MoviemakerGr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Καντε ενα συγκριτικό οι γνώστες .. > http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/electronics/vision/tv/samsung-ue-40eh5000.php
shoco Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Καντε ενα συγκριτικό οι γνώστες .. > http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/electronics/vision/tv/samsung-ue-40eh5000.php Ουτε καν.. Δεν ειναι smart και δεν ειναι και 100Hz.
someone- Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 εγω πάντως την παρηγγειλα παιδιά, δε ξέρω αν έκανα καλα η θα έπρεπε να περιμένω Χριστούγεννα για καμια καλύτερη προσφορά, πάντως και αυτη καλη τιμη ειναι, σα μάρκα για τηλεοράσεις τι λεει;
dith Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εδώ είναι το εγχειρίδιο της συγκεκριμένης τηλεόρασης: http://download.p4c.philips.com/files/4/42pfl3208h_12/42pfl3208h_12_dfu_ell.pdf όσοι ενδιαφέρονται θα βρούνε εκεί όλες τις απαντήσεις. Εγώ που έριξα μια ματιά, συνοπτικά είδα τα εξης ενδιαφέροντα: - το smart κομμάτι του φαίνεται αρκετά εξελιγμένο (στα χαρτιά - δεν βρήκα κάποιο σχετικό βιντεάκι) - παίζει σχεδόν όλα τα αρχεία βίντεο/ήχου (σαν player όμως δεν έχω ιδέα ποσο ευχρηστος είναι) και υποτιτλους (σελ.85) - παιρνει και στικάκι wifi που κοστίζει περιπου 30 ευρω (αν και θα προτεινα ένα τυπικο access point με δυνατότητα client για να μη παει χαμένη η 2η θυρα usb) - δυνατότητα για σύνδεση κάμερας και βιντεοκλήσεις μέσω skype (κοστιζει 100 ευρω περιπου) - έχει δυνατότητες PVR στην ψηφιακή λήψη... δηλαδη πρακτικα εγγραφή προγράμματος και παυση/rw/ff της ζωντανης μετάδοσης (όμως χρησιμοποιεί το φλασάκι ή τον δίσκο κατ'αποκλειστικότητα σε proprietary format αποτι διαβάζω) - Καταναλώνει μόλις 58 watt σε λειτουργία - Έχει hdmi που μπορεί να επιστρέφει ήχο, αλλα και οπτική ομοαξονικη έξοδο για home theater καταστάσεις Σε σχετικό με τηλεοράσεις site διάβασα επίσης οτι ενσωματώνει τεχνολογία Direct Led, που το συναντάς μόνο σε ακριβότερες σειρές. Η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιεί φωτισμό και κεντρικά (αντι για μόνο περιφερειακό) με αποτέλεσμα την πραγματική αύξηση του contrast (χωρίς local dimming όμως). Στα + και τα 69 εκατομμύρια χρώματα που ισχυρίζεται οτι βγάζει.... Στα αρνητικά: έχω συνηθίσει την philips να συμπεριφέρεται λίγο σαν την Apple... δηλαδη, να βάζει περίεργους περιορισμούς χρήσης και να κλειδώνει χρήσιμα χαρακτηριστικά χωρίς κανέναν λόγο. Πιθανόν να υπάρχουν τέτοιες κρυφές πατατιές κι εδώ, αν και στα χαρτιά φαίνεται τέλεια. Απο ποιοτητα κατασκευής και εγγυηση δεν έχω ιδέα τι παίζει σαν εταιρεία, αλλα απο υποστήριξη firmware δε σε εγκαταλείπει εύκολα. Για μένα είναι σίγουρα καλή αγορά, ειδικά στα 350 ευρώ! Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2013 από dith 1
billkap Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 kai egw lew na ti xtypiso re mages... to psaxno edw kai ena mina... ean pareis ton Ασύρματος προσαρμογέας PTA128 kostizei apo 33 eos 49 sto skroutz... afto pou skeftomai,ksereis kaneis ean pairnei asyrmato mouse kai keyboard?
someone- Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 ευχαριστω πολυ τον dith για την ανάλυση που έκανε! όπως επίσης και τον topic starter. edit: την έβγαλε μη διαθέσιμη, το πρωι ήταν διαθέσιμη μονο μέσω ιντερνετ, τώρα οχι.
billkap Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 νομιζω θα την ευχαριστηθουμε σομεονε ξερεις μηπως εαν ειναι συμβατο οποιοδηποτε σετ ασυρματο ποντικι και πληκτρολογιο? 1
dith Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 ευχαριστω πολυ τον dith για την ανάλυση που έκανε! όπως επίσης και τον topic starter. edit: την έβγαλε μη διαθέσιμη, το πρωι ήταν διαθέσιμη μονο μέσω ιντερνετ, τώρα οχι. Κλασσικοί καραγκιόζηδες μικροπωλητές!!!! Πάντως αξίζει και με +100 ευρω που την πουλάνε κι αλλου νομιζω θα την ευχαριστηθουμε σομεονε ξερεις μηπως εαν ειναι συμβατο οποιοδηποτε σετ ασυρματο ποντικι και πληκτρολογιο? Δε ξερω να σου απαντησω για το συγκεκριμενο. Υπάρχει και εφαρμογή της philips για android που ίσως έχει τέτοια λειτουργικότητα
someone- Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 έτσι πιστευω απο 28αρα CRT δεκαετίας παω σε 42αρα led χαχαχα, δε γνωρίζω να σου απαντήσω φίλε.
HERTHAN Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ουτε καν.. Δεν ειναι smart και δεν ειναι και 100Hz. Γιατι αυτη του θεματος ειναι 100hz?
dith Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Εϊναι (ή καλύτερα ήταν) 50hz, αλλα σε τέτοια τάξη τιμής ποιος ζητάει τέτοια χαρακτηριστικά Πάντως όποιος την πήρε και σκέφτεται να αγοράσει το ασύρματο στικάκι, να δεί το access point με λειτουργία client σαν κι αυτό http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612428 με απλές γνώσεις ρύθμισης του, το συνδέεις στην θύρα lan που έχει η τηλεόραση και κερδίζεις την θύρα usb. Οπότε συνδέεις ένα μόνιμο φλασάκι 32gb (το μέγιστο που εκμεταλευεται) για τη λειτουργία PVR, και στην δευτερη μπαινει ένας σκληρός δίσκος για να βάζεις ταινίες/φωτο κτλ. Αν και υπάρχει και λειτουργία DLNA για όσους έχουν τη γνώση και το χρόνο να ασχοληθούν
someone- Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 ε δε νομίζω να έχουμε πρόβλημα επειδη ειναι 50 πραγματικά χερτζ, εγω για ταινίες την θέλω και για να συνδέω το λάπτοπ..
dith Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 ε δε νομίζω να έχουμε πρόβλημα επειδη ειναι 50 πραγματικά χερτζ, εγω για ταινίες την θέλω και για να συνδέω το λάπτοπ.. κανένα πρόβλημα δε θα έχεις! Τα ίδια σκεφτόμουν κι εγώ σε αντίστοιχη προσφορά που πήρα την δική μου... Όσα έχεις, τόσα δίνεις και τέλος! Άν δε σκοπευεις να βάλεις την σούπερ ντούπερ οθονάρα των 3000 ευρω δίπλα στην φτωχή δική σου των 350, θα μείνεις απλά με την απορία τι στραβό έχει και την πουλάν τόσο φτηνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα