Προς το περιεχόμενο

Ipad air vs Dell venue 11 pro vs galaxy note 10.1 2014!

Gongor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καθε γνωμη ειναι δεκτη. Δεν ειμαι κολλημενος με το ipad, απλα ετυχε να εχω φιλο και να μου το δωσει σε

Καλη τιμη. Στη τελικη το δινω... Απλα θελω εξτρα ιντερνετ... Γενικα δεν ειμαι ουτε της ταινιας ουτε της τηλεορασης αλλα το να σερφαρω μου αρεσει αρκετα... Αντε και κανενα ραδιο...

Με βαση αυτο που λες @efo55 , μπορει να ισχυει και το αντιθετο.. Δλδ οπου κ να κολλησω με το ipad , το κανω στο σταθερο..

Για τη χρηση και τις αναγκες σου,πιστεψε με,οτι πλατφορμα και να επιλεξεις δε θα εχεις κανενα προβλημα!

Ακομη και το ipad του φιλου σου,που δεν ειναι ασχημη η τιμη που στο δινει,θα μεινεις υπερευχαριστημενος!

Το θεμα ειναι οτι μερικοι ψαχνουν κατι με οσο το δυνατο περισσοτερες δυνατοτητες και εβεληξια στη χτηση.Κακα τα ψεματα,για μερικους τα tablet τινει να γινει το προσωπικο και καθημερινο τους πολυεργαλειο,οταν ειναι μακρια απο τα desktop τους ή τα 15&17αρια λαπτοπ τους!

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κι εγω αυτο ψαχνω. Αν με τα ιδια λεφτα μπορω να παρω κατι που εχει περιςςοτερες λειτουργιες ...αλλα για χρηση ιντερνετ να ειναι κομπλε... Να μην κολαει αν πχ ανοιξω 5-6 tabs, γιατι κατι τετοιο εχω ακουσει για τα android...

Κι εγω αυτο ψαχνω. Αν με τα ιδια λεφτα μπορω να παρω κατι που εχει περιςςοτερες λειτουργιες ...αλλα για χρηση ιντερνετ να ειναι κομπλε... Να μην κολαει αν πχ ανοιξω 5-6 tabs, γιατι κατι τετοιο εχω ακουσει για τα android...

Αυτή τη στιγμη στο Nexus έχω 9 tabs ανοιχτα στον Chrome και παει σφαίρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι διαφορες εχει το nexus απο το note ??

Στα reviews παντα ηταν πιο πανω το nexus γ αυτο το χα απορια.

Απ οτι ειδα λιγο ενω ειναι περιπου στα ιδια λεφτα το n8000 αξιζει περισσοτερο σαν αγορα... Και επιπλεον στο nexus δεν βλεπω υποδοχη για sim

Επεξ/σία από kostakiss

Αυτή τη στιγμη στο Nexus έχω 9 tabs ανοιχτα στον Chrome και παει σφαίρα.

Χμμμμ το θέμα είναι πως εννοεί ο καθένας το σφαίρα γιατί αυτό που βλέπει ένα φιλαράκι μου στο s4 για σφαίρα εγώ το βλέπω μέσα στο lag επειδή έχω κακομάθει με το ativ s. 

Γενικά όταν ακούω σφαίρα από android χρήστες κρατώ μικρό καλάθι. 

Σφαίρα υποτίθεται πήγαινε και το 4x hd που είχα πριν πάρω το ativ s και τελικά ήταν το χειρότερο κινητό που έχει περάσει από τα χέρια μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο αμερικη τι ταμπλετ αξιζει να αγορασεις; Θα παει ενας φιλος μου σε κανα 2 βδομαδες...( θελω να παιρνει σιμ για data )

Επεξ/σία από kostakiss

ipad air

Χωρίς να ρωτήσεις τι απαιτήσεις έχει ο άνθρωπος;

Προτείνεις, χωρίς να γνωρίζεις, το tablet με τους περισσότερους περιορισμούς;

Δεν είναι προσωπικό, ας είμαστε πιο προσεκτικοί, χρήματα θα δώσει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ipad air

Τουλαχιστον πες του τα θετικα και αρνητικα μεταξυ ios&android tablet(,γιατι windows ακομη δε παιζει με sim)!Οχι απλα ενα ξερο ipad air! :P

Επεξ/σία από ektor7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς να ρωτήσεις τι απαιτήσεις έχει ο άνθρωπος;

Προτείνεις, χωρίς να γνωρίζεις, το tablet με τους περισσότερους περιορισμούς;

Δεν είναι προσωπικό, ας είμαστε πιο προσεκτικοί, χρήματα θα δώσει...

ζήτησε να μαθει ποιο tablet αξιζει να παρεις απο Αμερικη, αυτο ειναι το ipad air

Δεν το βλεπω ως το tablet με τους περισσοτερους προσδιορισμους αλλα ως το καλυτερο Tablet με την καλυτερη και απροβληματιστη λειτουργια (ακριβως επειδη θα δωσει χρηματα)

Επεξ/σία από disqualified

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ζήτησε να μαθει ποιο tablet αξιζει να παρεις απο Αμερικη, αυτο ειναι το ipad air

Δεν το βλεπω ως το tablet με τους περισσοτερους προσδιορισμους αλλα ως το καλυτερο Tablet με την καλυτερη και απροβληματιστη λειτουργια (ακριβως επειδη θα δωσει χρηματα)

Αλλα με αρκετα limitations που ισως να δημιουργησουν πολλους "πονοκεφαλους" σε ενα χρηστη που δε ξερουμε τις αναγκες του και τη χρηση που θελει να του κανει!

Εγω νομιζω να μας πει πρωτα, τι ακριβως θελει να κανει με το tablet και μια καλη αντιπροταση για συζητηση ειναι και το νεο note 10 της samsung!

Δεν ειναι vs,αλλα δε κανουν για ολους τα ipad ή τα android tablets ή τα windows tablets!

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...