alextrela172 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Απλώς να προσθέσω ότι το Surface Pro 2 εχει βελτιωθεί στο θέμα αυτονομία,διατήρησε την ίδια υψηλη ποιότητα κατασκευής με active digitazer συν τη δυνατότητα με διαφορα hardware configuration για ολα τα γούστα και συν power cover dock σαν extra περιφερειακό με μπαταρια και backlit. Κοινός βελτίωσε εκει που ήταν το αδύνατο σημείο και πρόσθεσε extra πράγματα στα περιφερειακά Μια αντίστοιχη πολυ καλη προταση το XPS 11 απο Dell με την υψηλότερη ανάλυση WHD σε Αμερική και Αγγλία αρχές Δεκεμβρίου σε πρώτη φάση. http://www.dell.com/learn/uk/en/rc1050272/campaigns/xps-11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasmach Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Η γνώμη μου είναι περίμενε το Dell η αν θες άμεσα το iPad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Turbo-Χ wiTab 3. Αν υπάρχει με 64άρι ssd, το χτυπάω χθες. Δεν το πίστευα ότι το μηχανάκι που είχα στα χέρια μου ήταν κινεζιά. Αν μου έλεγε κανείς ότι είναι Dell, θα το έτρωγα. Τέλεια οθόνη και με hdmi! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Turbo-Χ wiTab 3. Αν υπάρχει με 64άρι ssd, το χτυπάω χθες. Δεν το πίστευα ότι το μηχανάκι που είχα στα χέρια μου ήταν κινεζιά. Αν μου έλεγε κανείς ότι είναι Dell, θα το έτρωγα. Τέλεια οθόνη και με hdmi! http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/turbo-x-tablet/Turbo-X-WiTab-III-264-SSD.htmhttp://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/turbo-x-tablet/Turbo-X-WiTab-III-264-SSD-3G.htm Καλυτερα bay trail soc! http://ark.intel.com/m/compare/76760,71995 Ειναι ψιλο fail ο soc! No QUICK SYNC. No CLEAR VIDEO HD TECHNOLOGY. No WIRELESS DISPLAY. No turbo boost. TDP 17Watt. Και γενικα No free ms office,fullhd,active digitized pen&εγγυηση Dell! Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2013 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Η έλλειψη full hd δε με χάλασε. Όλα είναι θέμα τιμής. Έχεις πρόχειρο κάποιο συγκριτικό των δυο επεξεργαστών; Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2013 από kirileman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Η έλλειψη full hd δε με χάλασε. Όλα είναι θέμα τιμής. Έχεις πρόχειρο κάποιο συγκριτικό των δυο επεξεργαστών;Καλα αν κοιτας τιμη το asus transformer book t100,τα μαμαει ολα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρά τον βλέπω τον celeron. Βλέπεις κάτι διαφορετικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μια χαρά τον βλέπω τον celeron. Βλέπεις κάτι διαφορετικό; Οι επιδοσεις του μια χαρα ειναι,μονο που ειναι 17watt vs 2watt,εχει ανεμηστιρακια αν δε κανω λαθος και στερειται σε επιδοσεις οταν πρόκειται να τρεξει εφαρμογες που υποστηριζουν QUICK SYNC(video editing). Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2013 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ότι είναι βαρύ και χοντρό για tablet, είναι, μιλάμε για 1.1 κιλά (0,75 κιλά το Dell, 469gr το iPad Air), με βάση τα specs που δίνει το πλαίσιο. Οι επιδόσεις του δε θεωρώ ότι θα με προβληματίσουν, ουσιαστικά το θέλω για αντικαταστάτη του netbook στο γραφείο (εκεί θα έχω μόνιμα το πληκτρολόγιο) και αντικαταστάτη του netbook της γυναίκας μου στο σπίτι (εκεί θα έχει χρήση tablet). Δηλαδή, με αυτά τα specs ακριβώς και έστω την τιμή αυτή που έχει το 64άρι, το βάρος του είναι τελικά εκείνο που με προβληματίζει, το έπιασα στα χέρια μου πριν από λίγο. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2013 από kirileman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Ότι είναι βαρύ και χοντρό για tablet, είναι, μιλάμε για 1.1 κιλά, με βάση τα specs που δίνει το πλαίσιο. Οι επιδόσεις του δε θεωρώ ότι θα με προβληματίσουν, ουσιαστικά το θέλω για αντικαταστάτη του netbook στο γραφείο (εκεί θα έχω μόνιμα το πληκτρολόγιο) και αντικαταστάτη του netbook της γυναίκας μου στο σπίτι (εκεί θα έχει χρήση tablet).Asus transformer t100,ειναι μονοδρομος σ'αυτο το budget!Με τα ιδια λεφτα παιρνεις keyboard dock,free ms office και 1.1kg μαζι με το keyboard(500g το tablet)! Εχει υποστηριξη intel wireless display(widi) και usb 3.0! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Στα υπόψιν το Asus. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Ότι είναι βαρύ και χοντρό για tablet, είναι, μιλάμε για 1.1 κιλά (0,75 κιλά το Dell, 469gr το iPad Air), με βάση τα specs που δίνει το πλαίσιο. Οι επιδόσεις του δε θεωρώ ότι θα με προβληματίσουν, ουσιαστικά το θέλω για αντικαταστάτη του netbook στο γραφείο (εκεί θα έχω μόνιμα το πληκτρολόγιο) και αντικαταστάτη του netbook της γυναίκας μου στο σπίτι (εκεί θα έχει χρήση tablet). Δηλαδή, με αυτά τα specs ακριβώς και έστω την τιμή αυτή που έχει το 64άρι, το βάρος του είναι τελικά εκείνο που με προβληματίζει, το έπιασα στα χέρια μου πριν από λίγο. Πιστευω με βαρος 1.1kg σχεδον μπορεις να ξεγραψεις την χρηση του ως tablet για πανω απο μιση ωρα... ------------ Απο επιδοσεις θα ειναι καλυτερο απο το asus, αλλα θα υστερει σημαντικα σε αυτονομια και σε χρηστικοτητα(βαρος,θορυβος,θερμοκρασιες κλπ) Και εγω θεωρω το asus ως μακραν το καλυτερο για την τιμη του και το παντρεμα των 2 κοσμων(laptop/netbook + tablet) ! Κανεις ελαχιστους συμβιβασμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Ένας λόγος που το ανέφερα δεν είναι για το αν τελικά μου κάνει ή δε μου κάνει ως ταμπλέτα ή για το αν είναι γρήγορο ή αργό, αλλά επειδή με εντυπωσίασε η κατασκευή του (θετικά). Για εκείνον που θέλει οθόνη αφής αλλά δε θα κάνει πολύωρη χρήση ως ταμπλέτα, είναι μια χαρά πρόταση. Αν μάθετε τον κατασκευαστή του, το λέτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lillen Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Φίλε πήρα σήμερα το air , ασε άλλη φάση , έχω πάθει πλάκα τώρα εδώ και τρεις ώρες έχω φάει χοντρό κόλλημα , πρώτη φορά παίρνω προϊόν της apple, άλλη εμπειρία. φοβερή ποιότητα στην οθόνη , ΠΟΛΥ γρήγορο, τι να πω στο συνεστώ ανεπιφύλακτα. Έψαχνα για tablet εδώ και 2 μήνες, μόλις έπιασα στα χέρια μου όμως το καινούργιο iPad κόλλησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλορίζικο και καλοδουλευτο! Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2013 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα