Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα μηχάνημα το οποίο έχει την παρακάτω RAM:

Apacer Tech Apacer 512MB PC3200 DDR-400MHz non-ECC Unbuffered CL3 184-Pin DIMM

και επειδή φαίνεται να τα έχει ψιλο παίξει λέω να βάλω να δοκιμάσω μια άλλη που έχω και είναι η εξής:

RAM TwinMOS PC3200(CL2.5)512MB DDR-DIMM DDR400MHz 184 PIN

Να την κάνω την αλλαγή; Είναι συμβατές με την μητρική; Γενικά ποιό είναι το χαρακτηριστικό που καθορίζει αν κάνει;

Δημοσ.

Εφόσον έκανε η Apacer ναι, θα είναι συμβατή κι αυτή. Το κυριότερο χαρακτηριστικό προφανώς είναι ότι είναι ddr1. Π.χ. για να μην ταίριαζε θα έπρεπε να ήταν ή ddr2 ή ddr3 (θα έγραφε έτσι στον τίτλο τους- τώρα γράφει σκέτο ddr). Επίσης κι από mhz, είναι στα ίδια και οι 2.

Η μητρική ποια είναι;

Δημοσ.

Εφόσον έκανε η Apacer ναι, θα είναι συμβατή κι αυτή. Το κυριότερο χαρακτηριστικό προφανώς είναι ότι είναι ddr1. Π.χ. για να μην ταίριαζε θα έπρεπε να ήταν ή ddr2 ή ddr3 (θα έγραφε έτσι στον τίτλο τους- τώρα γράφει σκέτο ddr). Επίσης κι από mhz, είναι στα ίδια και οι 2.

Η μητρική ποια είναι;

Χμμ κατάλαβα thanks! Η μητρική είναι η intel fw82801eb.

Αν και λίγο άσχετο, στην παραπάνω μητρική(η οποία δεν έχει vga) αν θέλω να βγάλω την κάρτα γραφικών τελείως, με ποιο άλλο τρόπο μπορώ να συνδέσω την οθόνη; πχ αντάπτορα κτλ;

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά, ρωτάς αν γίνεται να συνδέσεις οθόνη χωρίς την όποια κάρτα γραφικών έχεις πάνω αυτή τη στιγμή και ταυτόχρονα χωρίς να έχει onboard κάρτα γραφικών η motherboard;

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά, ρωτάς αν γίνεται να συνδέσεις οθόνη χωρίς την όποια κάρτα γραφικών έχεις πάνω αυτή τη στιγμή και ταυτόχρονα χωρίς να έχει onboard κάρτα γραφικών η motherboard;

Ναι, σωστά. Λογικά δεν γίνεται, έτσι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...