποιτητα κατασκευης υλικων και,οθονης πως ειναι?
someone- Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 την παρελαβα πριν κανενα 2ωρο, μου φαινεται πολυ καλη παιδια, βεβαια δεν εχω εμπερια για να κρινω μια crt παλια ειχα. Ευκολη συναρμολογηση, ευκολη εγκατασταση και μενου, θα δουμε! :-D
skatopaido Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 την πηρα και εγω σημερα!ποιοτητα κατασκευης,βαση,τηλεκοντρολ ειναι χαλια αλλα εχει καλη ποιοτητα εικονας και χρωματα και καλες Smart λειτουργιες.δε παιχνιδια δεν εχει ιδιαιτερο Lag.την εχω συνδεσει στο Pc και απο αυτη γραφω τωρα.
someone- Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) η βάση όντως και εμένα μου φάνηκε κάπως, αλλα η τηλεοραση μια χαρα μου φάνηκε, τώρα το τηλεκοντρόλ δε με νοιάζει και πολυ.. - internet πως μπαινει ρε παιδια εκτος απο wifi dongle? γιατι εχει και επιλογη ενσυρματη εκτος απο ασυρματη, τι καλωδιο ειναι αυτο; - τι καλωδιο hdmi να παρω βλεπω ξεκιναν απο 3-4 ευρω και φτανουν 60-70 Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2013 από someone-
someone- Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 οκ, αυτο ηταν. η δικια μου χαλασε. δεν επαιζε η εικονα πριν λιγο ειχε μονο ηχο, την εκλεισα εβγαλα εβαλα τα βυσματα και τωρα ουτε ο ηχος, αιντε να βγαλουμε ακρη! 1
touristas1985 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 καλα για βαλε κανα dvd/usb η τιποτα αλλο γιατι μ αυτον το καιρο μαλλον το σημα τα επεξε και τσαμπα αγχωνεσαι
paylidis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 καλα για βαλε κανα dvd/usb η τιποτα αλλο γιατι μ αυτον το καιρο μαλλον το σημα τα επεξε και τσαμπα αγχωνεσαι ναι ρε μαν, ψηφιακή εκπομπή λεμε... οικογενεια κλικλικου... 1
someone- Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 δε κανει τιποτα ρε παιδια, αντε για καποιο λογο δεν εχει εικονα, οταν παταω το κουμπι των ρυθμισεων δε θα περεπε να βγαινουν οι ρυθμισεις, ε δε βγαινουν!
dith Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Βγάλτην για 10 λεπτα απο το ρευμα, κι αν δεν... τηλέφωνο άμεσα για DOA στον κωτσο. Παίρνεις πίσω καινούρια ή τα λεφτα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα