NIKOSKURT Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 παιδες μια οθονη VS νεκρωσε !και απο παλιοτερη εμπειρια ειχα φτιαξει μια LG μονο με τους πυκνωτες!απλα τοτε ειχα βρει απο μαγαζακι τα ανταλλακτικα , αν και μερικοι ηταν παρομοια στα νουμερα τωνπυκνωτων.αλλα δουλεψε!τωρα η βοηθεια , επειδη δεν ξερω απο τετια.θελω 4 πυκνωτες να παραγγειλω απο καποιο site... 470μf 50v - 1000 16v - 680 16v - 220 50vκαποιος να γνωριζει ενα site που να τα εχει ολα ? η παρομοια πανω κατω που θα κανουν δουλεια ωστε να κανω την αλλαγη?
NIKOSKURT Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Αν εννοεις το φανος.γρ .... ειναι υπο κατασκευη η σελιδα
arc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δεν ξέρω σε ποια περιοχή μένεις, αλλά οποιοδήποτε εργαστήριο επισκευής ηλεκτρονικών, θα μπορεί να σε βοηθήσει. Ρίξε μια ματιά στο vrisko ή στο xo, είμαι σίγουρος οτι θα βρεις κάτι. Το κόστος για 3-4 πυκνωτές ειναι αστείο σε σχέση με τα μεταφορικά κάποια courier. Επισης οι πυκνωτές έχουν και χαρακτηριστικό τη μέγιστη θερμοκρασία. Την επισκευή θα την κάνεις εσυ; Έχεις κολλητήρι; Πολύμετρο; Σχετικές γνώσεις;
NIKOSKURT Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 εξω απο σερρες .... και 2 μαγαζια που ξερω δεν ειχαν ...μου ειπαν ΘΑ παραγγειλουν κτλ κτλ ... και δεν εχω συνεχη προσβαση να τρεχωπαλι εκει ... γιαυτο ψαχνω online .... εχω ξανα κανει επισκευη μια φορα με επιτυχια σε αλλη οθονη με ιδιο προβλημα ! απλα θελω βοηθεια για μαγαζι με ιδιους η παρομοιους πυκνωτες ωστε να γινει η δουλεια διοτι δεν γνωριζω αντιστοιχιες κτλ
Roger Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 210-3828 748 Φανος Παρε ενα τηλ μηπως μπορει να στα στειλει. Λογικα εξυπηρετει ολη την Ελλαδα
NIKOSKURT Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 το http://www.topelcom.gr/ δεν εχει αυτα που θελω!αν δεν βρω site με ολα μαζι θα παρω τηλ στον Φανο !σενα τα βρηκα ολα εκτος απο 680μf ,,, απλα αν ξερει κανεις αν με περνει να βαλω ενα 1000 στην θεση του !
Roger Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δεν εχεις προβλημα,βαλε 1000 στα 16 αντι 680. Αφου μπαινεις στον κοπο να τους αλλαξεις κανε το σωστα,προτιμησε δηλαδη Japan πυκνωτες και οχι Taiwan. Στο link που παρεθεσε ο φιλος πιο πανω διακρινω τους Lelon οι οποιοι ειναι πολυ μετριοι σε ποιοτητα κατασκευης Taiwan. Ρωτα στον Φανο ο οποιος φερνει,nichicon,rubycon,nippon και panasonic. Μπορει να δωσεις 1- 2 ευρω παραπανω αλλα αξιζει.
george_gpu Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 καλημέρα stathisnet.gr εγγυηση - γιαννενα *που καταντήσαμε, η επαρχία να έχει πιό πολλά υλικά ηλεκτρ. απο αθήνα ( με καλες τιμες)
Roger Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Lelon και η επαρχια,φυσικα θα εχει χαμηλοτερη τιμη απο τον panasonic και τον rubycon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα