Silverage Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ημουν αλλά απο τότε που άρχισα να το χρησιμοποιώ καθημερινά έγινα νόμιμος και εγω.Τη μια μέρα θα έχει ελεγκτές Αττική, την άλλη Ομόνοια.Δεν παίζουνε με αυτά.
Elysian Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Σας ευχαριστω και παλι παιδια και ξανα λεω ναι για μερικους μπορει να ειναι δυσκολο και τα 20 ευρω γιατι δεν γνωριζεις την οικογενκακη κατασταση του αλλου αλλα οκ (γενικως στην σημερινη εποχη τρεχουν πολλα και θες να εισαι σωστος σε ολα....αλλα οκ πρεπει και αυτοι να καλυτερεψουν τις τιμες ελεος )
antonl Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Οι συγκεκριμένες τιμές λογικές είναι. Τους μισθούς (και την ποιότητα μεταφοράς με τα λεωφορεία) θα πρέπει να βελτιώσουν. Αλλά αυτό είναι άλλη, χιλιοσυζητημένη κουβέντα.
evoracing Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Σας ευχαριστω και παλι παιδια και ξανα λεω ναι για μερικους μπορει να ειναι δυσκολο και τα 20 ευρω γιατι δεν γνωριζεις την οικογενκακη κατασταση του αλλου αλλα οκ (γενικως στην σημερινη εποχη τρεχουν πολλα και θες να εισαι σωστος σε ολα....αλλα οκ πρεπει και αυτοι να καλυτερεψουν τις τιμες ελεος ) Όπως σου είπα φίλε... Άμα όντος είναι μεγάλη η απόσταση το μόνο που σε συμφέρει είναι η κάρτα.
ParhsG Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 αν το χρησιμοποιεις συχνα καρτα. Ουτε κινδυνος να χασεις το εισητηριο κτλ.Εγω ειχα παρει δυο εισητηρια το πρωι και το βραδυ που γυριζα απο τη πολυ νυστα και 14 ωρο εργασιας χτυπησα καταλαθος το πρωινο και με γραψανε.Βεβαια πλεον τα εχω καταργησει 1 φορα το χρονο να παρω καποιο ΜΜΜ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα