InTheEnd Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μου βγαζει αυτο το μηνυμα και δεν με αφηνει να συνεχισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Στο «ελεύθερος χώρος» φτιάξε ένα διαμέρισμα με ext3(ή και ext4) για να γίνει εκεί η εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InTheEnd Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δεν με αφηνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μου τοκανε και μένα πριν λίγους μήνες που είχα κάνει νέα εγκατάσταση στο νέο pc και δεν θυμάμαι τελικά τι έγινε και προχώρησε. Δοκίμασε λίγο τις επιλογές για manual εγκατάσταση του λειτουργικού η για αυτόματη και δοκίμασε να μπεις με το live cd στο ubuntu και από εκέι με το πρόγραμμα gparted να προχωρήσεις στην διαμόρφωση του ελεύθερου χώρου και μετά να κάνεις την εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InTheEnd Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Λοιπόν η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε,μου είπε να κάνω επανεκκίνηση για να φύγω από την δοκιμαστική έκδοση του CD. Μετά την επανεκκίνηση δεν μου έβγαλε να επιλέξω κάτι όμως,ξεκίνησε όπως ήταν τα Windows. Επίσεις από τα partition που είχα φτιάξει έχει παρει τα GB απο τον 2o σκληρό αλλά δεν έχουν εμφανιστεί. http://prntscr.com/222abl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dragonborn Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μου βγαζει αυτο το μηνυμα και δεν με αφηνει να συνεχισω.Αφού ακολούθησες το "κάτι άλλο" που απαιτεί χειροκίνητη διαμέριση δίσκου, θα έπρεπε να ξέρεις πως πρέπει να ορίσεις το βασικό σύστημα αρχείων. mount στο root / Αν δεν το κάνεις αυτό δεν σε αφήνει να προχωρήσεις στην εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα