Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Τυχαία έπεσα πάνω σε Link.png Site: αυτήν την εικόνα και σκέφτομαι αν πραγματικά αληθεύει αυτό που λεει ή ειναι απλώς ενα απο τα κακόγουστα αστεία που κυκλοφορούν για τους προγραμματιστες?

Τι έχετε να πείτε;

http://www.procalculus.com/fth/view.php?picture=251

:wacko:  :wacko:  :wacko:

Δημοσ.

Τι έχετε να πείτε;

Δεν είναι δυνατόν να την κάνεις σοβαρά αυτή την ερώτηση έτσι; Χρειάζεται διασταύρωση πληροφοριών για να σκεφτεί κανείς ότι όπως και οποιαδήποτε άλλη "κανονική" δουλειά (εννοώ όχι π.χ. ναυτικός που έχει τεραστίων διαστάσεων ιδιαιτερότητες), το αν θα έχεις λεφτά και ζωή εξαρτάται 100% απο σένα, τις επιλογές σου και τη συμπεριφορά σου;

Δημοσ.

Γενικά οι προγραμματιστές δεν πληρώνονται και άσχημα. 

Το no life πάντως ισχύει! Ποιος επαγγελματίας όμως έχει ζωή φίλοι μου; Οι γιατροί για παράδειγμα, αν κρίνω από τη γυναίκα μου, είναι πιο nolifers από εμάς!

• Like 1
Δημοσ.

Το "no life" ειναι εντελως υποκειμενικο.

Καποιος που ειναι εκτος, μπορει να πει πως δεν εχω ζωη. Απο την αλλη εγω δε μπορω να φανταστω ζωη χωρις game development.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι δυνατόν να την κάνεις σοβαρά αυτή την ερώτηση έτσι; Χρειάζεται διασταύρωση πληροφοριών για να σκεφτεί κανείς ότι όπως και οποιαδήποτε άλλη "κανονική" δουλειά (εννοώ όχι π.χ. ναυτικός που έχει τεραστίων διαστάσεων ιδιαιτερότητες), το αν θα έχεις λεφτά και ζωή εξαρτάται 100% απο σένα, τις επιλογές σου και τη συμπεριφορά σου;

χαχα...εννοείτε πως οχι. αν θα εχεις λεφτα ,πραγματι, θα εξαρταται απο την ποιότητα την δουλειάς σου και απο αλλα πραγματα

Θα συμφωνήσω στο "no life"!

Στο θέμα χρήμα εξαρτάται που είσαι(χώρα) και σε ποιο τομέα εννοώ (application developer, IT engineer etc whatever)!

εγω παντως δεν πιστεύω πως εγω είμαι "no lifer", οπως το λενε, αν και το μονο πραγμα που με απασχολει στον υπολογιστη ειναι ο προγραμματισμος και αν καποιο απο τα sites μου ειναι down και γιατι.... B)

Δημοσ.

Τι θα πεί "no life". Έχει ο οποιοσδήποτε μέσος εργαζόμενος σήμερα "life"; Πάρε όποιο επάγγελμα θέλεις, 1 ώρα να πας στη δουλειά, 1 να γυρίσεις, κάθεσαι στάνταντ 10-12 ώρες, σου σπάνε τα @@, πας σπίτι κάνεις ένα μπάνιο και μετά ύπνο. Τα λεφτά που παίρνεις φτάνουν μετα βίας για να ζήσεις οπότε και το Σ/Κ κάθεσαι κλειδωμένος μέσα στο σπίτι γιατι δεν έχεις λεφτά για διασκέδαση.

Το "no life" είναι ένα ευρύτερο θέμα, δεν αφορά μόνο τους προγραμματιστές.

Προσωπικά πιστεύω πως το ένα καλό που έχουν οι προγραμματιστές είναι οτι πραγματικά γουστάρουν τη δουλειά που κάνουν.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Τυχαία έπεσα πάνω σε Link.png Site: αυτήν την εικόνα και σκέφτομαι αν πραγματικά αληθεύει αυτό που λεει ή ειναι απλώς ενα απο τα κακόγουστα αστεία που κυκλοφορούν για τους προγραμματιστες?

Τι έχετε να πείτε;

http://www.procalculus.com/fth/view.php?picture=251

:wacko:  :wacko:  :wacko:

hahahahahaha καλη εικονα. 

Εξαρταται τι άνθρωπος εισαι , προσωπικα οσες ωρες και να δουλευα δεν θα μπορουσα να φανταστω την ζωη μου

χωρις να γυμνάζομαι. Ακομη και 9 να εφτανα σπιτι μου θα εβαζα αθλητικα και θα πηγαινα ως το κοντινο γηπεδο μπασκετ να κανω λιγο τρεξιματακι λιγες διατασουλες κοιλιακους μετα σπιτι που εχω μηχανημα , καμψεις κτλπ. ή κολυμβητηριο εννοειται , προφανως και το σαββατοκυριακο θα ηθελα να το εχω off για τους ιδιους λογους. Η καθε προπονηση το πολυ να σου παιρνει 1 ωρα... αρκει να εχεις αντοχη οταν γυρισεις σπιτι να γυμναστεις και να τρέξεις αυτο λιγο θα με προβληματιζε αλλα ενταξει βιταμινες :P

Ειναι ανθυγιεινο και το επαγγελμα του προγραμματιστη γιατι καθεσαι αρκετες ωρες σε καρεκλα οποτε θα τρως και βλακειες θα καπνιζεις κιολας ε στα 40-50 θα εχεις χαλια εξετασεις. Μπορει και νωριτερα. Οποισδηποτε πρεπει να αθλειται και να ασχολειται και με αλλα πραγματα εκτος του προγραμματισμου. Δουλεια δεν θα βρεις με το να εισαι μονο προγραμματιστης να ξερες ακομα ποσοι σαν και εσενα ξέρουν προγραμματισμο μπορει και καλύτερο , θελει να εισαι επισης κοινωνικος και να κοβει το μυαλο σου και σε αλλα πραγματα να ψαχνεσαι γενικα να εισαι ανησυχος. Να έχεις φιλους , καλους συνεργατες (να ξερεις να τους διαλεγεις) κτλπ κτλπ.

Αυτα αμα δεν δινεις χρονο και σε κατι αλλο δεν μπορεις να τα έχεις. Πχ σε καλει η παρεα να πατε καπου ε δεν θα πεις θα κατσω να διαβασω να γινω ακομα καλυτερος χάκερ πρεπει να πάς να τους δεις. 

Τωρα αν εισαι σε εργασια που δουλευεις ωρες ολη την μερα τι να σου πω.... αμα εχεις το σαββατοκυριακο οκ αμα δεν εχεις ουτε αυτο εγω μπορει και να εφευγα. Δεν ειναι τυχαιο που οταν εψαχνα για δουλεια παλιοτερα το πρωτο πραγμα που ρωτουσα ηταν το ωραριο σε περιπτωση που προσληφθω. Γιατι σκεψου ακομη και λεφτα να εβγαζες δεν θα ειχες τον χρονο να τα χαλασεις να πας μια βολτα με την κοπελα σου ρε παιδι μου να πας ενα κολυμβητηριο κατι να εχεις μια ψυχαγωγια. Ε δεν ειναι ζωη τωρα μονο ο προγραμματισμος οσο και να το αγαπας.

• Like 1
Δημοσ.

εγω παντως δεν πιστεύω πως εγω είμαι "no lifer", οπως το λενε, αν και το μονο πραγμα που με απασχολει στον υπολογιστη ειναι ο προγραμματισμος και αν καποιο απο τα sites μου ειναι down και γιατι.... B)

Για να είμαι ειλικρινής, έχω την σχολή και κάνω πρακτική παράλληλα σε εταιρία ως web developer, απ'την στιγμή που εγώ επιλέγω το "nο life" τότε ναι!πάσο! Ζωή στο κάτω-κάτω σημαίνει διαφορετικά στον καθένα! Για άλλους γλέντι για άλλους προγραμματισμό! 

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...