STELARAS_O Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 panasonic S35 piga na grapso apo dvd se video alla oi eikona grafetai psilomapa sto video malon to kanun epitides gia na min ta grafis se video kseri kaneis pos ginetai na grafoun kanonika?
ChrisAce Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Macrovision η αιτία... Εκτός και αν το DVD έργο είναι κόπια...
pseira Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 mporeis na to kaneis rip, kai meta na to piakseis apo hd
green_beret Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Εχω σκεφτει μια πατεντα αλλα θα πεσει λιγο η ποιοτητα! Λοιπον, απο το scart το περνας σε απλο αναλογικο καλωδιο που καταληγει παλι σε scart. Λογω της υπαρξης του αναλογικoυ καλωδιου δεν θα ενεργοποιηθει το macrovision. Ομως πεφτει η ποιοτητα! Αν δεν εχεις προβλημα με αυτο το μειονεκτημα δοκιμασε το!
dim_b Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Το SCART δεν είναι αναλογικό; :? Μερικές από τις επιλογές που έχεις: Πληρώνεις και "σπας" το DVD σου ξεκλειδώνοντας τις περιοχές και στις περισσότερες περιπτώσεις και το Macrovision (αν δε σε ενδιαφέρει το region-free μάλλον δε σε συμφέρει). Νομίζω ότι υπάρχουν κάποια kits που συνδέονται ανάμεσα στο DVD και το βίντεο και απενεργοποιούν το Macrovision, αλλά δεν είμαι σίγουρος και βέβαια δεν ξέρω που θα το βρεις. Χρησιμοποιείς το DVD-rom σου, την VGA σου που φαντάζομαι ότι πρέπει να έχει TV-out και προγράμματα που βρίσκεις "δωρεάν" στο internet, όπως PowerDVD ή WinDVD, DVDgenie ή Remote Selector και κάνεις την αντιγραφή χωρίς πρόβλημα. Εναλλακτικά, μπορείς να ριπάρεις το DVD χωρίς το macrovision και να το παίξεις από το σκληρό.
ababapanos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 ti ine to macrovision? kai pos energopiite?
dim_b Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 http://www.macrovision.com/solutions/video/copyprotect/index.php3 Είναι μιά κωδικοποίηση που υπάρχει στα DVD και τις περισσότερες βιντεοκασσέτες και δεν επιτρέπει την αντιγραφή σε βίντεο αφού παραμορφώνει το σήμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.