Jimis2708 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα σας. Θα ηθελα να ρωτησω για ενα προβλημα που εχω με το πισι μου...Το θεμα εχει ως εξης, ο υπολογιστης κανει επανεκινηση ξαφνικα απο μονος του οταν παω να τρεχω καποιο παιχνιδι η προγραμμα. Ο προβληματισμος μου ειναι στο οτι δεν το κανει σε ολα τα παιχνιδια και τα προγραμματα αλλα σε μερικα μοναχα...Δεν ξερω τι μπορει να φταιει...ισως το τροφοδοτικο γτ το χω 3 χρονια περιπου και ειναι 400w...Χαρακτηριστικα υπολογιστη:CPU: AMD A8-3850 (APU With Radeon HD 6550D)GPU: HD 6550D (Η ενσωματομενη του APU)Motherboard: ASROCK A75 Pro4-MRAM: 2x 2gb 1333Mhz KingstonΤροφοδοτικο: Lamtech ATX-S400 400WHD:Western Digital WD2500BEKT 2.5" 250GBΛειτουργικο: Windows 8
WalkerSW Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Αρχιζεις με ελεγχο θερμοκρασιων με το hwinfo και βαζεις screenshot εδώ... αν τυχος είναι οκ οι θεμροκρασίες τότε πολυ πιθανος φταίχτεις είναι το τραγικο σου τροφοδοτικό...
Jimis2708 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Θεωρω οτι ειναι μια χαρα οι θερμοκρασιες....
Jimis2708 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Tο αφησα 5 λεπτα γιατι φοβομουν... ειδα μεγαλες θερμοκρασιες...
WalkerSW Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Εμμ είδες που έχεις θεμα με τις θερμοκρασίες!! Ποσο καιρο έχεις να τον καθαρίσεις?
Jimis2708 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 καθε μηνα τον καθαριζω....και παστα αλλαζω καθε 2μηνο χθες αλλαξα παστα και μετα εκανα την μετρηση θερμοκρασιας και βγηκαν αυτα.....
WalkerSW Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Προφανώς ή μετα την αλλαγή δεν εκατσε σωστά η ψύκτρα.. ή έχεις μηδενικο airflow στο κουτι.... Δοκιμασε να απενεργοποιήσεις το cool and quiet απο το bios να δουμε αν αλλαξει κατι.
Jimis2708 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Οταν λες airflow? To απενεργοποιησα το cool and quiet.... και τωρα τι;
WalkerSW Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Οταν λες airflow? To απενεργοποιησα το cool and quiet.... και τωρα τι; Έχεις καθόλου ανεμηστηρες στο κουτι σου και αν ναι πόσους και σε ποιες θέσεις? Τωρα ξαναδείς θερμοκρασίες σε Load.
Jimis2708 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 E ανεμηστηρες δεν εχω αλλα εχω ανοιχτο το πλαινο καπακι μονιμα....το κανα αλλα παρατηρησα κατι που νομιζω εξηγει γιατι ανεβαζει τοσο θερμοκρασια...το ανεμηστηρακι ανεβαινει ελαχιστα η ταχυτητα του...ισως φταιει αυτο....εχω μια ρυθμηση που το εχει στο lvl 3 με target temp τους 45βαθμους οποτε λογικα ειμαι καλυμενος ε; Η μηπως να εχω το Full ON μονιμα;
WalkerSW Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Βάλε το για λίγο full on να δούμε πως θα συμπεριφερθούν οι θερμοκρασίες σε Load. Το ανοιχτό καπάκι στο pc δεν σου προσφέρει απολύτως τπτ πέρα απο σκόνη. Πρέπει οπωσδήποτε να μπουν ανεμηστηρες στο κουτι για να δημιουργηθεί ρεύμα αέρα.
Jimis2708 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 full on και οι θερμοκρασιες σταθερες.... :/ εκει παει μεχρι 77 στο load παλι....τι προτεινεις;
WalkerSW Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Κανε ενα κόπο να βγάλεις και να ξανά βάλεις την ψυκτρα με προσοχή... Κλαςςικα Αλλαγή πάστας με προσοχή στην ποσότητα ... Ούτε πολύ , ούτε λίγο... Ένας κοκος ριζιου στην μέση φτάνει. Επίσης το συντομότερο δυνατό ανεμηστηρες στο κουτι... ΑΑ και επανέφερε το cool and quiet.
Jimis2708 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Nα σου πω οτι οταν παιζω παιχνιδια πλεον δεν σβηνει... δεν ξερω τι εγινε δεν το βγαλα ουτε κατι αλλα ουτε ανεβαζει 78 βαθμους οπως το προγραμμα μεχρι 45 παει καλα δεν ειναι; Ειναι στο προγραμμα η αλλαγη ψυκτρας και τροφοδοτικου οποτε μετα λογικα θα πεταει ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα