Προς το περιεχόμενο

Philips 42PFL3208H - 349Ε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την εβαλε ξανα διαθεσιμη...εγω την εβαλα 18 ατοκες με δανειοδοτηση. Αν ειναι πραγματικα ατοκες χωρις εξοδα φακελου τραπεζης κτλ θα την παραλαβω αλλιως ουτε καν.

Ξερει κανεις αν χρεωνουν κατι παραπανω? Το site παντως τελικη τιμη μου εβγαλε 349 αν και πιστευω κατι λακο εχει η φαβα και δεν μου τον εχουν πει

Είναι πάνω από 40 ευρώ τα έξοδα φακέλου και στην πραγματικότητα είναι με χαμηλό απλά επιτόκιο ,δίνεις την δόση σου και μετά ο κώτσος τα δίνει στην τράπεζα,δεν συμφέρει ψάχνουν για κορόιδα...

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι πάνω από 40 ευρώ τα έξοδα φακέλου και στην πραγματικότητα είναι με χαμηλό απλά επιτόκιο ,δίνεις την δόση σου και μετά ο κώτσος τα δίνει στην τράπεζα,δεν συμφέρει ψάχνουν για κορόιδα...

Αν δεν εισαι σιγουρος για κατι καλυτερα μην το αναφερεις καν...εισαι σιγουρος οτι ειναι 40 ευρω τα διαχειριστικα εξοδα? Την κοροιδια που την βλεπεις αν επιτρεπεται ? Γιατι αν οντως υπαρχει να μην παραλαβω. Αλλα αν ειναι να κανω την δουλεια μου με 350-370 και 18 ατοκες δεν εχω θεμα 

Δημοσ.

γιατί πολύ απλά δεν είναι άτοκες ,εγώ για υποτιθέμενο λάπτοπ 1000 ευρώ έδωσα 69ε έξοδα φακέλου και κάθε φορά που αργώ την δόση μου βάζουν και τόκο 30 λεπτά/δόση επί πόσους μήνες χρωστώ,δεν αξίζει να μπλέξεις....

Δημοσ.

Ρε φιλε σ ειπε κανεις οτι εχω διαθεση να καθυστερω τις δοσεις?Αν ειναι να τις καθυστερω δεν θα το επερνα με δοσεις πολυ απλα

Παντως τηλεφωνικα μου ειπαν οτι για αγορες μεσω ιντερνετ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΑ ΦΑΚΕΛΟΥ ρωτησα 3 φορες

Δημοσ.

μπηκα στο πειρασμο αλλα δεν υπεκυψα γιατι πρωτον η philips εχει παραιτηθει στο τομεα τηλεοραση και αυτες κατασκευαζονται απο τριτους και δευτερο το service ειναι απο τα αθλιοτερα που ξερω....

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπον ακουστε το κουλο με την δανειοδοτηση πηγα σε καταστημα και ρωτησα.

Αν κανεις δανειοδοτηση σε καταστημα πληρωνεις 25% εξοδα φακελου συν 4% επι του συνολικου ποσου κατι που προφανως δεν αναγραφεται καπου

Αν κανεις δανειοδοτηση μεσω ιντερνετ και για αποστολη στο σπιτι δεν χρεωνεται τπτ παραπανω!!!! Ειδα εγω τις δοσεις μου που το εκανα ετσι και ειναι ισοποσες με συνολο 349

Δημοσ.

μπηκα στο πειρασμο αλλα δεν υπεκυψα γιατι πρωτον η philips εχει παραιτηθει στο τομεα τηλεοραση και αυτες κατασκευαζονται απο τριτους και δευτερο το service ειναι απο τα αθλιοτερα που ξερω....

Ισως εχεις κάποια δικια,απο την αλλη εγω βαρέθηκα τις LG (κάτοχος)και τις Samsung (πρώην κάτοχος μόνιτορ) με ημερομηνία λήξης .. μικροτερη των 10 ετων ελπιζω αυτη την φορα να σταθώ πιο τυχερός. TV είναι όχι PC

Δημοσ.

offtopic

Αν κάποιος φίλος από Θεσσαλονίκη την αγόρασε και το μετάνοιωσε, ας μου στείλει ένα pm.

Πήρα τη sony που προαναφέρθηκε και θα ήθελα ανταλλαγή καθαρά λόγω μάρκας.

Η sony είναι σφραγισμένη.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

πλεον δεν υπαρχει καν σαν λινκ, παιδια αυτο που λεει για το support 360, 5ετης ολοκληρωμενη τεχνικη υποστηριξη αξιζει;

ειναι 5+2 χρονια που ειχε η τηλεοραση αρα 7 χρονια ή 5 συνολο; γυρω στα 120 ευρω βγαινει νομιζω..

Δημοσ.

Λοιπον ακουστε το κουλο με την δανειοδοτηση πηγα σε καταστημα και ρωτησα.

Αν κανεις δανειοδοτηση σε καταστημα πληρωνεις 25% εξοδα φακελου συν 4% επι του συνολικου ποσου κατι που προφανως δεν αναγραφεται καπου

Αν κανεις δανειοδοτηση μεσω ιντερνετ και για αποστολη στο σπιτι δεν χρεωνεται τπτ παραπανω!!!! Ειδα εγω τις δοσεις μου που το εκανα ετσι και ειναι ισοποσες με συνολο 349

ευχαριστώ φίλε και συγνώμη για την παρεξήγηση ,αν το ήξερα θα την έκανα online την παραγγελία μου και όχι από το κατάστημα ,το περίμενα πως θα μου έκαναν τέτοια μπινιά μιας και άλλη τιμή έλεγε η απόδειξη και άλλη (με τις δόσεις) πληρώνω εγώ ->επόμενο βήμα καταγγελία στο ινκα και συνήγορο του καταναλωτή και δεν ξανά-αγοράζω ούτε καρφίτσα από αυτούς...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...