funbreaker Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Σε έναν παλιό υπολογιστή έχω το εξής πρόβλημα: Άλλες φορές όλα είναι κανονικά κατά την εκκίνηση και άλλες μου βγάζει σε μαύρη οθόνη το μήνυμα: "Reboot and Select proper Boot device. Or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key_". Τι φταίει και τι μπορώ να κάνω?
SPANK Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Αρχικά άλλαξε τα καλώδια γιατι καμια φορά μπορει να ειναι απο κατι απλο οπως αυτα , απο εκει και πέρα αν εχεις πανω απο 2 δίσκους επανω άφησε μονο αυτον που εχει το λειτουργικό και βγάλε τους αλλους μηπως δημιουργούν αυτοι καποιο πρόβλημα δηλαδή δούλεψε το pc για λιγο χωρίς αυτους. Αλλο που μπορεις να δεις ειναι η υγεία ολων των δίσκων με το hdsentinel
funbreaker Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Οι δύο δίσκοι IDE έχουν ελεγθεί και είναι υγιής. Άνοιξα το κουτί και κούνησα λίγο τα καλώδια των δίσκων και έκανε εκκίνηση κανονικά. Μου το κάνει αυτό πολλές φορές. Τι φταίει δηλαδή? Είναι χαλασμένα τα καλώδια τροδοσίας και μάλιστα έτυχε να είναι και τα δύο? Το ζήτημα είναι πως για να τον βγάλω από εκεί που είναι και να τον ανοίξω είναι ολόκληρη διαδικασία και επειδή το παθαίνει αυτό το κάνει συχνά. Τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω?
SPANK Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Αρχικά το καλύτερο που θα μπορούσες να κανεις ειναι να αλλάξεις ενα καλώδιο για να εισαι σίγουρος , μπορει να ειναι απο τα καλώδια μπορει και οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα