theoritikos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Παιδιά, αν μπορείτε να το πιστέψετε, έχω έναν m@@@@ που εδώ και 2 χρόνια μου κάνει αναπάντητες με απόκρηψη :evil: . Συγκεκριμένα, κάνει 4 με 6 φορές κλήσεις, τις οποίες σταματά ΑΜΕΣΩΣ μόλις απαντήσω, ή θα ακούγεται στο βάθος θόρυβος. Γυναίκα δεν είναι οπότε μην χαίρεστε , γιατί όταν επειχήρησα να του κάνω ένα μεγαλοπρεπέστατο ρέψίμο μου απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Α έχει και την συνήθεια να με καλεί τα ξημερώματα ( το βλέπω απο την σχετική υπηρεσία της βοντα). Ξέρετε αν μπορώ να βρώ το νούμερο του, και να του ρίξω ενα μεγαλοπρεπέστατο βρίσιμο?
Spyrus Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Nαι ζήτα από την vodafon να σου πει τα στοιχεία του αφού κάνεις κάποια καταγγελία γιατί νομίζω ότι το να αποκαλυφθούν έτσι απλά τα στοιχεία του δε γίνεται!!! Καλή τύχη!
vagos789 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 2 xronia?!?prepei na eisai kako paidi theoritike!
Finn Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 αν ειχες κινητο 3650/7650 θα σου προτεινα το Blacklist το οποιο κοβει οποιον αριθμο θες εσυ ακομη και την αποκρυψη..δλδ λεει στον αλλο οτι το αριθμος ειναι κατηλειμενος !
theoritikos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 @vagos789. Μπα δεν είμαι κακό παιδί, μάλλον είναι κακός αυτός που του έδωσε το νούμερο μου. @Finn. Στο 3510ι γίνεται αυτό?
Founes Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 kollitee to kalytero tha eitan na pas sti voda...
kyriakidis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Enalaktiki lisi arxina kai esi tis anapantites
dim_b Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Που να τις κάνει τις αναπάντητες; Στο νούμερο που δε φαίνεται;
IKARIWTHS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 phgene sth vodaphone kai kane katagelia giati an exei apokrypsh de bgazeis akrh
theoritikos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Δε μου λέτε, η voda μπορεί να δει τα νούμερα που σε καλούν αν και είναι με απόκρηψη?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Λογικά θα υπάρχουν όλες οι εισερχόμενες κλήσεις στο νουμερό σου στην database της Vodaphone. Ο αριθμός στην Vodaphone φαίνεται. Απλώς δεν φτάνει το στοιχείο αυτό σε σένα (απόκρυψη). Μην το σκέφτεσαι καθόλου. Πήγαινει Vodaphone. Το πολύ-πολύ αν δεν υπάρχει κάποια database από την πλευρά τους, μπορεί να κάνεις μία κλήση στην Vodaphone αμέσως μετά την "απόρρητη-κλήση" και να τους πεις να σου δώσουν τους αριθμούς που σε κάλεσαν τα τελευταία 5 λεπτά. Λέω τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.