Stefvagg Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Εχω ενα προβλημα με το νεο μου πισι. σημερα το ολοκληρωσα εβαλα κανονικα στον ssd τα windows 7 ulti απο usb flasaki. θελω να ξαμακανω format ston ssd να περασω παλι το ιδιο λειτουργικο γιατι δεν ηξερα για την επιλογη AHCI απο τα bios οποτε επρεπε να το κανω απο την αρχη. επιλεγω κανονικα 1boot usb hdd με το ιδιο φλασακι και τιποτα. δεν μπορω να κανω βοοτ με τιποτα για να κανω φορματ. καμια ιδεα (σορρυ που σας εχω ζαλησει με τα διαφορα θεματα που εχω ανοιξει σημερα.) ευχαριστω..
WalkerSW Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δεν χρειάζεται να κανείς φόρματ... http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?73355-Change-from-IDE-to-AHCI-after-Installation
Stefvagg Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δεν χρειάζεται να κανείς φόρματ... http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?73355-Change-from-IDE-to-AHCI-after-Installation και σε πρεριπτωση μελλοντικου φορματ ? με εχει προβληματησει που δεν μπορω να μπουταρω το φλασακι :/
WalkerSW Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ξαναφτιάξε το φλασακι ... Και το φλασακι στο bios το βλέπει σαν σκληρό .. Οπότε στους σκληρούς πρέπει να το βάλεις ως πρώτο οχι στα boot devices.
Stefvagg Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ξαναφτιάξε το φλασακι ... Και το φλασακι στο bios το βλέπει σαν σκληρό .. Οπότε στους σκληρούς πρέπει να το βάλεις ως πρώτο οχι στα boot devices. ξερω οτι γινομαι κουραστικος, μπορεις να μου πεις πως το κανω αυτο να το βαλω πρωτο ,αλλα οχι απο τα boot devices ?
vaggstef Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Παντως δεν μπορω να το μπουταρω με τιποτα, σαν να ειναι απενεργοποιημενες οι θηρες usb.. Πως επιλεγω πρωτο σκληρο απο τα βιος εκτως απο το first boot, υπαρχει και αλλη επιλογη?? Sent from my iPhone using Insomnia
WalkerSW Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Γτ ένας καινουργιο account? Ποια μητρική έχεις?
vaggstef Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Αυτο το acc ειχα χασει τους κωδικους και το επανεφερα. Εχω την gygabite GA-EX58-UD5 Sent from my iPhone using Insomnia
WalkerSW Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Πας στο hard disk boot priority και οριζεις ως πρωτευον σκληρό το usb σου... Απο εκει και περα στο first boot device βαζεις hard disk.
vaggstef Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μαλλον δεν βλεπει το φλασακι κατα τιν εκηνηση αυτα μου δειχνει στα βιος,δεν ξερω αν θελει να γινει καποια ρυθμηση στα usb Sent from my iPhone using Insomnia
WalkerSW Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Κανε enable το usb legacy support μεσα απο το bios και βαλε το στικ σε μια απο τις πισω θυρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα