SeXBOX Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) «Με λένε “Γλυκούλα” (Sweetie), είμαι 10 ετών και ζω στις Φιλιππίνες. Κάθε μέρα πρέπει να κάθομαι μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή και να μιλάω σε άνδρες. Όπως δεκάδες χιλιάδες άλλα παιδιά…»Εκατοντάδες παιδεραστές έχουν πέσει στα δίχτυα του εικονικού κοριτσιού της οργάνωσης «Terre des Hommes» και τα στοιχεία τους έχουν αποκαλυφθεί στην Ιντερπόλ. Η οργάνωση για τα δικαιώματα των παιδιών παρουσίασε την «ηλεκτρονική παγίδα» που έχει στήσει εδώ και δύο μήνες στο διαδίκτυο, για να ξεσκεπάσει αρρωστημένους χρήστες που παρενοχλούν μικρά παιδιά. «Οι άνδρες μου ζητούν να βγάλω τα ρούχα μου. Γδύνονται, αυτοϊκανοποιούνται και ζητούν και από εμένα να κάνω το ίδιο. Μόλις συνδεθώ στον υπολογιστή, έρχονται σε εμένα. Δεκάδες, εκατοντάδες, κάθε ώρα. Είναι τόσοι πολλοί…», διακρίνεται να λέει το virtual κοριτσάκι από τις Φιλιππίνες στο σύντομο βίντεο. Ο εκπρόσωπος της οργάνωσης «Terre des Hommes» Άλμπερτ Γιαπ Σάντμπρινκ , αποκάλυψε ότι μέσα σε 10 λεπτά από τη στιγμή που το virtual κοριτσάκι έκανε την εμφάνιση του online, περισσότεροι από 1.000 άνδρες από διάφορες χώρες του κόσμου επιχείρησαν να το προσεγγίσουν. «Αυτό που δεν ξέρουν είναι πως δεν είμαι αληθινή. Είναι ένα «μοντέλο» κατασκευασμένο κομμάτι-κομμάτι από ηλεκτρονικό υπολογιστή για να φτάσουμε στα ίχνη των ανδρών που επιδίδονται σε αυτήν την τακτική», καταλήγει το βίντεο της καμπάνιας. Site: Cubenews Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2013 από SeXBOX
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Sign the petition Παρεπιμπτοντως, Greece: 3 3
TRILOBYTER Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 3 απο ελλαδα, παλι καλα που δεν ηταν περισσοτεροι :whistle:
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) 3 απο ελλαδα, παλι καλα που δεν ηταν περισσοτεροι :whistle: Χμμμ.. Πληθυσμος Ελλαδας: ~12 εκ. Παραβατες: 3 Πληθυσμος Βραζιλιας: ~200 εκ. Παραβατες: 2 Πληθυσμος Ινδονησιας: ~230 εκ. Παραβατες: 3 Πληθυσμος Γκανα: ~25 εκ. Παραβατες: 2 Πληθυσμος Μεξικου: ~112 εκ. Παραβατες: 2 Απο Ευρωπη μερια, αναλογικα, φαινεται πως ειμαστε σχετικα χαμηλα σε συγκριση με τους υπολοιπους. Για πιο ολοκληρωμενη εικονα βεβαια, θα πρεπε να αντιστοιχησουμε και το ποσοστο του εκαστοτε πληθυσμου το οποιο εχει προσβαση στο ιντερνετ. Εdit: Μια και το εψαξα λιγο παραπανω σε επομενο post, προσθετω τις πληροφοριες για να υπαρχουν συγκεντρωτικα σε ενα μηνυμα. Μερικες χοντρικες αντιστοιχιες: Στην Βραζιλια κοντα στο 50% του πληθυσμου κανει χρηση ιντερνετ, μ'αλλα λογια ~100εκ. χρηστες. Στην Ινδονησια ειναι στο 15%, δηλαδη ~35 εκ χρηστες. Στην Γκανα παμε στους ~5 εκ χρηστες. Χρηση internet στην Ελλαδα: 56% Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2013 από Gi0 13
kospetros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 πφφφφ , γιατι καποιος απτην βραζιλια(κτλ) να κατσει να "δει" παιδακια απτο ιντερνετ? την στιγμη που οι δρομοι του ειναι γεματοι απο τουτα ? 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 πφφφφ , γιατι καποιος απτην βραζιλια(κτλ) να κατσει να "δει" παιδακια απτο ιντερνετ? την στιγμη που οι δρομοι του ειναι γεματοι απο τουτα ? Καθως το "βλεπω" και το "πραττω" ειναι ακριβως το ιδιο. Και εκτος αυτου, ακολουθουν την λογικη η οποια αναφερεται και μεσα στο βιντεο: Αισθανονται πολυ πιο ασφαλης.
kostas_dr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Το κακό δυστυχώς είναι πως πιάνουν συνέχεια τέτοιους υπάνθρωπους και δεν τους κάνουν τίποτα. Τους προστατεύουμε κιόλας μην τυχών διαρρεύσουν τα "προσωπικά" δεδομένα τους.
insomniaK Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Το κακό δυστυχώς είναι πως πιάνουν συνέχεια τέτοιους υπάνθρωπους και δεν τους κάνουν τίποτα. Τους προστατεύουμε κιόλας μην τυχών διαρρεύσουν τα "προσωπικά" δεδομένα τους. Αδερφέ, η δημοσιοποίηση των στοιχείων τους ειναι τεράστια συζήτηση. Εδώπουμαι, λαμβάνουμε με κάρτ ποσταλ αυτούς που έχουν καταδικαστεί σε εγκλήματα που περιλαμβάνουν παιδιά. Δεν υπάρχει καποιο κριτήριο, αν ένας 16χρονος μπιφτεκώσει μία δέκαπεντάχρονη και οι γονείς της δεν τον γουστάρουν, πάει δικαστήριο και καταδικάζεται. Έτσι απλά. Και αυτό θα τον ακολουθεί παντού και για πάντα, για να κάνει οτιδήποτε χρειάζεται 2 ταυτότητες, ενώ οι υπόλοιποι μόνο δίπλωμα και έχει περιορισμούς, όπως να μην στολίζει το σπίτι του για Halloween. Αυτός ο άνθρωπος διαπομπεύεται καθημερινά, δικάστηκε, καταδικάστηκε, υπό θετικά σωφρονιστηκε, επέστρεψε στην κοινωνία, και λοιδορείται καθημερινά. Εμένα αυτό μου φαίνεται άδικο. Συμφωνώ με την ύπαρξη κάποιας λίστας που οι γονείς να ξέρουν ότι κάποιος αποδεδειγμένα έχει βλάψει παιδιά, αλλά το να μπαίνουν αφίσες ή να στέλνετε σε όλα τα σπίτια η φωτογραφία του 2 φορές το χρόνο, το θεωρώ υπερβολή. Μπορεί αυτά να τα γράφω επειδή δεν έχω παιδιά και επειδή ο γείτονας μου καταδικάστηκε τα 70's και τώρα ειναι 80 χρόνων με κινητικές δυσκολίες. Σημείωση, η συντριπτική πλειοψηφία των καταδικασμένων σε ακτίνα 5 τετραγώνων απο το σπίτι μου ειναι γυναίκες. 3
SeXBOX Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Η δημοσιοποίηση είναι μεγάλο θέμα, από την μια είναι δίκαιο και από την άλλη άδικο (έχω παιδιά). Θα είναι δίκαιο στο να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε και είναι άδικο από την άλλη στο να ξέρουμε ποιος είναι αν έχει εκτίσει την ποινή και έχει σωφρονιστεί πλήρως(αλλά ποιος το αποφασίζει αυτό; ) και δεν αποτελεί πλέον κίνδυνος. Θα προτιμούσα να μην γίνεται κανένα από τα 2 άλλα να αλλάξει η ποινή σε ισόβια για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Υ.Γ. Θα τρολλάρω τώρα... αλλά ειλικρινά από τα χαρακτηριστικά που έχουν δώσει στο virtual kid μοιάζει με αυτό από την ταινία The Grudge για όποιον την έχει δει. Οπότε όσοι ζητήσανε να κάνει ότι θέλανε εκτός από παιδόφιλοι είναι νεκρολάτρεις.
21century Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Εδώ μάλλον βρήκαν το τρόπο να ξεσκεπάσουν τους ανώμαλους και όσους έχουν ανάλογα γούστα, ίσως είναι ένας τρόπος μέσα από το δίκτυο να αποδοθεί δικαιοσύνη με νόμιμο τρόπο...
Dr.Richard Axel Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 αν ένας 16χρονος μπιφτεκώσει μία δέκαπεντάχρονη και οι γονείς της δεν τον γουστάρουν, πάει δικαστήριο μπιφτεκώσει.. rofl Θα προτιμούσα να μην γίνεται κανένα από τα 2 άλλα να αλλάξει η ποινή σε ισόβια για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Εγώ πάλι προτιμώ καθημερινή εντατική ιατρική παρακολούθηση και ψυχοθεραπεία για 1 μήνα. Εάν το άτομο δεν καταλάβει γιατί δεν πρέπει να το κάνει και δεν μετανιώσει πραγματικά τότε τον κλείνουμε σε ειδικό σωφρονιστικό κατάστημα που θα το διοικεί το κκε. Μετά από 20 χρόνια θα λαμβάνει εισιτήριο χωρίς επιστροφή σε κομμουνιστική - σοσιαλιστική χώρα της επιλογής του 1
runner69 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Χμμμ.. Πληθυσμος Ελλαδας: ~12 εκ. Παραβατες: 3 Πληθυσμος Βραζιλιας: ~200 εκ. Παραβατες: 2 Πληθυσμος Ινδονησιας: ~230 εκ. Παραβατες: 3 Πληθυσμος Γκανα: ~25 εκ. Παραβατες: 2 Πληθυσμος Μεξικου: ~112 εκ. Παραβατες: 2 Απο Ευρωπη μερια, αναλογικα, φαινεται πως ειμαστε σχετικα χαμηλα σε συγκριση με τους υπολοιπους. Για πιο ολοκληρωμενη εικονα βεβαια, θα πρεπε να αντιστοιχησουμε και το ποσοστο του εκαστοτε πληθυσμου το οποιο εχει προσβαση στο ιντερνετ. Στην Γερμανια με 80εκ εχει 44 παραβατες. Ειδατε τι κανει η Μερκελ; 1
djsaxsax Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 μπραβο!!!!!και δημοσιευοντας αυτο το αρθρο και παρουσιαζοντας το θεμα στις ειδησεις μολις ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ......μπραβο και παλι μπραβο πολυ εξυπνη κινηση 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα