alldaynews Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Τελικά κάποιες εταιρίες πραγματικά ξεχωρίζουν.Κια μιλάω συγκεκριμένα για την Corsair.Μόνο μνήμες έχω αγοράσει της συγκεκριμένης εταιρίας και δεν είχα κανένα πρόβλημα με rma.Το περασμένο σάββατο απόκτησα το Corsair 900D και την κυριακή διαπίστωσα πως δεν δούλευε μια θύρα usb 3.0 στο front panel.Εστειλα ticket με το πρόβλημα που αντιμετώπισα και μου απάντησαν σε 24 ώρες ότι θα μου στείλουν κανούργιο χωρίς να τους στείλω το παλιό και σήμερα τρίτη το πακέτο έφυγε για Αθήνα.Corsair και πάλι Corsair!!!!!! 3
HALF EVIL Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Όντως το έχω ακούσει και από άλλους ότι η εν λόγω εταιρία αποτελεί τον ορισμό του επαγγελματισμού. Γι' αυτό και εγώ σε προϊόντα που χρειάζομαι την προτιμώ πάντα έναντι άλλων.
Rizas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δηλαδή έχεις 2 τώρα δεν θα επιστρέψεις το παλιό???
veteranos123 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δηλαδή έχεις 2 τώρα δεν θα επιστρέψεις το παλιό??? ίσως του στείλουν το front panel μόνο.
sistah Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Το ιδιο και με Logitech.Xαλασε το ποντικι και μου εστειλαν αμεσα με courier αλλο και μαλιστα καλυτερο. 2
alldaynews Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ναι θα έχω 2.Οχι το παλιό μου είπαν να μην το επιστρέψω ίσως του στείλουν το front panel μόνο. Ναι το Front panel θα στείλουν μόνο
alldaynews Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Λοιπόν μόλις παρέλαβα το front panel μέσα σε μία απίστευτη συσκευασία μετά απο 2 μέρες με UPS.Respect!!!!!!!!!!!! 1
Technology fan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ελπίζω να μην υπάρξουν πολλοί "ελληνάρες" με δήθεν χαλασμένα για αποστολή καινούργιων... 6
alldaynews Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ελπίζω να μην υπάρξουν πολλοί "ελληνάρες" με δήθεν χαλασμένα για αποστολή καινούργιων... Δεν είναι δήθεν χαλασμένο φίλε μου αν εννοείς το δικό μου.Και δεν θα το έκανα ποτέ κάτι τέτοιο γιατί και γω έμπορος είμαι και δεν θα ήθελα να μου το κάνουν ποτέ.Αλλά δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιοι 1
Technology fan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δεν είναι δήθεν χαλασμένο φίλε μου αν εννοείς το δικό μου.Και δεν θα το έκανα ποτέ κάτι τέτοιο γιατί και γω έμπορος είμαι και δεν θα ήθελα να μου το κάνουν ποτέ.Αλλά δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιοι Όχι με συγχωρείς, προφανώς δεν το λέω για εσένα, για τους επόμενους το λέω που θα διαβάσουν το παρόν νήμα και θα σκεφτούν με "ελληνική" νοοτροπία. Δυστυχώς τέτοια κάνουμε και αλλάζουν την πολιτική τους οι εταιρείες... 7
alldaynews Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Όχι με συγχωρείς, προφανώς δεν το λέω για εσένα, για τους επόμενους το λέω που θα διαβάσουν το παρόν νήμα και θα σκεφτούν με "ελληνική" νοοτροπία. Δυστυχώς τέτοια κάνουμε και αλλάζουν την πολιτική τους οι εταιρείες... Θα συμφωνήσω και με το παραπάνω και αυτοι οι λίγοι θέλω να ελπίζω το κάνουν συστηματικά και μετά έρχονται οι εταιρλιες και μας αλλάζουν τα φώτα
sarpan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Επαγγελματίες τι να λέμε τώρα... PS: Χάλια κουτιιιιι 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ας εκθειασω και γω λιγο την Corsair: Αγορα Corsair Hydro και τοποθετηση. Μετα απο καθαρα δικο μου λαθος, καταστρεφω τα πασα απο δυο βιδες του, συνεχιζω την προσπαθεια και οι βιδες καταλληγουν να ειναι για πεταμα. Αποτελεσμα να μην καθεται καλα στη cpu και να ψαχνω πως μπορω να τις αντικαταστησω. Επικοινωνω με email με καποιον απο την Corsair (thanks to karmen1983). Tου εξηγω το λαθος μου και του ζηταω να με ενημερωσει που μπορω να απευθυνθω για την αγορα τους. Χωρις να το ζητησω και αφου εχω ξεκαθαρισει πως θελω να πληρωσω, με στελνει στο eshop της Corsair και μου δινει promotion code για αφαιρεση του κοστους. Αποτελεσμα, δωρεαν ανταλλακτικα (εαν θυμαμαι καλα πλησιαζαν τις 15 λιρες), δωρεαν αποστολη και παραλαβη εντος 2 ημερων. Ξαναλεω, για ενα καθαρα δικο μου λαθος. @alldaynews εαν θελεις αλλαξε τον τιτλο του thread και προσθεσε ενα "Corsair", να ειναι πιο ξεκαθαρο 3
toavepa Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Το αλαξανε και στελνουν Ελλαδα πλεον ??( για το καταστημα λεω ) Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Το αλαξανε και στελνουν Ελλαδα πλεον ??( για το καταστημα λεω ) Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App Λιγο πριν τις 26 Φεβρουαριου οπου εγιναν αυτα που περιγραφω, δεν ειχα καποιο προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα