Προς το περιεχόμενο

Ipad air vs Dell venue 11 pro vs galaxy note 10.1 2014!

Gongor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση... τη στιγμή που με το ipad 2 και το τελευταίο IOS δεν αντιμετωπίζω το παραμικρό.

Χαρακτηριστικο παραδειγμα της μικρης μνημης ειναι οτι πχ μπορει να εχεις ανοιχτα 5-6 tabs στον safari, μετα να πας σε μια αλλη εφαρμογη (πχ mail) και μετα σε καμμια αλλη(youtube) και οταν επιστρεψεις στον safari και πας να επιλεξεις καποιο αλλο tab , θα δεις οτι ειναι ασπρο και θα πρεπει να το ξαναφορτωσει.

Αυτο δεν συμβαινει σε tablet με 2gb ram.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ipad air και μου κρασάρει ο Safari συνεχεια και εμενα.. Μερικες φορες με ενοχλει πολυ μπορω να πω αλλα για αναγνωση comics και pdf που το ηθελα περισσοτερο ειναι τελειο..

οκ, έτσι πάω πάσο... και εννοείται ότι συμβαίνει. Άλλο όμως κρασάρει ο safari και άλλο ότι κάνει reload τα tabs.

Αλλο το ipad2 και αλλο το ipad air με ios7. Έχουν βουίξει τα forum με προβλήματα κανε ένα search και θα καταλάβεις.

Εμενα κανει και τα 2 συχνα, και reload τα tabs χωρις λογο και crash. Λεω να δοκιμασω google chrome μηπως ειναι και θεμα app. Λιγο απαρεδεκτο μεταξυ μας να μην λειτουργει σωστα ο browser, λογικα θα παιχτεί fix σε μελλοντικό update.

Αρκετά υψηλές οι τιμές των pre-orders που ανέφερε ο Alex ... Ελπίζω να μειωθούν με το release και να κινηθούν σε φυσιολογικά επίπεδα σε σύγκριση με us..

Sent from my iPhone using Insomnia

Ας βάλω και το asus transformer t100 στο θέμα ... Πιστεύετε πως αξίζει η διαφορά των 150-200 Ευρώ μεταξύ του Asus-Dell ( με keyboard) ? αντιμετωπίσατε προβλήματα με το Asus εώς τώρα οι κάτοχοι ;

Ας βάλω και το asus transformer t100 στο θέμα ... Πιστεύετε πως αξίζει η διαφορά των 150-200 Ευρώ μεταξύ του Asus-Dell ( με keyboard) ? αντιμετωπίσατε προβλήματα με το Asus εώς τώρα οι κάτοχοι ;

Πιστεύω πως δεν αξίζει. Το έχω πάρει και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Αγοράζεις περισσότερα από όσα δίνεις!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν παιδιά , επαναφέρω το θέμα γιατί έχω χαθεί ! Είμαι μεταξύ του lenovo miix 2 10(κυκλοφόρησε προχθές) , asus t100 , dell venue 11 pro , hp omni 10 ( new) . Ποιο θα επιλέγατε και για ποιον λόγο?! Η αγορά θα γίνει μέχρι τέλη Φεβρουαρίου!

Επεξ/σία από Gongor

Για εμένα αν θες σκέτο tablet πας στο hp.

Αν θες με πληκτρολόγιο με σειρα προτεραιότητας το Lenovo και έπειτα το Asus.

Δεν αξίζει σε καμία περίπτωση πανω απο 500 ευρω για αυτη την κατηγορία windows tablet.(χάνουν κατα πολυ τοτε την έννοια value for money προταση και αναλογία τιμής προς επιδόσεις/χαρακτηριστικα)

Το Dell βγαίνει αρκετα ακριβο ειτε ως σκέτο tablet ειτε αν προσθέσεις πληκτρολόγιο αργότερα.

Εξαίρεση μονο αν κόποιος θέλει μπόλικη χωρητικότητα(δεν του φτάνουν τα 64)σε αποθηκευτικό χώρο και παει προς το 128αρι στα 600 ευρω ThinkPad 8.

Να συμπληρώσω ότι το lenovo miix 2 10 το βρήκα στα 440 ευρώ και όχι 500 ! Το μόνο που μου δημιουργεί αμφιβολίες είναι το πρώτο review στο amazon.de όπου ο τυπάς αναφέρεται σε freeze και άλλα πολλά! http://www.amazon.de/product-reviews/B00HFJ07ZM/ref=dp_top_cm_cr_acr_txt?ie=UTF8&showViewpoints=1

Μέχρι στιγμής δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Μετα απο έναν μήνα χρήσης μπορώ να πώ πως το δουλεύω 90-10 σε σχέση με το ipad αν και υπάρχουν ακόμη αρκετά sites με ασυμβατότητα με τον ΙΕ 11 το οποίο κατά διαστήματα με εκνευρίζει.

Όλα τα τάμπλετ που αναφέρεις είναι αξιόλογα και θα κάνεις την ίδια δουλειά. Δες απλά τι θύρες χρειάζεσαι, τι χωρητικότητα και τέλος τι ανάλυση οθόνης θέλεις. Το asus t100 έχει πολύ αξιόλογη οθόνη(χρώματα και ποιότητα απεικόνισης) αλλα νομίζω πως τα 1080p θα κάνανε αρκετά μεγάλη διαφορά στις 10".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...