Προς το περιεχόμενο

LG Nexus 5: Αγορά από google play, 4G LTE (?)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από λίγο ψάξιμο και σκέψη αποφάσισα να πάρω το Nexus 5. 

Πλέον με την μετανάστευση των Ελλήνων, όλοι έχουμε ένα φίλο /φίλη στο εξωτερικό. 

Εγώ έχω Γερμανία. (όπου λειτουργεί google play) 

Η αγορά πρόκειται να γίνει σε 2 με 3 εβδομάδες.

1. Υπάρχει κάποιος λόγος να μην πάρω το Nexus 5 ?  ( π.χ να περιμένω κάποια άλλη εταιρία ή κάτι άλλο.)  

2. Ποιό μοντέλο πρέπει να πάρω για να είναι συμβατό με το Ελληνικό 4G ? 

To Nexus 5 βγαίνει σε δύο εκδόσεις, για Αμερική και για τον υπόλοιπο κόσμο. 

3. Δεν έχω ξαναπάρει κάτι με αυτόν τον τρόπο, υπάρχει κάτι επιπλέων που πρέπει να προσέξω ? (π.χ τελωνείο) 

Υ.Γ : Aυτό θα είναι το πρώτο μου smartphone.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να σου απαντησω για το 2 και το 3 καθως και την προσωπικη μου αποψη για το 1.

2. Προφανως χρειαζεσαι το μοντελο rest of the world οποτε απο το Γερμανικο Play Store δε θα εχεις κανενα προβλημα με το LTE στην Ελλάδα. Προχωράς άφοβα στην αγορά σου.

3. Εντός Ευρωπαικης Ενωσης, δεν υφισταται τελωνειο. Και σε αυτη την περιπτωση δεν εχεις κανενα θεμα.

Οσον αφορα την 1η σου ερωτηση ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα. Εφοσον εχεις καταληξει οτι θα πας σε android πλατφορμα (εχοντας απορριψει iOS, BlackBerry 10 και WP) για μενα το Nexus 5 ειναι μια απο τις ιδανικοτερες επιλογες αυτη τη στιγμη: Ολοκαινουρια συσκευη με "καθαρό" (pure) android και αμεσες αναβαθμισεις απο την google (τουλαχιστον για 18 μηνες) αλλα και απαλλαγμενο απο εφαρμογες και interface 3ων κατασκευαστων (πχ samsung,htc,lg).

Αλλα και παλι αυτο εναποκειται σε σενα. Ειναι καθαρα υποκειμενικη η αποψη.

Καλες αγορές!

• Like 4
Δημοσ.

επειδη οπως ειπε ο Λαμπρος ολοι εχουνε φιλο στο εξωτερικο υπαρχει καπου λιστα με το σε ποιες χωρες μπορει να γινει αγορα απο googleplay?

Δημοσ.

επειδη οπως ειπε ο Λαμπρος ολοι εχουνε φιλο στο εξωτερικο υπαρχει καπου λιστα με το σε ποιες χωρες μπορει να γινει αγορα απο googleplay?

σε αυτό το λινκ έχει τις χώρες...εγω ψαχνομαι να βρω κανενα γνωστό ακόμα....

http://www.androidcentral.com/nexus-5-where-and-when-can-you-buy-one

επειδή πάντως και εμένα μου αρέσει πολύ και θέλω να το πάρω...μπορεί κάποιος να μας πει την γνώμη του αν σε αυτά τα λεφτά θεωρεί οτι μπορούμε να πάρουμε κάτι καλύτερο και τι?εγω από την έρευνα που έχω κάνει, εκεί γύρω στα 350€ δεν βρίσκω κάτι καλύτερο....η χρήση που προορίζεται είναι κυρίως για ιντερνετ, applications, κανα παιχνιδάκι και χρήση φωτογραφικής...δεν έχω τρελές απαιτήσεις για την γωτογραφική κ το βίντεο...δεν με νοιάζει να βγάζω επαγγελματικές φωτο....ομιλία σε νορμάλ πλαίσια...αυτά....ευχαριστούμε

Δημοσ.

λεπον σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει καλυτερο αυτη την στιγμη με αυτα τα specs,επισης εχουν στρωσει την καμερα αλλα δεν θα τραβα σε 4Κ ετσι.και εγω ενδιαφερομαι αλλα ακομη να βρω γνωστο,επισης για χαρη του θα απαρνηθω την μαμα σαμμυ γιατι εχει αρχισει και μας κανει νουμερα σε σχεση με το πειραγμα των κινητων της  πχ ΚΝΟΧ.το μονο κακο ειναι η ελλειψη καρτας μνημης αλλα το εχω παρει αποφαση.οσον αφορα τις αναβαθμισεις δεν υπαρχει θεμα με τους 18 μηνες θα παιρνει και παραπανω

Δημοσ.

τελικά το έχει πάρει κανείς στα χέρια του?εγω βρήκα άνθρωπο στην Ισπανία κ με 350€ θα μου το φέρει δώρο χριστουγέννων...μένει να πουλήσω κ το 3gs μου τώρα....αν το έχει πάρει κάποιος ας μας πει την εμπειρία του

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θέλω να παραγγείλω το nexus 5 απο το amazon.com και να μου το φέρει ενας φίλος απο αμερική.

το λινκ ειναι αυτο : http://www.amazon.com/gp/product/B00GDBN6KQ/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1QNBY8CONX05H

είναι unlocked αλλα καποιος πιο πανω λεει πως βγαινει σε δυο εκδοσεις μια για αμερικη και μια για τον υπολοιπο κοσμο

το κινητο στο link θα δουλευει στην ελλαδα;

το 4g θα λειτουργεί;

αν παθει κατι εχει παγοσμια εγγυηση η lg ή υπαρχει καποιος τροπος να επιδιορθωθει στην ελλαδα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

320E βγαινει

εσυ απο που προτεινεις να το παρω;

το αμερικανικο google play εχει 3 βδομαδες αναμονη και ο φιλος μου θα εχει ηδη γυρισει ελλαδα

το αγγλικο και το γερμανικο google play δεν στελνουν ελλαδα

και απο το αγγλικο και το γερμανικο amazon εχει διπλασια λεφτα

edit τελικα εχει διαθεσιμο το playstore to 32gb στα 300ε

Επεξ/σία από Ntenteras
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,έχω και εγω να κάνω με την σειρά μου κάποιες ερωτήσεις.. Το κινητό το έχω πιάσει στα χέρια μου,καθώς το έχει ένας φίλος από την Αγγλία που το πήρε με προπαραγγελία.. Το κινητό πετάει,και του ζήτησα να μου αγοράσει και εμένα ένα.. :) λοιπόν, 1ον,θα λειτουργεί με ελληνική sim ή θα έχω κάποιο πρόβλημα (η αγορά θα γίνει από το google play) , 2ον,είμαι χρήστης what's up,και δεν γνωρίζω αν θα έχω 4g γενικώς,και θέλω να μάθω αν θα το υποστηρίζει και η συσκευή εφόσον θα έρθει από το εξωτερικό.. Αυτές ήταν οι ερωτήσεις μου,και ευχαριστώ πολύ.. :)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...