Προς το περιεχόμενο

Ipad air vs Dell venue 11 pro vs galaxy note 10.1 2014!

Gongor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ετσι αν ειναι ρε παιδια παιρνω ενα φορητο υπολογιστη (που εχω ενα μακμπουκ προ 15 και καθεται)... Θελω κατι πιο φορητο.. Να το παιρνω ανετα μαζι μου , στο κρεβατι κτλ

Κ εννοειται να παιρνει σιμ...το θελω καθαρα για ιντερνετ και ισως και καμια ταινια(αλλα πολυ σπανια)...

Nα παρεις ενα ipad και να αφησεις αυτους που θελουν το tablet τους να ειναι κατι παραπανω απο ενα ιντερνικο gadget!

Επισης το 90+% των χρηστων tablets&ipad εχουν τα wifi μοντελα,οπως επισης το macbook pro σου ΔΕΝ υποστηριζει touch,ΔΕΝ ειναι 500gr και ΔΕΝ το κρατας με τα χερια ξαπλομενος στο κρεβατι.

Και τελος οταν θελω ιντερνετ on the go,εχω την επιλογη ενως απλου usb stck που σου δινουν δωρεαν οι εταιριες κινητης!

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ετσι αν ειναι ρε παιδια παιρνω ενα φορητο υπολογιστη (που εχω ενα μακμπουκ προ 15 και καθεται)... Θελω κατι πιο φορητο.. Να το παιρνω ανετα μαζι μου , στο κρεβατι κτλ

Κ εννοειται να παιρνει σιμ...το θελω καθαρα για ιντερνετ και ισως και καμια ταινια(αλλα πολυ σπανια)...

Για ποιο λόγο θεωρείς την sim τόσο απαραίτητη.

Στην πλοιοψηφια των περιπτώσεων και οι συντριπτικη πλοιοψηφια των χρηστών τις wifi εκδόσεις παίρνουν και ειτε δίνουν απο κινητο ειτε στικακι για ιντερνετ.

Εκτός αν θα το χρησιμοποιείς σε μέρη οπου το wifi ειναι είδος πολυτελείας ή προς εξαφάνιση.

Εγω δεν θα έδινα 100 ευρω συν για 3G version σε καμία περίπτωση που συνήθως ειναι η διαφορα σε σχέση με wifi only.

Και ουτε θα σερφάρα με τις ώρες με δίκτυο κινητης,παρα μονο σε περιορισμένο χρονικο πλαίσιο πχ 20-30 λεπτα της ώρας που ανετα δίνω απο κινητο,εως ότου βρεθώ υπό καλυψει wifi δικτύου.

• Like 2

Μα αυτό ακριβώς είναι και το θέμα. λέει κάποιος θέλω τάμπλετ (που υποτίθεται ότι είναι για συγκεκριμένη χρήση ως ΤΑΜΠΛΕΤ, για να κάνεις κάποια πράγματα), και πέφτουν πάνω "πάρε υβριδικό, που παίρνει ποντίκι, έχει πληκτρολόγιο, κάνει ράνει". Αμα είναι έτσι, παίρνεις ένα λάπτοπ και τελειώνεις. Το τάμπλετ είναι για άλλη χρήση κυρίως, εξ ού και η διαφοροποίηση. Αν θέλεις να ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ τον υπολογιστή ή το λάπτοπ , ναι πάρε τάμπλετ με windows, με αποσπώμενο πληκτρολόγιο και λοιπά. Αν θες απλά τάμπλετ, πάρε ipad. Αυτά.

Μα τι σχέση εχει αυτο που λες με τα του sim που ανέφερε σαν χαρακτηριστικο το παιδι.

Του ανεφερα ποια μοντέλα εχουν η μπορεί να εχουν 3G και λόγους που μπορεί κάλλιστα να καλυφθεί με wifi only version tablet.

Γενικά πάντως μη δώσεις 500-600€ για ipad...κρίμα είναι. Αυτή τη στιγμή το Toshiba encore έχει 270€ και είναι υπερφορητό, το t100 370€ και κάνει 100 πράγματα...αν δε θες να πάρεις windows με τίποτα πάρε ένα οικονομικό android, ένα 7άρι nexus πχ, να το έχεις για σερφάρισμα.

Μα τι σχέση εχει αυτο που λες με τα του sim που ανέφερε σαν χαρακτηριστικο το παιδι.

Του ανεφερα ποια μοντέλα εχουν η μπορεί να εχουν 3G και λόγους που μπορεί κάλλιστα να καλυφθεί με wifi only version tablet.

Για τον πιό πάνω το έλεγα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τον πιό πάνω το έλεγα.

Ο "πιο πανω" απαντησε στο τυπο που συγκρινε το macbook του με τα  windows tablet!

Και εδειδη το δικο σου tablet δε μπορει να ειναι κατι παραπανω απο tablet,αυτο δε σημαινει οτι το δικο μου TABLET(ASUS T100) δε μπορει να ειναι και tablet και netbook μαζι!

Και ΔΕΝ μπορεις να κανεις τιποτα παραπανω σε tablet mode με το ipad σου,απο οτι εγω με το asus t100 χωρις το keyboard(μονο metro ui)!

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο λογος που θελω ταμπλετ με σιμ ειναι γιατι δεν μου αρκει το ιντερνετ του κινητου...και για να βαλω παραπανω πρεπει να δωσω κανα 20αρικο στην κοσμοτε το μηνα...αλλα με καλυπτει το φοιτητικο της βονταφον με 4gb 5€.

Σκεφτομαι να παρω ενα ipad 3 16gb + cellular φιλου γυρω στα 250 , απλα επειδη εχω ηδη iphone, παρολο που ειναι τρομεα πρακτικα και γρηγορα η χρηση τους ειναι συγκεκριμενη...

Γιναυτο σκεφτομουν για κανενα android και μολις μπηκα σε αυτο το τοπικ ειδα οτι εχετε και αλλες επιλογες και ψαχνω να δω τι με

Καλυπτει περισσοτερο σαν συνολο :)

Επεξ/σία από kostakiss

Αν θες απλά τάμπλετ, πάρε ipad. Αυτά.

Και γιατί να μην πάρει ένα Android; Για να μην πω ένα Android ΚΑΙ ένα Windows 8.1 tablet με τα χρήματα που θα έπαιρνε ένα iPad;

• Like 2

Βασικά προσπαθούμε να προφυλάξουμε το παιδί από το να πάρει το πιο υπερεκτιμημένο tablet της αγοράς (βλέπε ipad) :-D  τώρα αν είναι να το πάρεις 250€ δες αν σε βολεύει σε αυτά που θες να κάνεις και αποφασίζεις

Βασικά προσπαθούμε να προφυλάξουμε το παιδί από το να πάρει το πιο υπερεκτιμημένο tablet της αγοράς (βλέπε ipad) :-D  τώρα αν είναι να το πάρεις 250€ δες αν σε βολεύει σε αυτά που θες να κάνεις και αποφασίζεις

Σε αυτό διαφωνώ. Υπερτιμημένο δεν το λες. Εχει το καλύτερο appstore έχει οθονάρα είναι λεπτό και ελαφρύ και δεν κάνει 500 ευρώ αλλά 430.

Επειδή έχω ipad μπορώ να εκτιμήσω κάποια πράγματα αλλά με την έλευση των bay trail αλλάζει το σκηνικό.

Τα πιο υπερτιμημένα tablet είναι τα android tablets ( όχι από κίνα ) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ή τον αποτρέπεις από το να πάρει το καλύτερο

Επεξ/σία από disqualified

ή τον αποτρέπεις από το να πάρει το καλύτερο

Το ipad εννοείς? Όπως το βλέπει ο καθένας, στην τελική δικά του είναι τα λεφτά και αυτός θα διαλέξει, αλλά αφού ζήτησε γνώμες λέει ο καθένας τη δικιά του

Σε αυτό διαφωνώ. Υπερτιμημένο δεν το λες. Εχει το καλύτερο appstore έχει οθονάρα είναι λεπτό και ελαφρύ και δεν κάνει 500 ευρώ αλλά 430.

Επειδή έχω ipad μπορώ να εκτιμήσω κάποια πράγματα αλλά με την έλευση των bay trail αλλάζει το σκηνικό.

Τα πιο υπερτιμημένα tablet είναι τα android tablets ( όχι από κίνα ) 

Απλά λέω ότι αν θέλει να κάνει απλά πράγματα ας μην δώσει τόσα χρήματα (ειδικά αν πάρει το 3g ipad ανεβαίνει αρκετά το κόστος) αν όμως επιμένει να δώσει αρκετά τότε να δει μήπως μπορεί να πάρει κάτι καλύτερο

Απλά λέω ότι αν θέλει να κάνει απλά πράγματα ας μην δώσει τόσα χρήματα (ειδικά αν πάρει το 3g ipad ανεβαίνει αρκετά το κόστος) αν όμως επιμένει να δώσει αρκετά τότε να δει μήπως μπορεί να πάρει κάτι καλύτερο

Προσωπικά το 3g στα tablet το θεωρώ υπερτιμημένο και δεν θα αγόραζα ποτέ tablet με 3g ( δεδομένης και της χρηματικής διαφοράς ) 

Γενικά για να μην το κουράζουμε το ipad είναι άψογο ως media consumption συσκευή. Παιχνίδια, εφαρμογές για τα πάντα και ο flash player δεν λείπει τόσο πια γιατί όλα τα site τα τα βίντεο που ανεβάζουν παίζουν ( html ). Το ipad δεδομένης και της πορείας του μέχρι τώρα είναι η ασφαλής αγορά.

Πως μπορείς όμως να κλείσεις τα μάτια σε ένα bay trail που όπου και να κολλήσεις με τα apps έχεις το desktop που σε βγάζει ασπροπρόσωπο;

Προσωπικά βλέπω πολλές σειρές και ταινίες που τις στριμάρω απευθείας από kickass μέσω  acestream στο pc. Γιατί να κάτσω να περιμένω να τις κατεβάσω όταν μπορώ να τις έχω on demand ; Επίσης με τον ίδιο τρόπο βλέπω και αγώνες!

Ε αυτό δεν παίζει σε ipad. 

• Like 1

Καθε γνωμη ειναι δεκτη. Δεν ειμαι κολλημενος με το ipad, απλα ετυχε να εχω φιλο και να μου το δωσει σε

Καλη τιμη. Στη τελικη το δινω... Απλα θελω εξτρα ιντερνετ... Γενικα δεν ειμαι ουτε της ταινιας ουτε της τηλεορασης αλλα το να σερφαρω μου αρεσει αρκετα... Αντε και κανενα ραδιο...

Με βαση αυτο που λες @efo55 , μπορει να ισχυει και το αντιθετο.. Δλδ οπου κ να κολλησω με το ipad , το κανω στο σταθερο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...