gazvista Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο IPhone 4S απο ebay.com USA. Μιας και η συναλλαγματική ισοτιμία ευρώ/δολλάριο με συμφέρει και η αγορά στις ΗΠΑ είναι full με Iphone, Ξέρει κανείς πόσο θα μου πάνε τα έξοδα αποστολής? Ψάχνω στο USPS αλλά είναι μπερδεμένα και δεν βρίσκω τιμές. Ξέρει κανείς λοιπόν πόσο θα μου κοστίσει να μου στείλουν ένα πακέτο κάτω του 1kg?
gigisoni Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μόνο έξοδα αποστολής; Το τελωνείο το ξέχασες; Επίσης, θα είναι ξεκλείδωτο το τηλέφωνο; Θα βρεις άτομο να στέλνει Ελλάδα;
gazvista Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Έξοδα τελωνίου δεν με ενοχλούνε. Ξέρω τις διαδικασίες εκτελωνισμού απο τρίτες χώρες. Και ναι το τηλ θα είναι ξεκλείδωτο. Τα ψάχνω 3-4 μέρες τώρα και έχω βρεί καλές ευκαιρίες, αλλά δεν έχω "μπιντάρει" μόνο επειδή δεν ξέρω τα έξοδα αποστολής. Απο Αγγλία και Γερμανία που αγοράζω συνήθως είναι γύρω στα 9-10 ευρώ απο Γερμανία, και 10 pounds απο Αγγλία. Το Royal Mail και το DHL έχουν πολύ πρακτικές ιστοσελίδες, αλλά στο USPS απο την άλλη δεν βρίσκω τπτ.
Iris_89 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Υπάρχει εγγύηση? Αν ναι, καλύπτεσαι κανονικά από εδώ σε περίπτωση βλάβης? Ξέρεις 100% πως είναι λειτουργικό?
gazvista Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Υπάρχει εγγύηση? Αν ναι, καλύπτεσαι κανονικά από εδώ σε περίπτωση βλάβης? Ξέρεις 100% πως είναι λειτουργικό? Δεν υπάρχει εγγύση παρα μόνο αυτή που σου δίνει το Ebay σε περίπτωση που το αντικείμενο που αγόρασες δεν είναι όπως στη περιγραφή που έκανε ο πωλητής. Ναί,είναι λειτουργικά. Μπορείς να το δείς απο τις φώτο και απο την αξιοπιστία του πωλητή. Πάνω από 99% θετικό feedback. Όποιος έχει κάνει τουλάχιστον 10 αγορές μέσω Εbay, ξέρει. Άλλα ρωτάω και άλλα με ρωτάτε.........
Iris_89 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Υπάρχει εγγύηση? Αν ναι, καλύπτεσαι κανονικά από εδώ σε περίπτωση βλάβης? Ξέρεις 100% πως είναι λειτουργικό? Δεν υπάρχει εγγύση παρα μόνο αυτή που σου δίνει το Ebay σε περίπτωση που το αντικείμενο που αγόρασες δεν είναι όπως στη περιγραφή που έκανε ο πωλητής. Ναί,είναι λειτουργικά. Μπορείς να το δείς απο τις φώτο και απο την αξιοπιστία του πωλητή. Πάνω από 99% θετικό feedback. Όποιος έχει κάνει τουλάχιστον 10 αγορές μέσω Εbay, ξέρει. Άλλα ρωτάω και άλλα με ρωτάτε......... Sorry για το off topic Τσιριμπίμ Τσιριμπόμ
PCharon Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 απο ebay.comΝα ρωτήσεις τον πωλητή για τα έξοδα αποστολής σκέφτηκες; Αν δε ρωτήσεις το πωλητή, δεν έχεις απάντηση. Τα έξοδα στο ιμπει τα δηλώνει ο πωλητής, μερικοί βάζουν ό,τι θέλουν.
zaccki Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Να ρωτήσεις τον πωλητή για τα έξοδα αποστολής σκέφτηκες; Αν δε ρωτήσεις το πωλητή, δεν έχεις απάντηση. Τα έξοδα στο ιμπει τα δηλώνει ο πωλητής, μερικοί βάζουν ό,τι θέλουν. +1. Εφοσον εχεις ασχοληθεις με το ebay γνωριζεις οτι ο πωλητης καθοριζει το shipping cost. Εσυ μπορεις να βρεις πχ στο site της USPS οτι τα μεταφορικα ειναι 10$ (τυχαιο παραδειγμα) αλλα ο πωλητης να σε χρεωνει 5$ ή 20$. Εξαρταται καθαρα απο τον πωλητη. Εκτος αν προκειται για καποια ατυπη συμφωνια που κανεις εσυ με τον πωλητη για το shipping. + του οτι πρεπει να ελεγξεις αν ο πωλητης προσφερει international shipping. Αν προσφερει international shipping λογικα πρεπει να σου βγαζει και τα εξοδα αποστολης στη σελιδα του auction.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα