Προς το περιεχόμενο

1394 GUID are invalid in both CMOS and flash

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδιά μια βοήθεια,

εχω μια μητρικη Asrock 4core 1333-viiv

και ενω δουλευε κανονικα μια μερα σταματησε και βγαζει το μνμ οταν ξεκιναει

1394 GUID are invalid in both CMOS and flash

εκανα μια αναζητηση στο google αλλα δε κατεληξα πουθενα.

Τοφοδοτικό το εχω ελεγξει, μνήμη την εχω ελεγξει, καρτα γαφικών εβαλα νέα, δεν βαζω δισκο επανω

το μονο που μενει ειναι μητρικη και επεξεργαστης, αν και οτι βρηκα στο ιντερνετ ειναι θεμα μητρικης.

μπορει να βοηθησει κανενας?

Δημοσ.

Το εχω δει αυτο αλλα 1 δεν εχω δισκετα :P

και επισης στην μητρικη μου δεν υπαρχει αυτο το κιτρινο αυτοκολλητο για να δω τον κωδικο

(βεβαια υποθετω οτι αυτο ειναι ιδιο μ ετου παραδειγματος)

Δημοσ.

Οκ ευχαριστω, ευπροσδεκτη καθε βοηθεια.

θα ψαξω να βρω δισκετα οκ

δε βλεπω αλλη λυση ελεγα μηπως υπηρχε τπτ ευκολοτερο.

σχετικα με τον κωδικο που ειναι στο κιτρινο label της φωτογραφιας επειδη δεν το εχω εγω αυτο μηπως ξερεις αν ειναι ιδιο σε ολες τις μητρικες της εταιριας ?  ή σε ολες τις μητρικες ποιο γενικα

ενο ολιγης που μπορω να το βρω ?

ευχαριστω

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα στη παρέα,εψαχνα για κανα μηνα λυση στο προβλημα και γι αυτο παραθετω παρακατω την λύση.

1) φτιαχνουμε ένα bootable usb με ενα προγραμμα οπως αυτο http://rufus.akeo.ie/downloads/rufus-2.7.exe
2) κατεβαζουμε το fwguid https://dl.dropbox.com/u/17751350/AsRock%201394%20GUID/1394%20ID.zip
3) το ξεζιπαρουμε στο στικακι που μολις φτιαξαμε με μονο το αρχειο fwguid
4) κανουμε επανεκκινηση πατωντας F1 και αμεσως F11 για να επιλεξουμε boot source επιλεγωντας το στικακι μας
5) γραφουμε στη γραμμη εντολων του dos:  fwguid c XXXXXXXXXXXXXXXX όπου X ειναι το νουμερο που γραφει σε ενα κιτρινο ταμπελακι στη μητρική μας (το δικο μου ήταν 00138F0000144DA2 και για τις περισσοτερες ειναι της μορφης 00138FXXXXXXXXXX)
και παταμε enter

Οποιος εχει απορια ας μου στειλει μυνημα να τον βοηθησω,νομιζω ειναι ενα κοινο προβλημα σε μητρικες asrock

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...