Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάθε φορά που ανοίγω το pc και πάω π.χ στο user, όταν πατάω διπλό κλικ για να μπω για λίγα δευτερόλεπτα κολλάει, αφού ξεκολλήσει και μπω π.χ στον φάκελο μουσική και αρχίζω να κατεβαίνω τα τραγούδια με την ροδέλα του ποντικιού κάνει έναν έντονο θόρυβο σαν να ''ρεύεται'' το pc

Έχει συμβεί σε κάποιον και να γνωρίζει τι είναι?

Γενικά το pc το έχω κάνα χρόνο, πρόσφατα το είχα πάει για format και μου είπαν πως δεν έχει πρόβλημα και πως είναι μια χαρά

Δημοσ.

Αυτος ο θόρυβος που λες σε πρώτη φάση μου έρχεται στο μυαλό να ειναι απο τον δίσκο, τσέκαρε λιγο την υγεία του δίσκου με το hdsentinel , ειναι πολυ φωρτομένος ο δίσκος ποσα gb εχεις ελεύθερ ?

Δημοσ.

Έχω 2 δίσκους, ο ένας είναι ssd με 111gb και 60 ελεύθερα, και ο άλλος είναι 2TB και δεν έχω γεμίσει ούτε το μισό του μισού

Τους είχαν τσεκάρει τους δίσκους και μου είχαν πει πως είναι μια χαρά

Δημοσ.

Όλα βγάζει ότι δουλεύουν μια χαρά

Ρε τρώει σκαλώματα, πατάω να μπω σε έναν φάκελο με πολλά αρχεία και για λίγα δευτερόλεπτα κολλάει,

κάνει αυτόν τον θόρυβο και μετά συνέρχεται

Δημοσ.

Στην αρχή δεν το έκανε όμως, έμπαινε παντού κανονικά...τώρα σκαλώνει...καμιά φορά στο media player εκεί που παίζει κάποιο κομμάτι γίνεται παύση για λίγα δεν ακούγεται δεν ακούγεται τίποτα, κάνει έναν θόρυβο το pc και μετά συνεχίζει

Δημοσ.

Δεν ειναι κολλημα,ειναι ενα mode των σκληρων,μπαινουν μονοι τους σε αναμονη αν δεν τους χρησιμοποιεις για ωρα και οταν πας να ανοιξεις οτιδηποτε απο τον σκληρο θα στο κανει,και εμενα γινεται στο εξωτερικο που εχω.Δεν ειναι προβλημα να ξες

Δημοσ.

φιλε anastch και στο δικο μου pc ακουγετε αυτος ο θορυβος που λες αλλα δεν ειναι προβλημα ανησυχητικο να ξες αφου λες τους τσεκαρες και ειναι μια χαρα...μαλλον αυτο που λει ο φιλος tenyson πρεπει να ισχυει με τους σκληρους

Δημοσ.

φιλε anastch και στο δικο μου pc ακουγετε αυτος ο θορυβος που λες αλλα δεν ειναι προβλημα ανησυχητικο να ξες αφου λες τους τσεκαρες και ειναι μια χαρα...μαλλον αυτο που λει ο φιλος tenyson πρεπει να ισχυει με τους σκληρους

εχω ρωτησει τεχνικο και μου το ειπε.Το κακο είναι ότι δεν μπορείς να το απενεργοποιήσεις.

Δημοσ.

Το κάνει και μόλις ανοίγω το pc και πάω να μπω στα αρχεία...απλά μου κάνει εντύπωση γιατί αρχικά δεν το έκανε, τουλάχιστον όχι τόσο έντονα, σαν να αργεί να φορτώσει

Δημοσ.

Το κάνει και μόλις ανοίγω το pc και πάω να μπω στα αρχεία...απλά μου κάνει εντύπωση γιατί αρχικά δεν το έκανε, τουλάχιστον όχι τόσο έντονα, σαν να αργεί να φορτώσει

Μπορει απλα να μην σου φαινοταν,αυτο κανει στην ουσια φορτωνει τα αρχεια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...