sane Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Λοιπον,εχω αυτο το κουτι Site: Corsair 500r και αγορασα μια ταινια led.Σκεφτομουν επειδη το κουτι στο front panel εχει ενα κουμπι που ανοιγοκλεινει το φως στους ανεμστηρες,αν γινοταν να βαλω εκει και την ταινια.Και μια δευτερη ερωτηση ειναι,για να φταξω κατι τετοιο με την led ταινια γινεται? Site: led to music
kostask91 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δε το ξερω το κουτι δε το εχω δουλεψει, λογικα ομως αν συνδεσεις και το ledοταινια θα εχεις λιγοτερη "δυναμη" στο καθενα, γιατι θα μοιραζεται σε περισσοτερα . Για το κυκλωμα που εβαλες δε ξερω αν γινεται με την ταινια , λογικα θα εξαρταται απο τα ποσα led εχει η ταινια , και ποσα ζηταει συνολικα, για να βαλεις και την αντιστοιχη μπαταρια . Εγω ειχα βρει παντως ενα sound control καπως ετσι λεγοταν απο ebay το οποιο εχει ενα σαν μικροφωνο σκεψου και αναλογα τον ηχο , αναβοσβηνει οτι εχεις συνδεδεμενο πανω, και συνδεεται με το τροφοδοτικο
madtaz Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Με αυτο θα είσαι καλυμμένος έχει on-off στο τηλεκοντρόλ και ένα σωρό επιλογές! Εγώ το χω βάλει με LEDοταινία RGB και κάνει παπάδες! Δες εδώ την κατασκευή μου!
sane Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 πολυ ωραια κατασκευη!ενωσες μονο αυτο με την ταινια χωρις να βαλεις τιποτα αλλο?Και κατι αλλο,αυτο που μου στειλες εχει sound sensor και δουλευει με την ενταση που ακουει ή το συνδεεις στην εξοδο του ηχειου και η δουλευει με την ενταση που ρυθμιζεις απο το pc(δεν ξερω αν με καταλαβαινεις )?
madtaz Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Σε ευχαριστώ! Εκοψα την ταινία σε 5 κομμάτια( 4 μέσα στη μονάδα και ένα πίσω από την οθόνη) και τα ένωσα με καλώδιακια. Καταρχάς βάζεις ένα τροφοδοτικό στην πρίζα ή βάζεις αντάπτορα στα molex του PSU. H LEDοταινία λειτουργεί με 12Volt DC και τραβάει 1,2Ampere για κάθε μέτρο. Το jack που θα έχεις είτε από εξωτερικό τροφοδοτικό είτε από το PSU σου, το βάζεις σε αυτό το sound controller που σου έστειλα και μετά σε αυτό το κουτάκι μπαίνει η LEDοταινία. Αυτό το controller έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο (δεν συνδέεις τίποτα στα ηχεία) και μπορείς να αφήσεις κάποιο σταθερό χρώμα ή να εναλλάσσονται όλα τα χρώματα ή να βάλεις 4 διαφορετικές ρυθμίσεις φωτορυθμικών που θα λειτουργούν με τη μουσική σου. Στο βιντεάκι μου αλλάζω και τις 4 επιλογές αν το προσέξεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα