Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερες,το λοιπον εχουμε και λεμε..

πριν 2 μερες και για καποια χρονια ειχα ρουτερ απο οτε (εχω κοννεξ)

και στα περι ping χωρις να κανω upload/downlod ημουν στα 75-78 max ping.

προχθες επειδη αλλαξα ρουτερ λογω οτι το προηγουμενο ειχα προβλημα

παρατηρησα οτι το ping χωρις download/upload ειναι στα 85/87..

εχει κανεις καμια ιδεα απο τι μπορει ναναι ή τι μπορω να κανω εγω για να το

fixάρω;

Δημοσ.

να κανειςκατι δεν μπορεις.αν θες γενικοτερα καλυτερο ping ζητα απο τον οτε να σουβαλει fast path.Και κλεισε firewall σε ρουτερ pc Κτλ.

Δημοσ.

αν ζητησω fast path δεν θα μου μειωθει και η ταχυτητα;

Λιγακι ναι.δεν γινεται να τα εχεις ολα.θα εχεις πολυ καλυτερο Ping βεβαια ειδικα αμα παιζεις παιχνιδια.

Δημοσ.

Σε τι περίπου ποσοστό πέφτει η ταχύτητα??

Μπορώ να ζητήσω fast path στη wind και αν ναι, υπάρχει χρέωση?

Δημοσ.

ανάλογα την γραμμή, συνήθως 1-1.5mbps...

τσάμπα είναι...

Φοβήθηκα μην το έχουν σαν υπηρεσία και το χρεώνουν..!!

Χμμ εμένα που πιάνω με δυσκολία 5-6 mbps θα με κατεβάσει αρκετά...

Δημοσ.

Φοβήθηκα μην το έχουν σαν υπηρεσία και το χρεώνουν..!!

Χμμ εμένα που πιάνω με δυσκολία 5-6 mbps θα με κατεβάσει αρκετά...

οταν κλειδωνεις χαμηλα συνηθως και με τα profiles αλλα και με το fast path χανεις λιγο.ζητησε το καιβλεπεις.αν δεν σου κανει του λες να το ξανακανουν Interleave.αν εχεις αποσυνδεσεις στην γραμμη τοτε λογω fast path μπορει να εχεις περισσοτερο διοτι κανει την γραμμη ενα κλικ πιο ευκολο να κανει αποσυνδεση.

και οσο ξερω καμια εταιρεια δεν το χρεωνει.η hol δεν εδινε αλλα πλεον δινει και αυτη

Δημοσ.

η forthnet δίνει; Παντως με fast path χανεις το error correction σε επιπεδο dslam τουλαχιστον. Παντως πολυ μαπα αυτο να θες οσο ping θες με ευρωπη μεχρι το dslam... αλλα τι να κανουμε δεν εχουμε οπτικες στα σπιτια ακομα :P

Δημοσ.

η forthnet δίνει; Παντως με fast path χανεις το error correction σε επιπεδο dslam τουλαχιστον. Παντως πολυ μαπα αυτο να θες οσο ping θες με ευρωπη μεχρι το dslam... αλλα τι να κανουμε δεν εχουμε οπτικες στα σπιτια ακομα :P

ναι δινει.δεν μπορεις να τα εχεις ολα .για να κερδισεις σε Ping θα κοψεις απο δυο πραγματα.ενα στο ποσο συγχρονιζεις το οποιοειναι επακολουθο οτι υπαρχει λιγοτερο/διαφορετικο error check.

Δημοσ.

Λιγακι ναι.δεν γινεται να τα εχεις ολα.θα εχεις πολυ καλυτερο Ping βεβαια ειδικα αμα παιζεις παιχνιδια.

μμ προτιμω να κατσω με την ταχυτητα που εχω..οχι οτι εχω θεμα τωρα απλα πιστευω ειμαι στα ορια για να εχω lags..

για παραδειγμα τελευταιο καιρο που παιζω lol αποκει που με το παλιο ρουτερ ειχα 78 ping τωρα εχω 88-92

αλλα δεν λαγκαρει..

• Super Moderators
Δημοσ.

ενσύρματα έτσι?

δεν κάνεις κάνα tracert με κάνα site εξωτερικού να δούμε τι παίζει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...