iMarilina Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Η κάθε ταμπλέτα έχει τα υπέρ και τα κατα της. Αν θες TABLET για χρήση TABLET (όχι υπολογιστή που να μοιάζει με tablet) πας σε ipad. Με το jailbreak δε στερείται πολλά σε σχέση με windows/android tablets, και είναι κλάσεις ανώτερο σε απόκριση από τα υπόλοιπα, δεν έχει κολλήματα και σκαλώματα, και κάνεις τη δουλειά σου ωραία και καλά. Και browser με υποστήριξη flash υπάρχει και απ'όλα. Τώρα αν θες τάμπλετ με usb, με microsd και χίλιες δυο καλωδιώσεις ή πληκτρολόγιο πήγαινε σε κάτι άλλο. Αλλά εφόσον υποτίθεται ότι θες τάμπλετ και ρωτάς ποιό είναι καλύτερο σα ΤΑΜΠΛΕΤ, το ipad air είναι κορυφή. Και ξαναλέω, εξαρτάται τη χρήση. Αλλιώς πάρε ένα από τα λαπτοπάκια αφής με το αποσπώμενο πληκτρολόγιο και καθάρισε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Η κάθε ταμπλέτα έχει τα υπέρ και τα κατα της. Αν θες TABLET για χρήση TABLET (όχι υπολογιστή που να μοιάζει με tablet) πας σε ipad. Με το jailbreak δε στερείται πολλά σε σχέση με windows/android tablets, και είναι κλάσεις ανώτερο σε απόκριση από τα υπόλοιπα, δεν έχει κολλήματα και σκαλώματα, και κάνεις τη δουλειά σου ωραία και καλά. Και browser με υποστήριξη flash υπάρχει και απ'όλα. Τώρα αν θες τάμπλετ με usb, με microsd και χίλιες δυο καλωδιώσεις ή πληκτρολόγιο πήγαινε σε κάτι άλλο. Αλλά εφόσον υποτίθεται ότι θες τάμπλετ και ρωτάς ποιό είναι καλύτερο σα ΤΑΜΠΛΕΤ, το ipad air είναι κορυφή. Και ξαναλέω, εξαρτάται τη χρήση. Αλλιώς πάρε ένα από τα λαπτοπάκια αφής με το αποσπώμενο πληκτρολόγιο και καθάρισε. Δε διαφωνω οτι το καθε λογισμικο εχει τα καλα και τα κακα του,απλα μπερδευεις τα windows tablets με τα android! Τα windows tablets(bay trail) ειναι αυτη τη στιγμη τα πιο σταθερα,γρηγορα και σμουθατα tablets στην αγορα!Και αν πας σε καποιο απο αυτα,ακομη και με bay trail,θα δεις οτι το μονο που δεν θα σε απασχολησει ειναι η ταχυτητα και το σμουθ του λογισμικου!Δεν υπαρχει αυτο που λεμε λακ γενικα στην εμπειρια! Προβληματακια στη αρχη που βγαινει η καθε ταμπλετα σιγουρα θα αντιμετοπησεις,ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ τις ταμλετες που μολις κυκλοφορουν συμπεριλαβανομενου και του ipad,αλλα ολα φτιαχνονται σε λιγο καιρο με τα updates! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δε διαφωνω οτι το καθε λογισμικο εχει τα καλα και τα κακα του,απλα μπερδευεις τα windows tablets με τα android! Τα windows tablets(bay trail) ειναι αυτη τη στιγμη τα πιο σταθερα,γρηγορα και σμουθατα tablets στην αγορα!Και αν πας σε καποιο απο αυτα,ακομη και με bay trail,θα δεις οτι το μονο που δεν θα σε απασχολησει ειναι η ταχυτητα και το σμουθ του λογισμικου!Δεν υπαρχει αυτο που λεμε λακ γενικα στην εμπειρια! Προβληματακια στη αρχη που βγαινει η καθε ταμπλετα σιγουρα θα αντιμετοπησεις,ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ τις ταμλετες που μολις κυκλοφορουν συμπεριλαβανομενου και του ipad,αλλα ολα φτιαχνονται σε λιγο καιρο με τα updates! καλά άσε έχω δει κορυφαίο hybrid που πήρε φίλη το καλοκαίρι ένα χιλιάρικο, και καναμε 15 λεπτά να γράψει στο touch πληκτρολόγιο. (με windows). Και δεν φτιάχνονται πάντα με τα updates όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 καλά άσε έχω δει κορυφαίο hybrid που πήρε φίλη το καλοκαίρι ένα χιλιάρικο, και καναμε 15 λεπτά να γράψει στο touch πληκτρολόγιο. (με windows). Και δεν φτιάχνονται πάντα με τα updates όλα. Πες μας και πιο ειναι το κορυφαιο hybrit που εχει προβλημα να γραψεις στο touch πλητρολογιο? Γιατι εγω και πολυ αλλοι με τα ποταπα bay trail tablets οχι μονο δε δυσκολευομαστε,αλλα απολαυανουμε να γραφουμε στο συγκεκριμενο touch keyboard με τον απιστευτα καλο ελληνικο ορθογραφο! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 καλά άσε έχω δει κορυφαίο hybrid που πήρε φίλη το καλοκαίρι ένα χιλιάρικο, και καναμε 15 λεπτά να γράψει στο touch πληκτρολόγιο. (με windows). Και δεν φτιάχνονται πάντα με τα updates όλα. Κοίταξε και εγώ ipad έχω αλλά τώρα πια δεν αξίζει να σκάσεις 500 για το ipad air. Οταν μπορείς να πάρεις με 470 το lenovo miix 2 10 η αγορά του Ipad σήμερα μάλλον άκυρη θεωρείται. Και όχι δεν κάνεις ότι θες με ένα ipad μην λέμε και ότι θέλουμε. Με jailbreak όλο και κάτι γίνεται αλλά γιατί να μπαίνεις σε τέτοιες διαδικασίες όταν με ένα windows 8 tablet κάνεις τα πάντα χωρίς περιορισμούς. Και επίσης πες μας και πιο hybrid πήρε η φίλη σου γιατί μου φαίνεται ότι ξεπέρασες τα όρια της υπερβολής. Επίσης αν θες να σου πω τα δύο πολύ σημαντικά πράγματα που με περιορίζει το ipad είναι το acestream ( βλέπω αγώνες τί να κάνουμε ) και torrent download ( ναι το itransmission δεν είναι και το πιο αξιόπιστο ) Αν κοιτάς καθαρά για tablet τότε Ipad air. Παίζει εντός έδρας εναντίον όλων αυτών που αναφέρεις και απορώ γιατί το έχεις βγάλει εκτός επιλογών. Αν κοιτάς για ερμαφρόδιτη κατάσταση μεταξύ tablet και laptop, τότε καλά είναι να πας σε λάπτοπ να ξεμπερδεύεις, αντί να έχεις τα μειονεκτήματα και των 2 σε μία συσκευή. Ξέρω , δεν βοήθησα, αλλά προσπαθώ να σε γλυτώσω απο λάθος αποφάσεις στις οποίες οδηγείσαι με μαθηματική ακρίβεια βάση του παραπάνω ποστ. Αν ήμασταν στο 2011-2012 θα σου έλεγα ότι είμαι 1000 % μαζί σου. Τώρα αλλάξανε τα πράγματα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ειδικά αν είναι να αντικαταστήσει όσο καλύτερα γίνεται ένα laptop, windows tablet χωρίς συζήτηση για μένα. Ακόμα και το "ταπεινό" t100 δεν συγκρίνεται με παιχνιδο-tablets ipad και android... Επίσης, τα περί φοβερής υποστήριξης που έχεις αν πάρεις ipad ακούγονται αστεία για μια εταιρεία που ας πούμε καταργεί ένα μοντέλο μηνών αλλά συνεχίζει να κυκλοφορεί ένα πολύ παλιότερο ή που με μια αναβάθμιση μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στη συσκευή σου ή να την κάνει απλά να σέρνεται για να σε αναγκάσει να την αλλάξεις...βάλε μέσα και την πονεμένη ιστορία με το service της apple στην Ελλάδα...τέλος πάντων, ο καθένας όπου νομίζει δίνει τα λεφτά του... Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2014 από zio10 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) να πω και εγω την γνωμη μου αφου περασαν απο τα χερια μου και οι τρεις συσκευες(ipad mini,nexus 7 και τωρα το dell venue pro 8).σαν εμπειρια χρησης για μενα το dell(windows 8.1) δεν συγκρινεται καν με το ipad και το nexus 7.απιστευτα γρηγορο,λειτουργικο και το metro ui απλα τελειο για tablet.τωρα απο εφαρμογες το windows store μπορει να μην εχει την τοσο μεγαλη ποικιλια τα βασικα ομως υπαρχουν(facebook,evernote,twitter,κτλ) αλλα το μεγαλο + ερχεται στις x86 εφαρμογες οι οποιες δουλευουν αψογα και ταχυτατα.το office τρεχει αψογα οπως ακομα και το photoshop cs6!!τωρα οσον αφορα το gaming υπαρχουν μερικα καλα games στο store(asphalt 8,dungeon hunter 4,κτλ) τα οποια παιζουν αψογα.μπορω να παιξω ακομα και nba 2k14,oblivion οπως και πολλα διαφορα ακομα ειδικα Indie games αρκετα καλα!μετα οπως ειπαν και τα παιδια συνδεεις ενα bluetooth Keyboard και ποντικι και γινεται κανονικο λαπτοπ!εγω απλα πηγα σε 8αρα συσκευη γιατι με ενδιεφερε πολυ η φορητοτητα.παντως ετσι οπως με κοβω τωρα δεν με βλεπω να ξαναγυριζω σε android η ios.με ειχαν κουρασει πολυ.. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2014 από johnnyman 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 να πω και εγω την γνωμη μου αφου περασαν απο τα χερια μου και οι τρεις συσκευες(ipad mini,nexus 7 και τωρα το dell venue pro 8).σαν εμπειρια χρησης για μενα το dell(windows 8.1) δεν συγκρινεται καν με το ipad και το nexus 7.απιστευτα γρηγορο,λειτουργικο και το metro ui απλα τελειο για tablet.τωρα απο εφαρμογες το windows store μπορει να μην εχει την τοσο μεγαλη ποικιλια τα βασικα ομως υπαρχουν(facebook,evernote,twitter,κτλ) αλλα το μεγαλο + ερχεται στις x86 εφαρμογες οι οποιες δουλευουν αψογα και ταχυτατα.το office τρεχει αψογα οπως ακομα και το photoshop cs6!!μετα οπως ειπαν και τα παιδια συνδεεις ενα bluetooth Keyboard και ποντικι και γινεται κανονικο λαπτοπ!εγω απλα πηγα σε 8αρα συσκευη γιατι με ενδιεφερε πολυ η φορητοτητα. Ακριβώς! Ένα windows tablet μπορεί να είναι ο βασικός σου υπολογιστής. Εγώ με το t100 με ένα hdmi καλώδιο, ένα usb hub και ποντίκι-πληκτρολόγιο έχω καταργήσει desktop και laptop. Ειλικρινά δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα υπάρχουν ακριβά μη-windows tablets! Και σε καθαρή χρήση tablet δεν υστερεί επίσης πουθενά, γρήγορο, καλή μπαταρία κλπ. Φαντάσου τα πιο δυνατά μηχανήματα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gongor Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Btw , για να αναφέρω και κάτι πιο συγκεκριμένο τα ratings του lenovo miix 2 10" στο amazon.de ( http://www.amazon.de/gp/product/B00HFJ07ZM/ref=s9_simh_gw_p147_d0_i2?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=19N19VS7SNB44K0Z0FYN&pf_rd_t=101&pf_rd_p=455353807&pf_rd_i=301128) είναι αρκετά χαμηλά . Κρίμα και έτεινα προς την αγορά του συγκεκριμένου tablet ... Αν βρείτε κάποιο full review για το συγκεκριμένο post it ! ( Εκτός του steve- youtube που έχει αναφερθεί σε άλλο thread) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Btw , για να αναφέρω και κάτι πιο συγκεκριμένο τα ratings του lenovo miix 2 10" στο amazon.de ( http://www.amazon.de/gp/product/B00HFJ07ZM/ref=s9_simh_gw_p147_d0_i2?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=19N19VS7SNB44K0Z0FYN&pf_rd_t=101&pf_rd_p=455353807&pf_rd_i=301128) είναι αρκετά χαμηλά . Κρίμα και έτεινα προς την αγορά του συγκεκριμένου tablet ... Αν βρείτε κάποιο full review για το συγκεκριμένο post it ! ( Εκτός του steve- youtube που έχει αναφερθεί σε άλλο thread) . Τις διάβασα τις κριτικές και ο ένας λέει ότι δεν δουλεύει το dock ( usb, ηχεια ) όταν είναι γυρισμένο σε Media mode αλλά στο βίντεο του steve μια χαρά δείχνει να δουλεύουν οι usb. Τώρα για τους άλλους που λένε ότι φεύγει από τη θέση του όταν είναι σε laptop mode αυτό πιθανόν και να συμβαίνει πατώντας την οθόνη αφής. Αλλά μόλις εμφανιστούν περισσότερα review θα ξέρουμε καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μπηκα απο περιεργεια να δω τι εστι ειναι αυτο το dell miix 2 και παρατηρησα οτι δεν δεχεται 3g/4g sim ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μπηκα απο περιεργεια να δω τι εστι ειναι αυτο το dell miix 2 και παρατηρησα οτι δεν δεχεται 3g/4g sim ...Lenovo miix και οχι dell! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μπερδευτηκα. Αυτο εννοουσα.. Στα χαρακτηριστικα δεν λεει κατι για σιμ.. Εκτος αν εννοειτε να βαλω εξωτερικο usb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextrela172 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μπερδευτηκα. Αυτο εννοουσα.. Στα χαρακτηριστικα δεν λεει κατι για σιμ.. Εκτος αν εννοειτε να βαλω εξωτερικο usbΜε sim μονο το Acer W4 ή Dell Venue 11 Pro αν το κυκλοφορησει ευρέως η Dell βέβαια στην έκδοση με την sim οταν ανακοινώθηκε πριν κανα τρίμηνο στην παρουσιάσει του μοντέλου.Αλλιως στικακι USB ή δίνεις απο κινητο. Αλλα τα περισσότερα tablet εχουν micro USB θυρα αρα θές otg adaptor(εξαίρεση τo Dell που εχει full θυρα USB) Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2014 από alextrela172 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Ετσι αν ειναι ρε παιδια παιρνω ενα φορητο υπολογιστη (που εχω ενα μακμπουκ προ 15 και καθεται)... Θελω κατι πιο φορητο.. Να το παιρνω ανετα μαζι μου , στο κρεβατι κτλ Κ εννοειται να παιρνει σιμ...το θελω καθαρα για ιντερνετ και ισως και καμια ταινια(αλλα πολυ σπανια)... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα