Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να μεταφερω μερικα αρχεια εικονων και μουσικης απο τον σκληρο μου σε εναν εξωτερικο. Το μεγεθος ειναι κοντα στα 300gb.

Προς το παρον τα μεταφερω λιγα λιγα με copy-paste αλλα δεν γινεται δουλεια ετσι γιατι πρεπει να βρισκομαι συνεχεια κοντα στον υπολογιστη μηπως παρουσιαστει καποιο σφαλμα σε καποιο αρχειο και κολλησει η μεταφορα μεχρι να το δω και να πατησω skip ή try again.

Υπαρχει τροπος να γινει με αλλο τροπο, μεσω καποιου προγραμματος που παραβλεπει τα σφάλματα αυτα ή τα ξεπερνα ωστε να μπορεσω να κανω τη μεταφορα φυσιολογικα...?

Δημοσ.

Φίλε η λύση είναι μια. Teracopy free.

Ξεκίνα την αντιγραφή και όταν εμφανιστεί το παράθυρο του προγράμματος πάτα πάνω δεξιά που λέει Ερώτηση πάντα και βάλε ότι επιλογή θέλεις.

Στο τέλος θα σου βγάλει ένα report αν υπάρξει πρόβλημα με κάποια αρχεία. Θα πατήσεις κάτω αριστερά που λέει καθάρισμα λίστας και θα αφαιρέσει ότι έχει αντιγραφεί, οπότε θα μείνει ότι δεν έχει καταφέρει να αντιγράψει για οποιονδήποτε λόγο (θα σου αναφέρει τον λόγο από δίπλα). Για παράδειγμα μπορεί να μην έχει πρόσβαση σε κάποιο αρχείο γιατί το μπλόκαρε ή το διέγραψε το antivirus.

Έτσι θα ξέρεις ποια αρχεία δεν περάστηκαν και θα πράξεις ανάλογα.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα το προβλημα με τα σφαλματα, ηταν οτι το 10port USB Hub που εχω, δεν εδινε τοσο ρευμα οσο να λειτουργει σωστα ο σκληρος, με αποτελεσμα να παρουσιαζονται σφαλματα κατα τη μεταφορα. Τον συνδεσα στη μητρικη κατευθειαν και σε συνδιασμο με το Teracopy παει μαμιώντας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...