Προς το περιεχόμενο

Philips 42PFL3208H - 349Ε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άν δε σκοπευεις να βάλεις την σούπερ ντούπερ οθονάρα των 3000 ευρω δίπλα στην φτωχή δική σου των 350, θα μείνεις απλά με την απορία τι στραβό έχει και την πουλάν τόσο φτηνα  :-D

Xaxaxa.. έτσι ακριβώς. Δεν θα μπορούσες να το περιγράψεις καλύτερα!

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

την εβαλε ξανα διαθεσιμη...εγω την εβαλα 18 ατοκες με δανειοδοτηση. Αν ειναι πραγματικα ατοκες χωρις εξοδα φακελου τραπεζης κτλ θα την παραλαβω αλλιως ουτε καν.

Ξερει κανεις αν χρεωνουν κατι παραπανω? Το site παντως τελικη τιμη μου εβγαλε 349 αν και πιστευω κατι λακο εχει η φαβα και δεν μου τον εχουν πει

Δημοσ.

την εβαλε ξανα διαθεσιμη...εγω την εβαλα 18 ατοκες με δανειοδοτηση. Αν ειναι πραγματικα ατοκες χωρις εξοδα φακελου τραπεζης κτλ θα την παραλαβω αλλιως ουτε καν.

Ξερει κανεις αν χρεωνουν κατι παραπανω? Το site παντως τελικη τιμη μου εβγαλε 349 αν και πιστευω κατι λακο εχει η φαβα και δεν μου τον εχουν πει

ξαναειπα οτι υπαρχουν εξοδα ανοιγματος φακέλου. ΑΝ θυμαμαι καλα κάπου στα 30€ ειναι... Οι δόσεις ειναι άτοκες όντως...

Δημοσ.

ξαναειπα οτι υπαρχουν εξοδα ανοιγματος φακέλου. ΑΝ θυμαμαι καλα κάπου στα 30€ ειναι... Οι δόσεις ειναι άτοκες όντως...

Και γιατι δεν το αναφερουν πουθενα αυτο??? Δεν θα επρεπε? 

Δημοσ.

Βεβαίως και θα έπρεπε να αναφέρονται όλες οι "κρυφές" χρεώσεις.

Αλλά εδώ γίνονται άλλα κ' άλλα, σ' αυτό θα κολλήσουν; :-(

Δημοσ.

δεν ξερω που θα κολλησουν αλλα εμενα αν μου πουν για εξοδα φακελου απο την στιγμη που δεν αναφερονται πουθενα θα ακυρωσω την παραγγελια

Δημοσ.

στους ορους αναφερεται, το θυμαμαι καποια στιγμη που σκεφτόμουν να παρω κατι με τις "ατοκες" τους αλλα τελικά βαρεθηκα να μαζευω χαρτια και το πηρα με μετρητα...

Δημοσ.

μακαρι να το κοψανε, ειναι καφρίλα...

υπάρχουν και στο ιντερνετ πολλα παραπονα καταγγελίες για αυτα τα "εξοδα διαχείρισης φακέλου"

Δημοσ.

Γιατι καποιος να "μπλεξει" με τα δανεια οταν μπορει να κανει την ιδια δουλεια μεσω πιστωτικης;;;

Ή μηπως το θεμα ειναι οι 40 δοσεις (αντι για 20)?

Δημοσ.

Γιατι καποιος να "μπλεξει" με τα δανεια οταν μπορει να κανει την ιδια δουλεια μεσω πιστωτικης;;;

Ή μηπως το θεμα ειναι οι 40 δοσεις (αντι για 20)?

Βασικα δεν εχουν/εχουμε ολοι πιστωτική... Νομιζω εκει ειναι όλο το θέμα και οχι στον αριθμο των δόσεων...

Δημοσ.

Ρε παιδια προτιματε τα δανεια απο την πιστωτικη;... εχε μια καρτουλα κι ας την να καθεται... εκτος αν ειστε 'επιρρεπεις' σε ασυστολες σπαταλες, τι να πω. Επισης παιζει και να γινεται η δουλεια με αριθμο χρεωστικης αντι πιστωτικης, αρκει να υπαρχει διαθεσιμο ολο το ποσο σε υπολοιπο ωστε να ΄δεσμευτει' και να τραβιεται σε δοσεις (λιγο αυθαιρετη η σκεψη δεν το εχω δοκιμασει αλλα δε βρισκω λογο για να μη γινεται).

Δημοσ.

Ρε παιδια προτιματε τα δανεια απο την πιστωτικη;... εχε μια καρτουλα κι ας την να καθεται... εκτος αν ειστε 'επιρρεπεις' σε ασυστολες σπαταλες, τι να πω. Επισης παιζει και να γινεται η δουλεια με αριθμο χρεωστικης αντι πιστωτικης, αρκει να υπαρχει διαθεσιμο ολο το ποσο σε υπολοιπο ωστε να ΄δεσμευτει' και να τραβιεται σε δοσεις (λιγο αυθαιρετη η σκεψη δεν το εχω δοκιμασει αλλα δε βρισκω λογο για να μη γινεται).

γινεται αλλα δεν υπάρχει νόημα. απο τη στιγμή που στο δεσμευει ειναι σαν να την πληρωσες...

το εχω πάθει χωρις να ξέρω και ειναι εξοργιστικό, ευτυχώς ήταν μονο 3 δοσεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...