Προς το περιεχόμενο

LG Nexus 5: Αγορά από google play, 4G LTE (?)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα, μια χαρά. Η αγορά του κινητού σου έχει γίνει από εξωτερικό,και αν ναι,από ποια χώρα; Και αν γνωρίζει κάποιος αν οι χρήστες what's up "δικαιούνται" 4g. Ευχαριστώ πολύ.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καλημέρα, μια χαρά. Η αγορά του κινητού σου έχει γίνει από εξωτερικό,και αν ναι,από ποια χώρα; Και αν γνωρίζει κάποιος αν οι χρήστες what's up "δικαιούνται" 4g. Ευχαριστώ πολύ.

δικαιουνται εννοειται!! με whats up ειμαι και μου ειχαν στειλει μηνυμα για να το ενεργοποιησω απλα δεν υποστηριζει 4G το τωρινο μου κινητο..

Δημοσ.

Ωραία. :) Εμένα κάποιο μήνυμα δεν μου έχει έρθει από την cosmote,αλλά θα πάω σε κάποιο κατάστημα να ρωτήσω. :) επομένως το μόνο ερώτημα που μας έμεινε,είναι αν το nexus 5 αγορασμένο μέσω google play από Αγγλία θα λειτουργεί εδώ. :) ευχαριστώ πολύ. :)

Δημοσ.

Ωραία. :) Εμένα κάποιο μήνυμα δεν μου έχει έρθει από την cosmote,αλλά θα πάω σε κάποιο κατάστημα να ρωτήσω. :) επομένως το μόνο ερώτημα που μας έμεινε,είναι αν το nexus 5 αγορασμένο μέσω google play από Αγγλία θα λειτουργεί εδώ. :) ευχαριστώ πολύ. :)

νομιζω μπορεις να παρεις και απλα τηλεφωνο χωρις να πας.. μπες στο σιτε της cosmote εχει πληροφοριες για το 4G και νομιζω λεει και πως να το ενεργοποιησεις.. να σαι καλα :)

Δημοσ.

νομιζω μπορεις να παρεις και απλα τηλεφωνο χωρις να πας.. μπες στο σιτε της cosmote εχει πληροφοριες για το 4G και νομιζω λεει και πως να το ενεργοποιησεις.. να σαι καλα :)

Ευχαριστώ πολύ. :) Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,έχω και εγω να κάνω με την σειρά μου κάποιες ερωτήσεις.. Το κινητό το έχω πιάσει στα χέρια μου,καθώς το έχει ένας φίλος από την Αγγλία που το πήρε με προπαραγγελία.. Το κινητό πετάει,και του ζήτησα να μου αγοράσει και εμένα ένα.. :) λοιπόν, 1ον,θα λειτουργεί με ελληνική sim ή θα έχω κάποιο πρόβλημα (η αγορά θα γίνει από το google play) , 2ον,είμαι χρήστης what's up,και δεν γνωρίζω αν θα έχω 4g γενικώς,και θέλω να μάθω αν θα το υποστηρίζει και η συσκευή εφόσον θα έρθει από το εξωτερικό.. Αυτές ήταν οι ερωτήσεις μου,και ευχαριστώ πολύ.. :)

Αν το παρεις απο Αγγλια θα σου ερθει το ευρωπαικο μοντελο D821 οποτε θα δουλευει κανονικα και το 4g

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...