Προς το περιεχόμενο

Ipad air vs Dell venue 11 pro vs galaxy note 10.1 2014!

Gongor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Review Dell Venue 11 Pro Tablet

http://www.notebookcheck.net/Review-....110000.0.html

Pro

+ Price

+ Case is easy to open

+ Battery can be replaced

+ Good touchscreen

+ WWAN included

+ Configurable

+ Can be charged using the Micro USB cable

+ Supports a digitizer pen

+ Decent display...

Contra

- ...with somewhat unnatural colors

- Plastic case design

- Back flexes a bit

- SIM with "ads"

- Speakers could be better

- Tool needed to remove micro-SD

- Reflective display

- GPU throttling

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν παιδιά , επαναφέρω το θέμα γιατί έχω χαθεί ! Είμαι μεταξύ του lenovo miix 2 10(κυκλοφόρησε προχθές) , asus t100 , dell venue 11 pro , hp omni 10 ( new) . Ποιο θα επιλέγατε και για ποιον λόγο?! Η αγορά θα γίνει μέχρι τέλη Φεβρουαρίου!

Αν κοιτάς καθαρά για tablet τότε  Ipad air. Παίζει εντός έδρας εναντίον όλων αυτών που αναφέρεις και απορώ γιατί το έχεις βγάλει εκτός επιλογών.

Αν κοιτάς για ερμαφρόδιτη κατάσταση μεταξύ tablet και laptop, τότε καλά είναι να πας σε λάπτοπ να ξεμπερδεύεις, αντί να έχεις τα μειονεκτήματα και των 2 σε μία συσκευή.

Ξέρω , δεν βοήθησα, αλλά προσπαθώ να σε γλυτώσω απο λάθος αποφάσεις στις οποίες οδηγείσαι με μαθηματική ακρίβεια βάση του παραπάνω ποστ.

Επεξ/σία από Beastakos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κοιτάς καθαρά για tablet τότε  Ipad air. Παίζει εντός έδρας εναντίον όλων αυτών που αναφέρεις και απορώ γιατί το έχεις βγάλει εκτός επιλογών.

Αν κοιτάς για ερμαφρόδιτη κατάσταση μεταξύ tablet και laptop, τότε καλά είναι να πας σε λάπτοπ να ξεμπερδεύεις, αντί να έχεις τα μειονεκτήματα και των 2 σε μία συσκευή.

Ξέρω , δεν βοήθησα, αλλά προσπαθώ να σε γλυτώσω απο λάθος αποφάσεις στις οποίες οδηγείσαι με μαθηματική ακρίβεια βάση του παραπάνω ποστ.

Ποιο laptop του δινει 8-10 ωρες αυτονομια?

Ποιο laptop του ζυγιζει 500-700gr σ'αυτα τα λεφτα?

Ποιο laptop ερχεται με IPS ή και FULLHD IPS οθονη στα 500euro?

Ποιο laptop του δινει δωρεαν κλειδι για ms office?

Και τελος ποια εφαρμογη ή δυνατοτητα εχει το ipad air που να ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΣΟ,για να χασεις τη δυνατοτητα να εχεις ΔΥΟ ΣΥΣΚΕΥΕΣ σε ΜΙΑ και την δυνατοτητα FULL USB συμβατοτητας και δυνατοτητες???

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1

Μεγαλε μάλλον δεν έχεις πιάσει win8 tablet.

Εκτός και αμ θεωρείς μειονέκτημα ότι δεν έχει candy crush σαν app το marketplace...

Μια χαρά tablet είναι που άμα λαχει κολλάς ένα πληκτρολόγιο και έχεις φουλ pc experience.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεγαλε μάλλον δεν έχεις πιάσει win8 tablet.

Εκτός και αμ θεωρείς μειονέκτημα ότι δεν έχει candy crush σαν app το marketplace...

Μια χαρά tablet είναι που άμα λαχει κολλάς ένα πληκτρολόγιο και έχεις φουλ pc experience.

Και παλι το candy crush,δε μετρα γιατι ειναι flash game του facebook και σε αντιθεση με το ios-ipad,τα windows tablets μπορουν να το παιξουν στο browser ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ FLASH PLAYER! ;) Επεξ/σία από ektor7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιο laptop του δινει 8-10 ωρες αυτονομια?

Ποιο laptop του ζυγιζει 500-700gr σ'αυτα τα λεφτα?

Ποιο laptop ερχεται με IPS ή και FULLHD IPS οθονη στα 500euro?

Ποιο laptop του δινει δωρεαν κλειδι για ms office?

Και τελος ποια εφαρμογη ή δυνατοτητα εχει το ipad air που να ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΣΟ,για να χασεις τη δυνατοτητα να εχεις ΔΥΟ ΣΥΣΚΕΥΕΣ σε ΜΙΑ και την δυνατοτητα FULL USB συμβατοτητας και δυνατοτητες???

Kαλα εκει με το δωρεαν κλειδι για office με αποτελειωσες...Οι αιτιασεις περι candy crush που ακολουθουν, αλλα κυριως περι απουσιας flash player απλα επιβεβαιωνουν του λογου του αληθες.

Απο κει και περα στα συγκριτικα ερωτηματα σου με laptop, σε ολα ειναι καλυτερο το air.

Αυτονομια ανω των 10 ωρων.

460 γραμμαρια.

IPS retina display 10''.

Βεβαια, στα πλαισιο της επιχειρηματολογιας περι candy crush και δωρεαν κλειδιου office, οφειλω να αντιπαραθεσω κι εγω ενα παρομοιο επιχειρημα οτι στο ios δεν κολας ιους-malware, κατι που δε συμβαινει με τα υπολοιπα tablets για τα οποια φουμιζεσαι.

Εαν θες επιμερους συγκριση με laptop ομως, μπορω να σου παραθεσω καμποσα πραγματα στα οποια υπερεχει σε σχεση με τα ερμαφροδιτα win "tablets".

Γενικα νταξει, κανανε epic fail τα notebook και διεκδικουν τη 2η ευκαιρια τους με μορφη tabletοειδούς και ελαφρως notebook, ε ok , ας τους δωσουμε κι αυτην την ευκαιρια μεχρι να ξαναfailαρουν οριστικα.

Ως τις 10 ιντσες η generic safe επιλογη ειναι το ipad air, με διαφορα απο ολα τα αλλα. Σημαντικο μειονεκτημα η τιμη, αλλα πατη στιγμη που το μπατζετ καποιου φτανει ως εκει, τοτε κατ'εμε η συζητηση δεν εχει ουσια.

Τα υπολοιπα απλως εξυπηρετουν καταστασεις στις οποιες ενα ipad air ειναι αδυναμο (πχ επεκτασιμοτητα, usb κλπ) και πατουν στην αφελεια υποψηφιων αγοραστων στο οτι θα τους ειναι απαραιτητα ολα αυτα που δεν εχει το ipad. Εν τελει επειδη το ipad και το καθε tablet που σεβεται τον εαυτο του ΔΕΝ αντικαθιστουν Η/Υ, εγω προσωπικα ΔΕΝ βλεπω σαν μειονεκτηματα την απουσια USB θυρων, πληκτρολογιων, mouse, ηχειων, 26ρων οθονων και οτι αλλο σκαρφιστει κανεις να βαλει πανω σε ενα tablet για να το κανει να μοιαζει σε laptop/pc. Αλλο πραγμα το tablet, αλλο το smartphone, αλλο ο Η/Υ, αλλο το λαπτοπ. Η προσπαθεια του ενος να τσιμπησει τα πλεονεκτηματα του αλλου, εστω και κατα το ημισυ (πχ usb θυρες σε tablet/smartphone οταν η ΙΔΙΑ η συσκευη ειναι ΦΟΡΗΤΟΤΑΤΗ και διατιθεται σε ενα σωρο εκδοσεις χωρητικοτητας, βαση αναγκων) μονο γελωτα μου προκαλουν. Eμενα προσωπικα παντα, που εχω δουλεψει ενα σωρο φορητες συσκευες (κυριως android).

Επεξ/σία από Beastakos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλα εκει με το δωρεαν κλειδι για office με αποτελειωσες...Οι αιτιασεις περι candy crush που ακολουθουν, αλλα κυριως περι απουσιας flash player απλα επιβεβαιωνουν του λογου του αληθες.

Απο κει και περα στα συγκριτικα ερωτηματα σου με laptop, σε ολα ειναι καλυτερο το air.

Αυτονομια ανω των 10 ωρων.

460 γραμμαρια.

IPS retina display 10''.

Βεβαια, στα πλαισιο της επιχειρηματολογιας περι candy crush και δωρεαν κλειδιου office, οφειλω να αντιπαραθεσω κι εγω ενα παρομοιο επιχειρημα οτι στο ios δεν κολας ιους-malware, κατι που δε συμβαινει με τα υπολοιπα tablets.

Εαν θες επιμερους συγκριση με laptop ομως, μπορω να σου παραθεσω καμποσα πραγματα στα οποια υπερεχει σε σχεση με τα ερμαφροδιτα win "tablets".

Γενικα νταξει, κανανε epic fail τα notebook και διεκδικουν τη 2η ευκαιρια τους με μορφη tablet-οειδούς, ε ok , ας τους δωσουμε κι αυτην την ευκαιρια μεχρι να ξαναfailαρουν οριστικα.

Ως τις 10 ιντσες η generic safe επιλογη ειναι το ipad air, με διαφορα απο ολα τα αλλα. Σημαντικο μειονεκτημα η τιμη, αλλα πατη στιγμη που το μπατζετ καποιου φτανει ως εκει, τοτε κατ'εμε η συζητηση δεν εχει ουσια.

Τα υπολοιπα απλως εξυπηρετουν καταστασεις στις οποιες ενα ipad air ειναι αδυναμο (πχ επεκτασιμοτητα, usb κλπ) και πατουν στην αφελεια υποψηφιων αγοραστων στο οτι θα τους ειναι απαραιτητα ολα αυτα που δεν εχει το ipad. Εν τελει επειδη το ipad και το καθε tablet που σεβεται τον εαυτο του ΔΕΝ αντικαθιστουν Η/Υ, εγω προσωπικα ΔΕΝ βλεπω σαν μειονεκτηματα την απουσια USB θυρων, πληκτρολογιων, mouse, ηχειων, 26ρων οθονων και οτι αλλο σκαρφιστει κανεις να βαλει πανω σε ενα tablet για να το κανει να μοιαζει σε laptop/pc. Αλλο πραγμα το tablet, αλλο ο Η/Υ, αλλο το λαπτοπ. Η προσπαθεια του ενος να τσιμπησει τα πλεονεκτηματα του αλλου, εστω και κατα το ημισυ (πχ usb θυρες οταν η ΙΔΙΑ η συσκευη ειναι ΦΟΡΗΤΟΤΑΤΗ) μονο γελωτα μου προκαλουν. Eμενα προσωπικα παντα, που εχω δουλεψει ενα σωρο φορητες συσκευες (κυριως android).

Το πρωτο κοματι που σχολιασα ειναι σε σχεση με ενα κανονικο λαπτοπ,στη περιπτωση που καποιος θελει δυνατοτητες κανονικου desktop λογισμικου και οχι σε σχεση με το ipad,γιατι με το ipad air σ'αυτη τη περιπτωση ή περνεις απο τα 3 το μεγαλυτερο ή και τα 3 μαζι!Απλα και κατανοητα,πιστευω!!!

Τωρα για τη tablet χρηση,ποιο ειναι το γαματο app που θα μου χαλασει τη διαδιαθεση να αποκτησω ενα 2 σε 1 μηχανημα και να προτιμησω το ΛΕΙΨΟ ipad με "Γαματη" retinουλα???

Επιχειριματα,επιχειριματα,επιχειριματα???

Επεξ/σία από ektor7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλη μια ενδιαφερουσα απαντηση της οποιας το υφος και μονο προιδεαζει ακομα και τον πιο ασχετο για το ποια πλευρα στερειται επιχειρηματων.

Απο κει και περα εγω γκεκε οτι η συγκριση σου ηταν με λαπτοπ (με ενα τετοιο σε βολευει εξαλλου η συγκριση), γιατι ομως δεν δεχεσαι αλλη μια συγκριση και με το ipad air, το οποιο εγω προτεινα? Damn ξεχασα, εδω το επιχειρημα σου ηταν οτι το ipad παιρνει απτα 3 το μακρυτερο... Γιατι ετσι.

YΓ. Επειδη βλεπω οτι το επαναλαμβανεις για 2ο συνεχομενο ποστ σου υπενθυμιζω οτι πουθενα δεν χρησιμοποιησα το επιχειρημα "παρε ipad επειδη εχει γαματα apps". Ειπατε την επιχειρηματαρα με το candy crush, τωρα μας πετας το "πες μας ποιο app του air υποκαθιστα τις ελλειψεις του", κι εγω δεν εχω αναφερθει καν (ακομα) σε θεμα apps. Λογικα, αυτοδημιουργειτε μια μεθοδο αμυνας, απεναντι σε ενα αναμενομενο επιχειρημα που θα σκασει αργα η γρηγορα προς καποιον που στηριζει σθεναρα win tablets (το προβλημα ειναι οτι ετσι μαρτυρατε διχως ξυλο για τις αδυναμιες των συσκευων των οποιων ειστε fanboys). Και ως αποροια τουτου καταληγουμε να βλεπουμε επικες ερωτησεις τυπου "πες μου ενα app που υποκαθιστα την ελλειψη USB θυρας" ( :lol: )

ΥΓ2. Πριν σπαμαρεις 10 φορες μια λεξη, μαθε τουλαχιστον να την γραφεις. Επιχειρήματα γραφεται. Στην τελικη, βαλε ορθογραφο ΑΝ εχει το win tablet σου. Αν δεν εχει, χρησιμοποιησε το office για ορθογραφο (μην παει χαμενο και το δωρεαν key :) ).

Επεξ/σία από Beastakos

Αλλη μια ενδιαφερουσα απαντηση της οποιας το υφος και μονο προιδεαζει ακομα και τον πιο ασχετο για το ποια πλευρα στερειται επιχειρηματων.

Απο κει και περα εγω γκεκε οτι η συγκριση σου ηταν με λαπτοπ (με ενα τετοιο σε βολευει εξαλλου η συγκριση), γιατι ομως δεν δεχεσαι αλλη μια συγκριση και με το ipad air, το οποιο εγω προτεινα? Damn ξεχασα, εδω το επιχειρημα σου ηταν οτι το ipad παιρνει απτα 3 το μακρυτερο...

YΓ. Επειδη βλεπω οτι το επαναλαμβανεις για 2ο συνεχομενο ποστ σου υπενθυμιζω οτι πουθενα δεν χρησιμοποιησα το επιχειρημα "παρε ipad επειδη εχει γαματα apps".

ΥΓ2. Πριν σπαμαρεις 10 φορες μια λεξη, μαθε τουλαχιστον να την γραφεις. Επιχειρήματα γραφεται.

Ειναι το δικο σου υφακι που με εκανε να μπω στην διαδικασια να γραψω!!!

Και δεν ειδες καν οτι θεμα μιλα για αντικατασταση του λαπτοπ και οχι απλα ενα συμπληροματικο gadget!

Εχω προτινει ipad,αντι για καποιο windows tablet γιατι η περιπτωση του κολλουσε περισσοτερο στο τι προσφερει το ipad,αλλα αυτη η περιπτωση ειναι ΠΟΛΥ διαφορετικη!

Bastakos όπως πολύ σωστά αναφέρεις το iPad είναι μια πολύ safe επιλογή με παρά πολλούς όμως περιορισμούς.

Όσο για ταμπλέτα και λαπτοπ διαφορετικο πράμα ναι, είναι. Αλλά από τι στιγμή που μπορείς να έχεις δυο διαφορετικά περιβάλλοντα εργασίας και μα κάνεις τη δουλειά σου με μια συσκευή γιατί να μην το προτιμήσεις?

Καλώς η κακός το iPad είναι απλά ένα παιχνιδακι πολυτελείας. Αν θες εργαλείο πας μονόδρομο σε win8 tablet h hybrid.

Τέλος δεν βλέπω γιατί γελάς με το δωρεάν κλειδί office. Δεν είναι για όλους χρήσιμο αλλά δεν παύει να είναι πρόγραμμα αξίας 150€ που μπορείς να βάλεις σε οποιο μηχάνημα επιθυμείς.  

Όσο για το αν αντικαθιστούν έναν η/υ με ι3 και ι5 μια χαρά PhotoShop και illustrator τρέχουνε... συμπεράσματα δικά σου.

Μην είσαι θύμα του μάρκετινγκ. Η τεχνολογία έχει κάνει άλματα και για πρώτη φορά η φορητοτητα είναι προσιτή και με σωστή απόδοση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέλος δεν βλέπω γιατί γελάς με το δωρεάν κλειδί office. Δεν είναι για όλους χρήσιμο αλλά δεν παύει να είναι πρόγραμμα αξίας 150€ που μπορείς να βάλεις σε οποιο μηχάνημα επιθυμείς.

Δεν ειναι κακο που υπαρχει δωρεαν office, αλλα δεν αποτελει και επιχειρημα για αγορα μιας συσκευης (γενικα δεν ειναι επιχειρημα, αλλιως θα εγραφα κι εγω οτι και το ipad air εχει δωρεαν αδεια χρησης για το pages και την υπολοιπη "office" σουιτα της), εκει ηταν το γελιο μου. Ο βασικος λογος ειναι οτι σε ολες τις πλατφορμες υπαρχουν αντιστοιχες σουιτες δωρεαν ή σε πολυ χαμηλες τιμες (κατω τν 10 ευρω). Αλλα αν θες full featured office, τοτε επανερχομαστε στη συζητηση που ελεγα πιο πριν περι διακριτων ρολων ενος tablet και ενος pc. Δεν μπορει λοιπον ενας με ενα smartphone 4ιντσων να απαιτει να παιζει battlefield, ουτε ενας αρχιτεκτονας να σχεδιαζει ξενοδοχειακες μοναδες απο το tablet. Επεξ/σία από Beastakos

Μπορεί να συγκριθεί το ipad με windows 8 ταμπλέτες;Η περιορισμένη λειτουργικότητα και συνδεσιμότητα;

Το Dell είναι αρκετά καλό το σκέφτηκα προσωπικά,απλά με ενοχλεί η οθονη του.Ειναι αρκετά σκοτεινή.Το wacom digitizer είναι ένα συν βέβαια.Στην δοκιμή που έχετε πιο πάνω από το γερμανικό σάιτ ξεφεύγει πολύ η τιμή του στα 700 ευρώ για έναν i3.

Είναι πολλά τα λεφτά.Μου άρεσε που έχει αποσπώμενη μπαταρία ενώ είναι εύκολη και η αλλαγή μνήμης,δίσκου.

Το φτηνότερο μοντέλο με i3 πόσο κάνει;

Προσωπικά έχω αποφασίσει για το ThinkPad 8 στα 64 gb έρχεται 429$\€.

Άργησαν από λενοβο να βγάλουν το ThinkPad 3.

Το 2 είχε εισαγωγική τιμή 600.Αλλά κρίνοντας από την μη κυκλοφορία του helix με haswell μάλλον το miix 11 k 10 θα πάρει τη θέση του.

Στη θέση σου θα επέλεγα το venue 11 pro.Μόνο η ευκολία αναβάθμισης και το SSD αντί για το αργό emmc άξιζει.Θέλω να κάνω αντίστοιχη αγορά αλλά μέχρι 550 ευρώ κι αν εχει SSD.

Κλινω προς το ThinkPad 8 προσωπικά,καλό το venue 11 pro αλλά ακριβό για την τσεπη μου,το miix 10 δεν αξιζει( πολλά τα 599$ για εναν bay trail, έστω τον 3770,μέχρι 400 και πολλα ειναι για εναν atom.

Venue 11 μην το σκεφτεσαι αν δεν σε πειραζει να ξεπεράσεις τα 500

Αλλα αν θες full featured office, τοτε επανερχομαστε στη συζητηση που ελεγα πιο πριν περι διακριτων ρολων ενος tablet και ενος pc. Δεν μπορει λοιπον ενας με ενα smartphone 4ιντσων να απαιτει να παιζει battlefield, ουτε ενας αρχιτεκτονας να σχεδιαζει ξενοδοχειακες μοναδες απο το tablet.

Αν και αναμφίβολα το iWorld (Osx/iOS) έχει πλέον πληθώρα εφαρμογών, οι x86 εφαρμογές έχουν πολύ μεγαλύτερο βάθος και ποικιλία. Ένα Win8 tablet δεν είναι απλά για να τρέχεις Office, όπως και το iPad δεν είναι μόνο για surfing και παιχνίδια. Οπότε για όσους δεν έχουν καθόλου (ή σχετικά μικρή) βιβλιοθήκη εφαρμογών από AppleStore, ένα Win8 tablet αποτελεί ιδανική λύση, προσφέροντας περισσότερες επιλογές με μικρότερο κόστος.

Επίσης τα high end win8 tablets είναι κανονικά PC, μόνο στο θέμα GPU υπάρχει υστέρηση αλλά κι εκεί έχουμε σιγά-σιγά σημαντικές βελτιώσεις, οπότε ο διακριτός ρόλος θα γίνεται όλο και πιο δυσδιάκριτος όσο τρέχουν οι εξελίξεις ;) .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κοιτάς καθαρά για tablet τότε Ipad air. Παίζει εντός έδρας εναντίον όλων αυτών που αναφέρεις και απορώ γιατί το έχεις βγάλει εκτός επιλογών.

Κοίταξε εγω τα βλέπω τα πράγματα απο μια διαφορετικη οπτική γωνία.

Και εξηγουμε.

Στα 500 ευρω δαπάνη για ενα πολυ καλο tablet προτιμω να θυσίασω την υπεροχη του iPad air σε φιλικοτητα σε αφη περιβάλλον και την κατα συντριπτική πλοιοψηφια του την κατανάλωση ιντερνετ περιεχομένου που ειναι αυτα του είδους τα tablet ο προορισμός τους με ενα αλλο αντίστοιχο στα ίδια λεφτα που μπορω να κάνω 5-10 παραπανω πράγματα που δεν μπορω να κάνω με ενα iPad.

Οταν το 16αρι iPad air κοστίζει όσο ενα 64αρι windows tablet στο οποίο εχεις όλες τις θύρες συνδεσιμοτητας(USB,hdmi,micro sd,BT,NFC)- συν wireless display technology Miracast/WiDi ενα universal πρότυπο ασύρματης σύνδεσης με TV,οθόνες,projector- και κατ επεκταςη σύνδεση με την συντριπτικη πλοιοψηφια των περιφερειακων(οθόνες,TV,σκληρούς,φλασακια,ποντικοπληκτρολογια,εκτυπωτές κ.α) και στα οποια εχεις την full έκδοση του office home student 2013 συν πληκτρολόγιο στον εξοπλισμο.....ΟΛΑ ΤΑ αλλα ειναι περιττά να σχολιάσουμε.

Απο την μια(windows tablet) εχεις στην ουσια ενα PC on the go που ανετα υποκαθιστά ενα οποιοδηποτε λαπτοπ(PC δηλαδη) 350-400 ευρω και κερδίζεις σε φορητοτητα,ευελιξία (2 σε 1 συσκευη),αυτονομία και πρακτικότητα και που μπορεις ανετα να κανεις 10-20 πράγματα σε αντίθεση με ενα iPad που η αξία του περιορίζεται κατα βαση σε κατανάλωση ιντερνετ περιεχομένου και πουθενα αλλου ή με πολυ δυσκολία οτιδηποτε αλλο πέρα απο αυτο και κατ επεκταςη χάνει κατα πολυ σε προστιθέμενη αξία σαν προϊόν τεχνολογίας σε αντίθεση με ενα windows tablet στα ίδια λεφτα παντα.

Οπότε θελεις το χρησιμοποιείς ως tablet(browsing,ανάγνωση PDF,ταινίες,μουσικούλα,κοινωνικά δίκτυα,live streaming,torrent κ.α πολλα) και οπότε θες κουμπώνονται το στο dock το μετατρεπεις σε ενα mini ultrabook και μπορεις ανετα να τρέχεις αρχεία office ή να κανεις παρουσιάσεις ειτε ασύρματα ειτε ενσυρματα παν εύκολα να τρέχεις παράλληλα πολλαπλές καρτέλες ιντερνετ,να κατεβαζεις ταυτόχρονα,ή και να μπαίνεις να δεις τα status σου σε κοινωνικά δίκτυα ή να μπεις στο αγαπημένο σου sport app και αλλα πολλα άπειρα παραδείγματα οι συνδυασμοί που αρκετοί απο αυτους μπορεις να τους κανεις και σαν tablet χρηση επιςης.

Και που ακομα και dock πληκτρολόγιο να μην εχεις μπορεις να βάλεις ενα οποιοδηποτε πχ BT( keyboard/mouse) να το συνδέσεις στην οθονη και παλι ανετα κανεις την οποια δουλεια σε βολεύει καλύτερα με αυτόν τον τροπο.

Ο πλουραλισμός και η ευελιξία που σου παρέχουν ειναι ατέλειωτη για καθε πιθανή χρηση ενός καταναλωτη και σου δίνει την δυνατότητα να συνδυάσεις και εργασια και ψυχαγωγία.

Για εμένα ξεκάθαρα θεωρω πιο value for money μια τέτοια προταση απο ενα οποιοδηποτε iOS/android mobile λειτουργικο προταση.

ΥΓ:και χρήστης iPad mini ειμαι και το air σκεφτόμουν σαν αναβαθμιση συσκευης αλλα ολα τα παραπανω με έκαναν να αναθεώρησω πολλα πράγματα και προτιμω τα 500 ευρω που κοστίζει ενα 16αρι iPad να τα ξοδέψω/επενδύσω σε μια ανώτερη σε προστιθέμενη αξία συσκευης που μπορω να κάνω πολυ περισσότερα πράγματα με περισσότερες ελευθερίες και δυνατότητες που σου παρέχει ενα full λειτουργικο.

Επεξ/σία από alextrela172
  • Like 2

Προσωπικά έχω αποφασίσει για το ThinkPad 8 στα 64 gb έρχεται 429$\€.

Άργησαν από λενοβο να βγάλουν το ThinkPad 3.

Το 2 είχε εισαγωγική τιμή 600.Αλλά κρίνοντας από την μη κυκλοφορία του helix με haswell μάλλον το miix 11 k 10 θα πάρει τη θέση του.

Στη θέση σου θα επέλεγα το venue 11 pro.Μόνο η ευκολία αναβάθμισης και το SSD αντί για το αργό emmc άξιζει.Θέλω να κάνω αντίστοιχη αγορά αλλά μέχρι 550 ευρώ κι αν εχει SSD.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της Lenovo το ThinkPad 3 ή 10 παει για Απρίλιο-Μάιο ανακοίνωση και ίσως περιμένουν τα windows να υποστηρίξουν σε 64bit τους Bay trail ετσι ώστε πιθανότητα να το ντύσουν με 4gb ram.

Απο την αλλη για να δεις pure ssd θα πρεπει να ειναι η σειρα Μ και D των Bay trail και οχι η T σειρα οπως σε ολα τα tablet σήμερα που μονο eMMC υποστηρίζουν.

Επιςης το Dell δεν ειναι Wacom digitazer αλλα της synaptics pen που απέχει αρκετα απο Wacom/n-trig digitazer.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...