AdamBlade Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδια ειχα ξανανοιξει θεμα πριν απο καιρο για το pc μου που εβγαζε bsod και freezαρισματα. Τελικα αλλαξα ram και ολα ok μετα απο 2 μηνες παλι τα ιδια. Γινεται να ειναι παλι ram? Την ram μου την ειχε δωσει ο θειος μου, δεν ηταν καινουρια. Σε ολα τα slots αναβει το pc μεχρι το starting Windows και δεν βγαζει animation ή μαυρη οθονη ή bsod memory management ή default page error εκτος απο το τελευυταιο που beepαρει. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2013 από Gi0 Πιστη μετατροπη σε ελληνικη εκδοση
Rod@X Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Κανε ενα memtest και γράφε ελληνικά αν μπορείς, γιατί το μήνυμα δεν διαβάζεται μέχρι τέλους, θέλει πολύ προσπάθεια.
AdamBlade Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Κανε ενα memtest και γράφε ελληνικά αν μπορείς, γιατί το μήνυμα δεν διαβάζεται μέχρι τέλους, θέλει πολύ προσπάθεια. Δεν γινεται δυστυχως το ps3 εχει μονο αγγλικα και οχι ελληνικα δεν μπορω να μπω στο pc για να κατεβασω και να κανω τον installer για το bootable usb. Εψαξα και για αποσυμπιεστη εκδοση αλλα τζιφος. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2013 από Gi0 Πιστη μετατροπη σε ελληνικη εκδοση
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Oτι χρειαζεσαι απο hardware testing μεχρι software επιλυση αντιστοιχων προβληματων, μπορεις να το βρεις συγκεντρωμενο σ αυτο το thread. Θα μετατρεψω σε ελληνικα τα 2 πρωτα σου posts εξαιτιας του προβληματος σου, αλλα θα παρακαλεσω απο δω και περα να βρεις τροπο να ποσταρεις με ελληνικους χαρακτηρες. Edit: Και δεδομενου πως το "Καλησπερα παιδια" του πρωτου μηνυματος ηταν στα Ελληνικα πριν το edit μου, δεν νομιζω να χεις προβλημα. 1
AdamBlade Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Oτι χρειαζεσαι απο hardware testing μεχρι software επιλυση αντιστοιχων προβληματων, μπορεις να το βρεις συγκεντρωμενο σ αυτο το thread. Θα μετατρεψω σε ελληνικα τα 2 πρωτα σου posts εξαιτιας του προβληματος σου, αλλα θα παρακαλεσω απο δω και περα να βρεις τροπο να ποσταρεις με ελληνικους χαρακτηρες. Edit: Και δεδομενου πως το "Καλησπερα παιδια" του πρωτου μηνυματος ηταν στα Ελληνικα πριν το edit μου, δεν νομιζω να χεις προβλημα. Apla den mporousa na bgalw akrh apo to thread p.s to kalhspera paidia to ekana copy paste gt dn me afhne na anoiksw thema ama koitakseis thn ip m k tn browser tha deis browser agnwstos kai tha katalaveis oti eimai apo ps3
SPANK Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Κανε ενα memtest οπως αναφέρθηκε παραπάνω με ενα bootable cd αν δεν εχεις usb stick (ειναι iso δεν χρειάζεται αποσυμπίεση)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα