Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπερα μου σε ολους-ες σας σημερα προσπαθω να γραψω καποια mp3 τραγουδια πανω σε cd (700mb), Εχω δοκιμασει με το poweriso και με το Roxio Easy CD & DVD Burning και γραφονται κανονικα χωρις προβλημα μαλιστα τα δοκιμασα πανω στον υπολογιστη μου και πανω στο laptop μου για να βεβαιωθω 100%. Το προβλημα ειναι οτι δεν δουλευουν σε καποια cd player των αυτοκηνιτων και αν δουλευουν τοτε δεν αλλαζει το κομματι ενω θελω να παιξω το τραγουδι 4 π.χ. πηγαινει πισω στο 1 και δεν παιζονται ουτε πανω σε ενα αλλο λαπτοπ καποιου ξαδερφου μου που δοκιμασα (εχει windows 7 home premium 64-bit english) το προβλημα που ειναι γιατι συμβενει αυτο κανω κατι λαθος κατα την εγγραφη δεν νομιζω.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

γραφεις στην μεγιστη ταχυτητα ? γραψε στην πιο χαμηλη κ ας αργει λιγο ..

δεν υπαρχει μικροτερη φιλε μου μονο 48χ. Λες αυτο να ναι το προβλημα ;

Δημοσ.

πρεπει να βρεις καποιο προγραμμα, (παλιο ισως) που να υποστηριζει αλλαγη σε χαμηλες ταχυτητες.

Δημοσ.

δεν υπαρχει μικροτερη φιλε μου μονο 48χ. Λες αυτο να ναι το προβλημα ;

http://infrarecorder.org/?page_id=5 κανε του εγκατασταση ειναι παναλαφρο και γραφε με αυτο !

μαλλον αυτο ειναι τοπροβλημα ναι ! επι 2 γραφε ..

Δημοσ.

Τα γράφεις σαν mp3 ή σαν audio cd;

Αν είναι μουσικό cd mερικά  cd players, ιδίως επώνυμα (sony, aiwa, κτλ) δεν αναπαράγουν data cd παρά μόνο audio cd (ναι υπάρχουν και τέτοια).

Αγόρασε μερικά audio cd και δοκίμασε εκεί σε χαμηλή ταχύτητα.

• Like 3
Δημοσ.

Τα γράφεις σαν mp3 ή σαν audio cd;

Αν είναι μουσικό cd mερικά  cd players, ιδίως επώνυμα (sony, aiwa, κτλ) δεν αναπαράγουν data cd παρά μόνο audio cd (ναι υπάρχουν και τέτοια).

Αγόρασε μερικά audio cd και δοκίμασε εκεί σε χαμηλή ταχύτητα.

Το γραφω σαν audio cd αφου ειναι και βαζω τα αρχεια mp3 μεσα στο προγραμμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...