Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, μέχρι πρόπερσι είχα ΝΟΒΑ. Κάποια στιγμή το έκοψα. Τώρα θέλω να ξαναβάλω.

Οι ερωτήσεις μου είναι οι παρακάτω:

1. Τον εξοπλισμό τον έχω (ό,τι δηλαδή μου είχαν βάλει από την τελευταία φορά). Χρειάζεται να πληρώσω κάτι περαιτέρω τώρα για να εγκατασταθεί το πακέτο;

2. Το μόνο που θέλω είναι τα αθλητικά κανάλια. Ποιο είναι το πιο φτηνό πρόγραμμα γι' αυτά;

Δημοσ.

Νομίζω θα ήταν πιο εύκολο να πάρεις τηλ την νοβα και να μάθεις ακριβώς πόσο κάνει χωρίς υποθέσεις κλπ.μερικές φορές ανοίγουν εντελώς τζάμπα κάποια θέματα.φιλικα

Δημοσ.

Chris92, σε νησί είμαι.

Σε τελική ανάλυση αυτό drake. Απλά νόμιζα ότι ήταν στάνταρ τιμές ανά πακέτο. Αλλά αν δεν υπάρχει στάνταρ, τότε θα τους πάρω τηλ.

Δημοσ.

Καταρχας επειδη πιστευω οτι θα πεσετε πανω μου, να ξεκαθαρισω απο την αρχη οτι  δεν εχω σκοπο να κανω  διαφημιση,ουτε εχω σκοπο να σας πεισω με το ζορι να την εγκαταστησετε.Απλα μπορω να σας ενημερωσω για τα προγραμματα της,μιας και προσφατα επιασα δουλεια ως τηλεφωνητης της Nova.

Ξέρει κανείς τι δείχνει η nova σε ποδόσφαιρο και τι ο ote tv;

Λοιπον η Nova για ποδοσφαιρο εχει:

super League,UEFA Champion League,UEFA Europa League,EuroLeague,Α1 εθνικη και τους εντος εδρας της ΑΕΚ,,Πρωταθλημα Αργεντινης 

Ο oteTV εχει:

Γερμανικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, Ιταλικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, Κύπελλο Ελλάδας, Ισπανικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, Copa Sudamericana, Copa Libertadores και νομιζω και το Αγγλικο Πρωταθλημα(με καποια επιφυλαξη)

Chris92, σε νησί είμαι.

Σε τελική ανάλυση αυτό drake. Απλά νόμιζα ότι ήταν στάνταρ τιμές ανά πακέτο. Αλλά αν δεν υπάρχει στάνταρ, τότε θα τους πάρω τηλ.

Αυτο που ξερω για τη Nova ειναι οτι αυτην την περιοδο τρεχει μια (μονο)τηλεφωνικη προσφορα  οπου σου παρεχει η Nova το sports Pack ή το Cinema Pack απο 52,90 στα 29,90/μηνα για παντα και σου δινει δωρο  εγκατασταση απο τεχνικο +δορυφορικο πιατο.Πληρωνεις μονο τον αποκωδικοποιητη και τη συνδρομη καθε μηνα.Ισχυει για καινουργιους πελατες αλλα και παλιους που εχουν διακοψει(υπο προυποθεσεις) και για συγκεκριμενους νομους(δεν θυμαμαι ποιους αλλα σιγουρα ηρακλειο (κρητης) και σκοπελο,περισσοτερα απο αυριο).Στο site της/καταστηματα της δεν θα βρεις τπτ για αυτα που αναφερω μιας και ειναι μονο τηλεφωνικη προσφορα

Για το ote δεν ξερω αν υπαρχει καμια προσφορα αλλα τσεκαρε λιγο το site τους.

Ξαναλεω δεν κανω διαφημιση,απλα σας ενημερωνω τι παιζει!!!!!

Δημοσ.

Μάλιστα. Σας ευχαριστώ πολύ, παιδιά.

Πήρα και τηλέφωνο και ρώτησα και επειδή δεν με πιάνει το tripleplay μού ζήτησαν 56 ευρώ για επανασύνδεση και 52.20 το μήνα ΜΟΝΟ για αθλητικά κανάλια (το οποίο για μένα σημαίνει ελληνικό πρωτάθλημα, CL, άντε και ουέφα). Συγγνώμη, αλλά δεν θα πάρω. 52 ευρώ το μήνα για ΕΝΑ πρωτάθλημα, κι αυτό... ελληνικό;;; Δηλαδή, εντάξει...

Δημοσ.

Μάλιστα. Σας ευχαριστώ πολύ, παιδιά.

Πήρα και τηλέφωνο και ρώτησα και επειδή δεν με πιάνει το tripleplay μού ζήτησαν 56 ευρώ για επανασύνδεση και 52.20 το μήνα ΜΟΝΟ για αθλητικά κανάλια (το οποίο για μένα σημαίνει ελληνικό πρωτάθλημα, CL, άντε και ουέφα). Συγγνώμη, αλλά δεν θα πάρω. 52 ευρώ το μήνα για ΕΝΑ πρωτάθλημα, κι αυτό... ελληνικό;;; Δηλαδή, εντάξει...

Η τιμή είναι 3play +nova αθλητικα 49,80 με ελληνικό πρωτάθλημα σε μπάσκετ ποδόσφαιρο , chl , europa, euroleague , βόλευ και αργεντίνικο πρωτάθλημα . Μάλλον κάποιο λάθος έχεις κάνει . Αυτό ισχύει .

Δημοσ.

Αν υπάρχει ιδιόκτητο είναι η τιμή που λες, αλλιώς 52.20 ευρώ.Μην προσπαθείς να ωραιοποιήσεις τα πράγματα.

Αν και μέχρι τέλη του έτους ισχύει ότι λέει ο chris92.Όπου δεν έχει ιδόκτητο η forthnet, sport ή cinema pack στα 30 ευρώ.

Ξαναπάρε τηλ. γιατί προφανώς έπεσες σε ανενημέρωτο εργαζόμενο.

Αλλιώς pm στον chris92 προς εξυπηρέτησιν και των 2.

Με bold οι διορθώσεις:

Λοιπον η Nova για ποδοσφαιρο εχει:
super League,UEFA Champion League,UEFA Europa League,EuroLeague,Α1 εθνικη (χωρίς τους εντός έδρας ΟΣΦΠ, ΠΑΟ) και τους εντος εδρας της ΑΕΚ και ΑΕΛ ,,Πρωταθλημα Αργεντινης, και μερικούς από Ολλανδία, Βέλγιο, Ρωσία κατόπιν τη συνεργασίας με action24.
Ο oteTV εχει:
Γερμανικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, Ιταλικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, Κύπελλο Ελλάδας, Ισπανικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, Copa Sudamericana, Copa Libertadores και νομιζω και το Αγγλικο Πρωταθλημα(χωρίς καμιά επιφύλαξη με καποια επιφυλαξη), κύπελλο Ιταλίας, Ισπανίας, Γερμανίας, Γαλλίας.

Δημοσ.

Αναφέρθηκα μόνο στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, ότι έκανε δηλαδή ο chris92.

Γενικά για τα αθλητικά, έχουμε να γράψουμε κι άλλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...