alextrela172 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Σαφώς το Dell υπερισχύει σε χαρακτηριστικά και εξοπλισμό και πιο value for money πρόταση είναι. Η αποσπώμενη μπαταρία είναι ιδιαίτερα θετικό εξίσου για πιο μακροχρόνια επένδυση. Απλά θα πρέπει να επικοινωνήσεις με Dell Hellas διότι δεν φέρνει επίσημα το Pro 11 εδώ αν δεν κάνω λάθος,να είσαι σίγουρος σε περίπτωση καλύψεις από την εταιρία. Sent from my iPad using Insomnia
takisffff Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Εχεις δίκιο.Στο site της δεν έχει πουθενά το pro 11.Καλά αυτό το διαμάντι και δεν το έχει φέρει?Απαράδεκτο.Ξέρω πως δεν έχει μεγάλο κοινό η κατηγορία αλλά όπως και να το κάνουμε είναι φάουλ.
takisffff Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Πήρα σήμερα τηλέφωνο στην dell και μου απάντησαν το προφανές.Δεν υποστηρίζουν το προϊών.Τώρα που δεν θα έχω εγγύηση είμαι προβληματισμένος ως προς το τι θα πάρω.Μεγάλο ρόλο παίζει βέβαια και το θέμα μεταφοράς μιας και το lenovo είναι μικρότερο και ελαφρύτερο.Να σε ρωτήσω.Ξέρεις αν το Lenovo ή το dell μπορεί να συνεργαστεί με το πενάκι απ το galaxy note ii που έχω?Μην αγοράσω τσάμπα έξτρα πενάκι.
alex2539 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δυστυχως ετσι ειναι. Η σειρα venue δεν εχει υποστηριξη στην Ελλαδα καθως δεν εχει κυκλοφορισει επισημα. Το ιδιο μου απαντησαν και εμενα οταν χρειαστηκα service για το dell venue 8. To πενακι απο το note 2 μπορει να συνεργαστει με το lenovo, οχι ομως με το dell!
takisffff Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Τελικά αποφάσισα να μην πάρω πληκτρολόγιο.Θέλω όσο γίνεται να μην έχω πολλά συμπράγκαλα για να το μεταφέρω με άνεση.Οπότε κλείνω προς το lenovo που μου πρότεινες.Απ ότι βλέπω οι επεξεργαστές τους έχουν τις ίδιες περίπου επιδώσεις με με το lenovo να υπερτερεί σε μέγεθος βάρος και μπαταρία λόγο επεξεργαστή.ΤΑ λέω καλά ή μου ξεφεύγει κάτι?
ektor7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Να αναφαιρω οτι η usb του thinkpad,νομιζω οτι δεν στελνει αρκετο ρευμα για τροφοδοτηση εξωτερικου δισκου!
takisffff Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Οχι ρε γαμώτο κι άλλα διλήμματα.Σήμερα αύριο πρέπει να παραγγείλω. Είναι σίγουρο αυτό?
ektor7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) http://youtu.be/4TUc0BZW80g?t=2m35s Καλυτερα τα διλλήματα,παρα να τα βρεις μπροστα σου ξαφνικα,οταν θα το αγορασεις και μετα! Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2014 από ektor7
alextrela172 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Πάντως του ThinkPad 8 παίζουν 2.5 ρια σκληροί δίσκοι αν και τελευταία το ένα από τα 2 με USB 3.0 μου κάνει νερά. Το άλλο με USB 2.0 κομπλε all the time. Btw τρώει κάτι σκλωματα ο explorer σε metro προσπαθώντας να γράψω στο φόρουμ εδώ και δεν μου εμφανίζει πολλές φορές το αυτόματο πληκτρολόγιο όταν θέλω να γράψω κάτι πατώντας απάντηση. Άλλες φορές πάλι αργεί να φορτώσει σελίδες και αργεί χαρακτηριστικα. Δεν κάθεται να το διορθώσει η MS επιτέλους. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2014 από alextrela172
takisffff Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Πήρα τηλέφωνο στην lenovo και μου είπαν πως αν έχει παγκόσμια εγγύηση από εκεί που θα το πάρω θα το υποστηρίξουν.Αλλιώς δεν θα το φτιάξουν ότι και αν πάθει, ούτε καν με πληρωμή.Το να μην υποστηρίζεις κάτι που δεν εισάγεις άντε να το καταπιώ.Το να μην φτιάχνεις ένα προϊών που το εισάγεις έναντι πληρωμής είναι .......................... Πάντως τα παιδιά που μίλησα στην lenovo ήταν πολύ ευγενικά και με υπομονή, σε αντίθεση με την dell που ένοιωθα λες και είμαι εγκληματίας που είχα απορίες.
alex2539 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Και εγω οταν πηρα στη dell να ρωτησω για την εγγυηση στο venue 8 ειχα την εντυπωση πως ο υπάλληλος με τον οποιο μιλούσα βαριόταν να μιλησει. Σα να ηθελε να μου πει "αντε, κλείσε..τελειωνε "....
alextrela172 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 <p>Πήρα τηλέφωνο στην lenovo και μου είπαν πως αν έχει παγκόσμια εγγύηση από εκεί που θα το πάρω θα το υποστηρίξουν.Αλλιώς δεν θα το φτιάξουν ότι και αν πάθει, ούτε καν με πληρωμή.Το να μην υποστηρίζεις κάτι που δεν εισάγεις άντε να το καταπιώ.Το να μην φτιάχνεις ένα προϊών που το εισάγεις έναντι πληρωμής είναι ..........................</p> <p>Πάντως τα παιδιά που μίλησα στην lenovo ήταν πολύ ευγενικά και με υπομονή, σε αντίθεση με την dell που ένοιωθα λες και είμαι εγκληματίας που είχα απορίες.</p> Πολύ απλά για να έχεις worldwide εγγύηση στην χώρα αγοράς δηλώνεις ότι πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε μια τριτη χώρα. Και θα έχεις εγγύηση και εδώ αφού επιςημα εισάγεται το Thinkpad 10 Ελλάδα. Δεν ειναι οπως το Dell. Και το Thinkpad 8 όταν το πήρα Απρίλιο κανονικά το υποστήριζε η Lenovo(είχα πάρει τηλέφωνο και μου είπαν να τους το φέρω διότι νόμιζα ότι είχα θέμα με το ήχο που διορθώθηκε με νέο driver τελικά και δεν χρειάστηκα service) παρ όλο που επιςημα Ελλάδα ήρθε τέλη καλοκαιριού. Βεβαια η αγορά έγινε απο Γερμανία και όχι Αμερική,αλλα η Thinkpad σειρά παρέχει worldwide service αρκεί να δηλωθεί στην αγορά. Sent from my iPad using Insomnia
takisffff Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Σίγουρα έχει παγκόσμια εγγύηση; Ρώτησα στο amazon αλλά πήρα αυτήν την απάντηση `` i don't think it carries a worldwide Gtee. I'm using it in Vietnam now though. keep my fingers crossed `` Πίστευα πως θα μου απαντήσει ο πωλητής αλλά που τέτοια τύχη
takisffff Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Τελικά παράγγειλα το lenovo. Κάτι το θέμα μεταφοράς και αυτονομίας κάτι τα άθλια reviews έγειραν την πλάστιγγα προς το lenovo.Πήρα και ζελατίνες για την οθόνη συν αυτό το πληκτρολόγιο http://www.amazon.com/gp/product/B00HFS24DQ/ref=olp_product_details?ie=UTF8&me= όλα μαζί 480 ευρώ.
alextrela172 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Με το καλό να παραλάβεις και να μας γράψεις εντυπώσεις. Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα