Jimis2708 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Εχω ενα προβλημα με τον επεξεργαστη μου αλλα υποψιαζομαι και τροφοδοτικο...οταν παιζω παιχνδια κανει επανεκινηση μονος του ξαφνικα λογο θερμοκρασιας...το καταλαβαινω γτ ακουω την ψυκτρα πιο πολυ... τι μπορει να εχει; δουλευει σε πολυ καλα επιπεδα γενικα και δεν ειχα προβληματα αλλα ξαφνικα αρχισε να κλεινει στα games...δοκιμασα και το OCCT για 5 λεπτα και τα αποτελεσματα ειναι παρακατω...Χαρακτηριστικα υπολογιστη:CPU: AMD A8-3850 (APU With Radeon HD 6550D)GPU: HD 6550D (Η ενσωματομενη του APU)Motherboard: ASROCK A75 Pro4-MRAM: 2x 2gb 1333Mhz KingstonΤροφοδοτικο: Lamtech ATX-S400 400WHD:Western Digital WD2500BEKT 2.5" 250GBΛειτουργικο: Windows 8(Η θερμοκρασια σε idle ειναι στην 1η φωτο)
MaxPayne Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 ποσο καιρο εχεις να το καθαρισεις εσωτερικα?ψυκτρα εχει κουμπωσει καλα?το τροφοδοτικο θελει αλλαγη
Jimis2708 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 To καθαριζω καθε μηνα και η ψυκτρα κουμπωνει τελεια αλλαζω και παστα καθε 2μηνο....οι θερμοκρασιες ειναι φυσιολογικες δλδ αυτες που ανεβασε στο προγραμμα;
Xristaras12 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 καταρχην,δεν υπαρχει λογος να αλλαζεις καθε 2 μηνες παστα εκτος κ αν το εχεις επι 2 μηνες σερι να τρεχει benches κλπ. Κατεβασε το hwinfo(32 H 64)αναλογα τα παραθυρια σου και ποσταρε φωτογραφια. Κατα πασα πιθανοτητα(περα απο την αλλαγη τροφοδοτικου-κακως το πηρες αν στο προτειναν)ισως να χρειαστει να αλλαξεις και ψυκτρα. 1
Jimis2708 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Φιλε μου φωτογραφια υπαρχει πανω πανω...2 κιολας...μια σε idle και μια σε load...το τροφοδοτικο το χω 3 χρονια...και η ψυκτρα ειναι η δικια του...
rfc Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δεν εισαι καλα σου ειπανε τα παιδια φιλε, ξεκουμπωμα, καθαρισμα, μια σταγονα παστας και ξανακουμπωμα καλο και τσεκαρε παλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα