Προς το περιεχόμενο

Δεν πάει άλλο..

theoritikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, αν μπορείτε να το πιστέψετε, έχω έναν m@@@@ που εδώ και 2 χρόνια μου κάνει αναπάντητες με απόκρηψη :shock: :evil: :o . Συγκεκριμένα, κάνει 4 με 6 φορές κλήσεις, τις οποίες σταματά ΑΜΕΣΩΣ μόλις απαντήσω, ή θα ακούγεται στο βάθος θόρυβος. Γυναίκα δεν είναι οπότε μην χαίρεστε :P, γιατί όταν επειχήρησα να του κάνω ένα μεγαλοπρεπέστατο ρέψίμο :D μου απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Α έχει και την συνήθεια να με καλεί τα ξημερώματα ( το βλέπω απο την σχετική υπηρεσία της βοντα). Ξέρετε αν μπορώ να βρώ το νούμερο του, και να του ρίξω ενα μεγαλοπρεπέστατο βρίσιμο?

Δημοσ.

Nαι ζήτα από την vodafon να σου πει τα στοιχεία του αφού κάνεις κάποια καταγγελία γιατί νομίζω ότι το να αποκαλυφθούν έτσι απλά τα στοιχεία του δε γίνεται!!!

Καλή τύχη!

Δημοσ.

αν ειχες κινητο 3650/7650 θα σου προτεινα το Blacklist το οποιο κοβει οποιον αριθμο θες εσυ ακομη και την αποκρυψη..δλδ λεει στον αλλο οτι το αριθμος ειναι κατηλειμενος !

Δημοσ.

@vagos789. Μπα δεν είμαι κακό παιδί, μάλλον είναι κακός αυτός που του έδωσε το νούμερο μου.

@Finn. Στο 3510ι γίνεται αυτό?

Δημοσ.

Λογικά θα υπάρχουν όλες οι εισερχόμενες κλήσεις στο νουμερό σου στην database της Vodaphone. Ο αριθμός στην Vodaphone φαίνεται. Απλώς δεν φτάνει το στοιχείο αυτό σε σένα (απόκρυψη).

Μην το σκέφτεσαι καθόλου. Πήγαινει Vodaphone.

Το πολύ-πολύ αν δεν υπάρχει κάποια database από την πλευρά τους, μπορεί να κάνεις μία κλήση στην Vodaphone αμέσως μετά την "απόρρητη-κλήση" και να τους πεις να σου δώσουν τους αριθμούς που σε κάλεσαν τα τελευταία 5 λεπτά.

Λέω τώρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...