ektor7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Δε θα σχολιάσω. Ούτε το smoothness ούτε την υποστήριξη, ούτε την 6ετία χαλαρά που μπορείς να έχεις στο tablet (και το ξέρεις αυτό γιατί ακριβώς? Επειδή υπήρχαν και πριν 6 χρόνια τα windows tablets και είχες και το υποστηρίζει ακόμη?) Για να λες ότι τα windows έχουν καλύτερη απόκριση από το ipad, μάλλον μόνο σε φωτογραφία το χεις δει το ipad. Hp tx2-1020us,ετρεχε με τα vista τωρα πετα με τα windows 8.1!My two cents! Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2013 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Hp tx2-1020us,ετρεχε με τα vista τωρα πετα με τα windows 8.1! My two sents! Cents λέγονται. .'Αρα τα sents ειναι άχρηστα Επίσης το συγκεκριμένο που λες είναι μοντέλο του 2009 αφ'ενός (last time I checked 2009-2013 δεν είναι έξι χρόνια) και δεύτερον δεν είναι τάμπλετ από αυτά που συζητάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Cents λέγονται. .'Αρα τα sents ειναι άχρηστα Το διoρθωσα την ωρα που απαντουσες!Κατι αλλο να προσθεσεις εχεις? Δες και ενα βιντεακι με το 6χρονο hp tx2! https://www.youtube.com/watch?v=omC7GiikKNw&feature=youtube_gdata_player Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2013 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Το διoρθωσα την ωρα που απαντουσες! Κατι αλλο να προσθεσεις εχεις? Δες και ενα βιντεακι με το 6χρονο hp tx2! https://www.youtube.com/watch?v=omC7GiikKNw&feature=youtube_gdata_player συνεχίζεις να επιμένεις. Μάλλον το περνάς για ταμπλετ. (άσχετο, το μήλο ήθελα νάξερα τί το θες στο προφίλ σου, αφού το μόνο που σε έχω δει να κάνεις είναι να κράζεις ανευ ουσίας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Cents λέγονται. .'Αρα τα sents ειναι άχρηστα Επίσης το συγκεκριμένο που λες είναι μοντέλο του 2009 αφ'ενός (last time I checked 2009-2013 δεν είναι έξι χρόνια) και δεύτερον δεν είναι τάμπλετ από αυτά που συζητάμε. Τι σημασια εχει αν ηταν ή οχι καθαρο tablet?Απο τη στιγμη που το venue 11 τρεχει σε x86 πλατφορμα τι εχει να φοβάται? συνεχίζεις να επιμένεις. Μάλλον το περνάς για ταμπλετ. (άσχετο, το μήλο ήθελα νάξερα τί το θες στο προφίλ σου, αφού το μόνο που σε έχω δει να κάνεις είναι να κράζεις ανευ ουσίας)Δε κραζω,απλα λεω αυτο που ισχυει!Το ipad ειναι υποδιεστερο απο το venue 11! Και το venue 11 εχει περισσοτερες δυνατοτητες και προοπτική απο το ipad! Φυσικα ο φιλος θα το καταλαβει απο πρωτο χερι,μολις δωσει τη 500αρα για το ipad και θα θελησει να κανει αυτα που ανάφερε,γρηγορα και απλα! Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2013 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 -Gaming -Ταινίες -Ατελείωτο pdf reading ( Γενικότερα έχω κατεβάσει εκατοντάδες βιβλία σε pdf και πρόκειται να τα εισάγω στο τάμπλετ) -Οργάνωση σημειώσεων -Εργασίες , Παρουσιάσεις κλπ Για gaming εχει την standard βιβλιοθηκη του ios, δες και κρινεις αν σε καλυπτει η οχι. Για ταινιες ειναι μια χαρα, βρηκα και free player που υποστηριζει srt και δεν εχω κανενα προβλημα. Για pdf reading ειναι επισης φοβερο, δεν ειχα αλλο tablet για μετρο συγκρισης αλλα η οθονη μου φαινεται απιστευτη και ειναι αρκετα ελαφρυ για να μην κουραζει(ειχα δοκιμασει το ipad 2 και με κουραζε καπως) Οργανωση σημειωσεων, εργασιες παρουσιασεις κτλπ εχεις δωρεαν το iwork αλλα προσωπικα επειδη εχω μαθει σε ms office δεν μπορω να πω οτι με βολεψε και πολυ. Μπορεις να αλλαξεις κατι η να δεις κατι αλλα δεν ειναι για heavy editing, αναλογα και τη χρηση που θα κανεις κιολας. Η χαζομαρα ειναι οτι δεν εχει με καποιο τροπο extra storage, εγω πηρα το lighting to usb και βρηκα τροπο να περναω ταινιες και τετοια αλλα θελει λιγο χρονο και δεν ειναι και ο ιδανικος(πρεπει να το κανεις zip και μετα rename σε RAW picture image για να το διαβασει απο usb) οποτε αν θες να εχεις τεραστια συλλογη μαζι σου θα πρεπει να δωσεις αρκετα για 64GB και πανω. Υπαρχουν και cloud λυσεις αλλα τιποτα καλυτερο απο το να βαζεις το usb η μια SD card και να διαβαζει απο εκει. Το ipad ειναι τελειο σαν hardware και παρα πολυ smooth αλλα χανει σε connectivity απο τα αλλα, με jailbreak βεβαια εχεις the best of both worlds αλλα δυστυχως δεν υπαρχει ακομα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gongor Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Για να μην θεωρήσετε ότι έχω εγκαταλείψει το τόπικ , είμαι ακόμα εδώ και παρακολουθώ τους εποικοδομητικούς διαλόγους σας ! Ούτως η άλλως από αντίλογο/διάλογο διαφαίνονται οι απόψεις του καθενός! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) To ipad το air. Γιατι ειναι πιο ελαφρυ. Γιατι κραταει πολυ παραπανω η μπαταρια του. Γιατι εχει το πιο σταθερο και smooth OS. Γιατι θα παιρνει αναβαθμισεις για παντα. κλπ Στα αρνητικα του, αυτα τα χαζοκλειδωματα της apple που δεν μπορεις να μεταφερεις αρχεια χωρις itunes (ή jb, αλλα παμε αλλου). ΥΓ. Και μεταχειρα ipad3/4 να παρεις, δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απτα υπολοιπα μοντελα που αναφερεις btw. Το μονο που το ξεπερναει ειναι ο εαυτος-διαδοχος του, δηλαδη το air. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2013 από MiDi_MiLiZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 <p>To ipad το air.</p> <p>Γιατι ειναι πιο ελαφρυ.</p> <p>Γιατι κραταει πολυ παραπανω η μπαταρια του.</p> <p>Γιατι εχει το πιο σταθερο και smooth OS.</p> <p>Γιατι θα παιρνει αναβαθμισεις για παντα.</p> <p>κλπ</p> <p> </p> <p>Στα αρνητικα του, αυτα τα χαζοκλειδωματα της apple που δεν μπορεις να μεταφερεις αρχεια χωρις itunes (ή jb, αλλα παμε αλλου).</p> <p> </p> <p>ΥΓ. Και μεταχειρα ipad3/4 να παρεις, δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απτα υπολοιπα μοντελα που αναφερεις btw. Το μονο που το ξεπερναει ειναι το air.</p> Καλά αναβαθμίσεις για παντα οπως το λες δεν παίρνει (αν δούμε από τα προηγούμενα μοντέλα αειφον κλπ την πολιτική της apple). Αλλά ναι η υποστήριξη ειναι πάρα πολύ καλή, και πιστεύω όσο εξελίσσονται τα μοντέλα θα υποστηρίζονται και περισσότερο ακόμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Για να μην θεωρήσετε ότι έχω εγκαταλείψει το τόπικ , είμαι ακόμα εδώ και παρακολουθώ τους εποικοδομητικούς διαλόγους σας ! Ούτως η άλλως από αντίλογο/διάλογο διαφαίνονται οι απόψεις του καθενός! Sent from my iPhone using Insomnia Μια συμβουλή.Ειτε για smartphone,είτε για tablet,πρωτα διαλεγουμε το λογισμικο που θελουμε ή μας βολευει και στο τελος ψαχνουμε για συσκευη! Ψαξε και βρες τις αδυναμιες του καθε λογισμικου,πρωτα και μετα τις δυνατοτητες! Και απο αυτα που θες να κανεις καθημερινά,δες ποιο λογισμικο θα στα κανει οσο πιο ευκολα,γρηγορα και απλα! Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2013 από ektor7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextrela172 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Διαθεσιμα στο site της Dell το Venue 11 Pro με shipping αρχες εως μεσα Δεκεμβριου στην Αμερικη με Bay Trail εως i5 Haswell. http://www.dell.com/us/p/dell-venue-11-pro/pd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantnick Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Ως κάτοχος ipad 3,4 και τώρα air και με λάπτοπ 14'' με touch οθόνη περιμένω απλά να δω την μπαταρία και τα whrs που θα έχει για να πάρω το dell venue 11 pro. Θα βγει γύρω στα 600 ευρώ απο Αγγλία που πωλείται απο εχθές. Τα ipads είναι τα καλύτερα tablets αλλα είναι μόνο tablets και δυστυχώς λίγο έχουν εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια. Για τις δικές μου ανάγκες ίσως. Δεν συγκρίνεται η ελευθερία του να έχεις με ένα κουμπάκι τα full windows 8.1 με ΟΤΙ εφαρμογή θέλεις. Αν θέλεις απλά να παίζεις παιχνίδια και να surfαρεις και με το ipad θα είσαι μια χαρά. Εγώ προσωπικά βαρέθηκα να βλέπω τα κουτάκια και να πρέπει να χρησιμοποιώ laptop και sync για να περάσω το οτιδήποτε στο ipad. Είναι τραγικό μετά απο τόσα χρόνια να μη έχουν φτάσει ούτε καν το android που στο κινητό μου όταν πατάω share σε ένα αρχείο στον file browser μου έχει καμια 10αρια apps που έχω εγκαταστήσει και μπορούν να χρησιμοποιήσουν το αρχείο αυτό. Anyway, αν η μπαταρία είναι "ανθρώπινη" πάνε σε dell venue 11 pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Είχα ipad 4 και το πούλησα λόγω βάρους. Έχω δοκιμάσει επίσης Νexus 10 και Sony tablet Ζ. Αν το ταμπλετ δεν είναι πούπουλο τί να το κάνεις.Χρειάζεσαι φορητότητα. Κανένα tablet δεν θα σου αντικαταστήσει το laptop. Χρειάζεσαι και τα δύο ή αν το θες πιο πολύ για εργασία πας σε λαπτοπ. Ωραίο και καλό το Venue αλλά για ταμπλετ στα 750 γρ. είναι τούβλο. Για το Note 2014 έχω διαβάσει ότι λαγκάρει αρκετά επειδή έχει πάνω του τον άθλιο Exynos octa αντί για Snapdragon 800. Εγώ περιμένω να δω και το νέο nexus 10 για να αποφασίσω ανάμεσα σε αυτό και Ipad air. Αν ήμουν στην θέση σου θα έψαχνα για κανένα μεταχ. macbook air 11αρι για αυτά που ζητάς ή κάποιο windows λαπτοπ. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2013 από CarbonFibre Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αν το ταμπλετ δεν είναι πούπουλο τί να το κάνεις.Χρειάζεσαι φορητότητα. Κανένα tablet δεν θα σου αντικαταστήσει το laptop. Χρειάζεσαι και τα δύο ή αν το θες πιο πολύ για εργασία πας σε λαπτοπ. Ωραίο και καλό το Venue αλλά για ταμπλετ στα 750 γρ. είναι τούβλο. Αν ήμουν στην θέση σου θα έψαχνα για κανένα μεταχ. macbook air 11αρι για αυτά που ζητάς ή κάποιο windows λαπτοπ. Απο τη μια μας λες οτι χρειάζεται λογο φορητοτητας να ειναι πουπουλο και απο την αλλη τον συμβουλευεις να παρει ενα απο τα πιο βαρια και με την χειροτερη οθονη σε ultrabook της αγορας και μαλιστα μεταχειρισμενο!!!Το venue μαζι με το keyboard ειναι και πιο ελαφρυ απο το macbook air και μεγαλυτερη αυτονομια,πιο φτηνο απο το μεταχειρισμενο macbook air,με δυο χρονια εγγυηση απο τις λιγες εταιριες που σου παρεχουν σοβαρο support στην Ελλαδα(η apple δεν ανηκει σ'αυτες)! Ειπαμε να βοηθαμε,οχι να τους χωνουμαι τις χειροτετες επιλογες λογο των κολληματων μας με μια εταιρια! Και τελος δεν υπαρχει τιποτα που να μπορει να κανει με το macbook air και να μη μπορει να το κανει με το venue.Δεν υπαρχει τιποτα που μπορει να κανει με το ipad και να μη μπορει να το κανει με το venue! ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ! Υ.Γ.Για να μη το ζοριζουμε το θεμα,ο ts ειναι πιο κοντα στο ipad air,γι'αυτο μην αγχονεστε! Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2013 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextrela172 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Υπαρχει και το Omni 10 απο τη HP επισης με full hd οθονη και τον ισχυροτερο επεξεργαστη της σειρας Τ των Bai Trail που πιστευω ειναι πολυ καλη προταση εξισου που ειναι και στο ιδιο βαρος με το air. http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/HP-Omni-10-5600US-Tablet/productID.289455000 http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00FJV1F3G/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2013 από alextrela172 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα