glyfadas7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά καλησπέρα, θα πουληθεί το iphone μου για να πάρω άλλο κινητό κ θέλω να ξέρω τι πρέπει να κάνω πριν το δώσω στον νέο του κάτοχο?τι πρέπει να σβήσω?τι μένει στο κινητό?να κάνω reset to default? θα εκτιμούσα την γνώμη κ τις γνώσεις σας.... ευχαριστώ
zaccki Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Αφου κανεις ενα backup μεσω itunes ή icloud, απλα μετα μεσω itunes κανεις ενα restore τη συσκευη και ειτε την ενεργοποιεις (set up as new) ειτε αφηνεις να κανει την ενεργοποιηση ο νεος ιδιοκτητης. Εσυ αυτο που εχεις να κανεις ειναι backup τα δεδομενα σου (επαφες,φωτογραφιες,μουσικη κτλ) και μετα restore μεσω itunes.
nikomania-- Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Σίγουρα δεν πρέπει να αφήσεις προσωπικά στοιχεία μέσα στο κινητό και όταν θα το δώσεις να το παρουσιάσεις σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση!
parasaser Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 δεν μας λες ούτε μοντέλο! ούτε έκδοση! 1 εάν είσαι σε ios 7 απενεργοποίησε το find my phone, γιατί αν δεν το κάνεις δεν θα μπορεί ο αγοραστής να το ανοίξει και θα σου ζητάει τον κωδικό του apple id σου. 2 εάν είναι σε διαφορετική έκδοση απλά restore με itunes είναι ότι πρέπει, αλλά θα γίνει αυτόματα και update οπότε το πρώτο στάδιο έχε το υπόψιν, σε περίπτωση που ενεργοποιήσεις την συσκευή μέχρι την αρχική οθόνη. για την συσκευή επέλεξε set up as new . 3 πριν από όλα κράτησε back up μέσω του itunes, ή χρησιμοποίησε το icloud για τα αποθήκευσες τα δεδομένα σου (επαφές κοκ)
glyfadas7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 το 3gs έχω κ το πουλάω....ευχαριστώ για τις πληροφορίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα