unforgiven Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 ζήτησε να μαθει ποιο tablet αξιζει να παρεις απο Αμερικη, αυτο ειναι το ipad air Δεν το βλεπω ως το tablet με τους περισσοτερους προσδιορισμους αλλα ως το καλυτερο Tablet με την καλυτερη και απροβληματιστη λειτουργια (ακριβως επειδη θα δωσει χρηματα) Και αν ο άνθρωπος χρειάζεται Office; Αν θέλει να παίρνει USB stick ή εξωτερικό σκληρό; Δεν υπάρχει "καλύτερο tablet", υπάρχει μόνο τι βολεύει και αρέσει στον καθένα. Για ΕΜΕΝΑ πχ το iPad είναι, μακράν, η χειρότερη λύση. 1
disqualified Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Πρότεινε του καποιο αλλο λοιπον γιατι αυτο που βλεπω ειναι απλα οτι θελεις αντιπαραθεση. Δεν ειναι κατα βαση κακο αυτο αλλα ασχολεισαι μαζι μου και όχι με αυτον που εκανε την ερωτηση τοση ωρα. Ρωτα τον τι θελει λοιπον. Εγω του απαντησα και ειπα τη γνωμη μου. Αν αξιζει να παρεις καποιο tablet με SIM (όπως αναφερει ο ιδιος) απο Αμερικη αυτο ειναι το ipad air για μενα. Για σενα ειναι καποιο αλλο οποτε προτεινε του το. Δε διαφωνω στην αντιθετη γνωμη σου απλα ασχολησου παραπανω με αυτον που εκανε την ερωτηση Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2014 από disqualified
unforgiven Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Πρότεινε του καποιο αλλο λοιπον γιατι αυτο που βλεπω ειναι απλα οτι θελεις αντιπαραθεση. Δεν ειναι κατα βαση κακο αυτο αλλα ασχολεισαι μαζι μου και όχι με αυτον που εκανε την ερωτηση τοση ωρα. Ρωτα τον τι θελει λοιπον. Εγω του απαντησα και ειπα τη γνωμη μου. Αν αξιζει να παρεις καποιο tablet με SIM (όπως αναφερει ο ιδιος) απο Αμερικη αυτο ειναι το ipad air για μενα. Για σενα ειναι καποιο αλλο οποτε προτεινε του το. Δε διαφωνω στην αντιθετη γνωμη σου απλα ασχολησου παραπανω με αυτον που εκανε την ερωτηση Δεν μπορώ να του προτείνω μέχρι τη στιγμή που θα μας πει τι απαιτήσεις έχει. Δεν ασχολούμαι μαζί σου. Απλά θεωρώ άτοπο να απαντά κάποιος χωρίς να γνωρίζει τις απαιτήσεις του αγοραστή, είτε ενδιαφέρεται για αυτοκίνητο, είτε για tablet.
zio10 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Πόσο κοστίζει το Air από Αμερική? Γλιτώνεις σοβαρά λεφτά? Πάντως προσοχή αν το φέρει, νομίζω ότι αν είναι στο κουτί του μπορεί να πληρώσει τελεωνείο, καλύτερα να το βάλει σε μια θήκη και καλά ότι είναι δικό του και το είχε. Εντός θέματος και γω πιστεύω ότι πρέπει να ξέρουμε τις ανάγκες για να προτείνουμε. Το μόνο σίγουρο για το Air είναι ότι θα το πουλήσει εύκολα αν τυχών δεν τον βολεύει και μπορεί να βγάλει και κέρδος!
disqualified Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν μπορώ να του προτείνω μέχρι τη στιγμή που θα μας πει τι απαιτήσεις έχει. Δεν ασχολούμαι μαζί σου. Απλά θεωρώ άτοπο να απαντά κάποιος χωρίς να γνωρίζει τις απαιτήσεις του αγοραστή, είτε ενδιαφέρεται για αυτοκίνητο, είτε για tablet. εχει αναφερει εδω και πολυ ωρα τις απαιτησεις του δεν ειναι το πρωτο του post και ρωταει ποιο tablet με SIM συμφερει απο Αμερικη επειδη παει σε 2 εβδομαδες φιλος του. Για την ωρα δε φαινεται να υπαρχει windows tablet με 3G και θεωρω ότι το Ipad air ειναι το καλυτερο και ειναι η πιο συμφερουσα αγορα απο Αμερικη απο αλλο android. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2014 από disqualified
unforgiven Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 εχει αναφερει εδω και πολυ ωρα τις απαιτησεις του δεν ειναι το πρωτο του post και ρωταει ποιο tablet με SIM συμφερει απο Αμερικη επειδη παει σε 2 εβδομαδες φιλος του. Για την ωρα δε φαινεται να υπαρχει windows tablet με 3G και θεωρω ότι το Ipad air ειναι το καλυτερο και ειναι η πιο συμφερουσα αγορα απο Αμερικη απο αλλο android. Δεν το είχα δει: internet και ταινίες λοιπόν. To iPad Air 16GB LTE έχει στο Apple.com 460€. Το Nexus 7 32GB LTE έχει 260€. Μιας και είναι για Internet, το Nexus μπορεί να παίξει και Flash, πχ παιχνίδια στο FB, που δεν ξέρω αν ενδιαφέρουν. Κύρια διαφορά, πέρα από την τιμή, το μέγεθος οθόνης που δεν γνωρίζω αν είναι πλεονέκτημα ή μειονέκτημα.
speedman_26 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 iPad air απο μενα. Σαν χρήστης iPad ειμαι ευχαριστημένος
takisffff Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας παιδιά.Σκεφτομαι να πάρω το dell venue 110 pro από εδώ http://www.amazon.com/Dell-Venue-i5-4210Y-Windows-Professional/dp/B00KEAY56G/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1414274650&sr=1-1&keywords=Dell+Venue+11+Pro ΜΕ προβληματίζουν όμως δύο πράγματα.Η χαμηλή βαθμολογία που του δίνουν σε συνδυασμό με την χαμηλή τιμή.Γιατί έχει πέσει τόσο πολύ?Είναι τόσο χάλια η υλοποίηση του και δεν πουλάει?Γιατί από χαρακτηριστικά είναι πολύ καλό.Ελπίζω να μην υπάρχει καμιά παγίδα που εγώ δεν την βλέπω.
alextrela172 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά.Σκεφτομαι να πάρω το dell venue 110 pro από εδώ http://www.amazon.com/Dell-Venue-i5-4210Y-Windows-Professional/dp/B00KEAY56G/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1414274650&sr=1-1&keywords=Dell+Venue+11+Pro ΜΕ προβληματίζουν όμως δύο πράγματα.Η χαμηλή βαθμολογία που του δίνουν σε συνδυασμό με την χαμηλή τιμή.Γιατί έχει πέσει τόσο πολύ?Είναι τόσο χάλια η υλοποίηση του και δεν πουλάει?Γιατί από χαρακτηριστικά είναι πολύ καλό.Ελπίζω να μην υπάρχει καμιά παγίδα που εγώ δεν την βλέπω. Αυτά που αναφέρουν οι χρήστες στο αμαζον ισχύουν σαν αρνητικά της συσκευής που τα έχουν αναφέρει εδώ και πολλούς μήνες χρήστες που το αγόρασαν πέρσι το χειμώνα. Τώρα βέβαια παίζει ρόλο και τι παρτίδα θα σου κάτσει. Επίσης ότι ετοιμάζει refresh η Dell με Core M CPU τον επόμενο μήνα. Επίσης μην ξεχνάς ότι 1 έτους μοντέλο είναι για αυτο και επεσε η τιμή του. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2014 από alextrela172
takisffff Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 ΝΑι αλλά το καινούριο φαντάζομαι η τιμή του θα είναι στα ύψη.Τι παραπάνω θα προσφέρει ώστε ν αξίζει να το περιμένω αλλ΄α και να δώσω τα παραπάνω χρήματα? Η αλήθεια είναι πως η κατηγορία του dell δεν μ ενθουσιάζει και τόσο λόγο αυξημένου βάρους.Αλλά δεν υπάρχει τίποτε άλλο σε αυτά τα χρήματα με 4GB μνήμη.Το ιδανικό για μένα θα ήταν 8" ή 10" όχι πάνω από 500 γραμμάρια και με πενάκι.Το πενάκι το θέλω μόνο για χρήση ποντικιού γιατί το κυριότερο πρόγραμμα που χρησιμοποιώ δεν τρέχει σε metro.Το σχέδιο δεν μ ενδιαφέρει καθόλου οπότε δεν μ απασχολεί η τεχνολογία του.Υπάρχει τίποτε τέτοιο με 4 gb μνήμη που μου ξεφεύγει ή έστω να το αναμένουμε?
alextrela172 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Εδώ http://www.amazon.com/Lenovo-ThinkPad-20C1A00RUS-10-Inch-Processor/dp/B00MOU62SS/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1414333158&sr=1-2&keywords=Thinkpad+10 Sent from my iPad using Insomnia
alex2539 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Με ενδιαφερει και εμενα το συγκεκριμένο. Το λινκ ειναι απο το αμερικάνικο που σημαίνει πως αν στελνει ελλαδα θα εχουμε θεμα με το τελωνείο. Απο Ευρωπη που μπορουμε να το βρουμε?
alextrela172 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δυστυχώς Ευρωπη οι τιμές είναι στο Θεό πραγματικά. Μόνο Αμερική είναι ελκυστικές οι τιμές. Πχ εδώ εξίσου από eBay όπου πληρώνεις τελωνεία έξ αρχής και απλά παραλαμβάνεις μόνο(δεν έχω κάνει προσωπικά αγορά άρα με μια επιφύλαξη εκτός αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω με βεβαιότητα) http://www.ebay.co.uk/itm/Lenovo-ThinkPad-10-Tablet-10-1-with-Pen-Windows-8-1-Pro-4GB-RAM-128GB-IPS-/131304294180?pt=US_Tablets&hash=item1e92588724 http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Lenovo-ThinkPad-10-10-1-Tablet-Win-8-1-Pro-64-4GB-128GB-Pen-IPS-20C1002RUS-/251675702403?pt=US_Tablets&hash=item3a990a7483 Sent from my iPad using Insomnia
alex2539 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ακομα και με το τελωνειο μεσα οι τιμες ειναι αρκετα καλες. Το προβλημα ειναι αν χρειαστει να το πας πισω για κατι που σου καληπτει η εγγύηση. Τοτε θα πληρώνεις διπλα τελωνεια. Εκτος και αν παιζει τιποτα διαφορετικο λογο προβληματικου προϊόντος, δηλωμενης αξιας κτλ. Καποιος που να ξερει κατι παραπανω στο θεμα?
takisffff Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Καλό το Lenovo δε λέω αλλά είναι 150 δολάρια ακριβότερο.ΑΠ ότι βλεπω έχει καλύτερο επεξεργαστή και μεγαλύτερη ανάλυση.Είναι σίγουρα πλεονέκτημα αυτή η ανάλυση ή θα κάνει την ζωή του δύσκολη?Απ την άλλη το dell έχει παγκόσμια εγγύηση, πολύ καλή υποστήριξη στην Ελλάδα, αποσπόμενη μπαταρία και με το έξτρα πληκτρολόγιο συν πενάκι πάει στα 600$, όσο δηλαδή κοστίζει το lenovo χωρίς τίποτε απ τα δύο.Και δεν βρίσκω κάπου να πωλείται το πληκτρολόγιο και το πενάκι του. Προσωπικά μου φαίνεται το dell πιο ολοκληρωμένη επιλογή.Ποια είναι η γνώμη σου φίλε alextrela?Διαβάζω πολύ αυτά που γράφεις και εκτιμώ αφάνταστα τη γνώμη σου. Να σημειώσω πως θα μου το φέρουν απ την Αμερική οπότε δεν θα έχω τελωνείο και τέτοια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα