Προς το περιεχόμενο

problima me to master boot record

tattoo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΑΦΟΥ ΚΟΛΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ VIRUS ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ FORMAT.ΕΧΩ 1 ΣΚΛΗΡΟ 120 GB W.D ΧΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ 2 PRIMARY ΤΩΝ 20 GB ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΩΜΕΙΝΕΙ BACK UP.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ DRVERS ΟΥΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΙΟ ΣΤΟ MASTER BOOT RECORD.ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ FDISK ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ XP PRO EN ΚΑΙ WIN 2000 EN.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ REPAIR ΤΩΝ WINDOWS FIXBOOT ΚΑΙ FIXMBR.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λες ότι δεν έχεις περάσει ούτε drivers ούτε προγράμματα. Ποιος σε ειδοποιεί λοιπόν για τον ιο? Πού εμφανίζεται ή ειδοποίηση και τι ακριβώς λέει? Αν έλεγες ότι σου εμφανίζεται κατά την διαδικασία εγκατάστασης των Win ή και νωρίτερα, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι είναι το MBR protection της μητρικής (Virus protection το ανέφερε και η παλιά μου μητρική και η τωρινή) που θεωρει οποιαδήποτε απόπειρα εγγραφής στο MBR (όπως η δημιουργία ενός νέου partition) ως ιο...

Και προσπάθησε να αποφεύγεις τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Θεωρούμε ότι φωνάζεις...

sorry για τα κεφαλαια.το μηνυμα μου το εβγαλε ο system commander και συνεχιζει,γι¨αυτο εβαλα τον νορτον εκανα update και σκαναρισα το pc.ο νορτον μου βρισκει (master boot record of drive 128 και 129-bloodhound neural mbr).πηγα στην symantec αλλα τιποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...