Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά κάποιες εταιρίες πραγματικά ξεχωρίζουν.Κια μιλάω συγκεκριμένα για την Corsair.Μόνο μνήμες έχω αγοράσει της συγκεκριμένης εταιρίας και δεν είχα κανένα πρόβλημα με rma.Το περασμένο σάββατο απόκτησα το Corsair 900D και την κυριακή διαπίστωσα πως δεν δούλευε μια θύρα usb 3.0 στο front panel.Εστειλα ticket με το πρόβλημα που αντιμετώπισα και μου απάντησαν σε 24 ώρες ότι θα μου στείλουν κανούργιο χωρίς να τους στείλω το παλιό και σήμερα τρίτη το πακέτο έφυγε για Αθήνα.Corsair και πάλι Corsair!!!!!!

• Like 3
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όντως το έχω ακούσει και από άλλους ότι η εν λόγω εταιρία αποτελεί τον ορισμό του επαγγελματισμού. Γι' αυτό και εγώ σε προϊόντα που χρειάζομαι την προτιμώ πάντα έναντι άλλων.

Δημοσ.

Ναι θα έχω 2.Οχι το παλιό μου είπαν να μην το επιστρέψω

ίσως του στείλουν το front panel μόνο.

Ναι το Front panel θα στείλουν μόνο

Δημοσ.

Λοιπόν μόλις παρέλαβα το front panel μέσα σε μία απίστευτη συσκευασία μετά απο 2 μέρες με UPS.Respect!!!!!!!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Ελπίζω να μην υπάρξουν πολλοί "ελληνάρες" με δήθεν χαλασμένα για αποστολή καινούργιων...

Δεν είναι δήθεν χαλασμένο φίλε μου αν εννοείς το δικό μου.Και δεν θα το έκανα ποτέ κάτι τέτοιο γιατί και γω έμπορος είμαι και δεν θα ήθελα να μου το κάνουν ποτέ.Αλλά δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιοι

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι δήθεν χαλασμένο φίλε μου αν εννοείς το δικό μου.Και δεν θα το έκανα ποτέ κάτι τέτοιο γιατί και γω έμπορος είμαι και δεν θα ήθελα να μου το κάνουν ποτέ.Αλλά δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιοι

Όχι με συγχωρείς, προφανώς δεν το λέω για εσένα, για τους επόμενους το λέω που θα διαβάσουν το παρόν νήμα και θα σκεφτούν με "ελληνική" νοοτροπία.

Δυστυχώς τέτοια κάνουμε και αλλάζουν την πολιτική τους οι εταιρείες... 

• Like 7
Δημοσ.

Όχι με συγχωρείς, προφανώς δεν το λέω για εσένα, για τους επόμενους το λέω που θα διαβάσουν το παρόν νήμα και θα σκεφτούν με "ελληνική" νοοτροπία.

Δυστυχώς τέτοια κάνουμε και αλλάζουν την πολιτική τους οι εταιρείες... 

Θα συμφωνήσω και με το παραπάνω και αυτοι οι λίγοι θέλω να ελπίζω το κάνουν συστηματικά και μετά έρχονται οι εταιρλιες και μας αλλάζουν τα φώτα

• Moderators
Δημοσ.

Ας εκθειασω και γω λιγο την Corsair:

Αγορα Corsair Hydro και τοποθετηση. Μετα απο καθαρα δικο μου λαθος, καταστρεφω τα πασα απο δυο βιδες του, συνεχιζω την προσπαθεια και οι βιδες καταλληγουν να ειναι για πεταμα. Αποτελεσμα να μην καθεται καλα στη cpu και να ψαχνω πως μπορω να τις αντικαταστησω. Επικοινωνω με email με καποιον απο την Corsair (thanks to karmen1983). Tου εξηγω το λαθος μου και του ζηταω να με ενημερωσει που μπορω να απευθυνθω για την αγορα τους. Χωρις να το ζητησω και αφου εχω ξεκαθαρισει πως θελω να πληρωσω, με στελνει στο eshop της Corsair και μου δινει promotion code για αφαιρεση του κοστους. Αποτελεσμα, δωρεαν ανταλλακτικα (εαν θυμαμαι καλα πλησιαζαν τις 15 λιρες), δωρεαν αποστολη και παραλαβη εντος 2 ημερων. Ξαναλεω, για ενα καθαρα δικο μου λαθος.

@alldaynews

εαν θελεις αλλαξε τον τιτλο του thread και προσθεσε ενα "Corsair", να ειναι πιο ξεκαθαρο ;)

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...