giorginho Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 δε κανουμε raid με ssd! Οποιος εχει μηχανημα που υποστηριζει TRIM σε RAID τι λογο εχει να μην το κανει; Εγω το σκεφτομουν σοβαρα περσι με τους 2*256GB Crucial M4 που πηρα απο τις μαυροπαρασκευες και που δεν εχω μεν trim αλλα διαβαζα παντου οτι οι Μ4 ειναι οι καλυτεροι στο 'αυτο-trim-αρισμα' (αν μπορω να το πω ετσι, τελος παντων απο ολους τους ssd σε raid χωρις trim αυτοι φθειρονται το λιγοτερο), αλλα τελικα τους πασαρα σε φιλο που πιανει κοντα στο 1GB/s...!!!! Διαστημικα μεγεθη! Μια που αναφερθηκε, αναρωτιομουν απο χθες αν και πότε θα ανοιξει το φετινο thread των μαυροπαρασκευων... χεχε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Καιρός να πέφτουν και τα μεταχειρισμένα στις αγγελίες ε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Σχετικά με την ηλεκτρονική σας παραγγελία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι Παρουσιάστηκε ένα θέμα για το οποίο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών προκειμένου να το λύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αποστολή από το Atrix MB860 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Παρεμπιπτόντως πρόσφατα έβαλα έναν σε ενα φίλο και τα σπάει ο δισκακος.. φυσικά πήρα και εγώ έναν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jsiskos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Χεχε εννοείται πως κάνουμε raid αν γουστάρουμε. Μιλάμε για τρελές επιδόσεις που φαίνονται στην πράξη.. όχι μόνο στις μετρήσεις! ντινάρα μην παραπληροφορείς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leokatana Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Εκανα και εγω μια παραγγελια τωρα, για να δουμε θα παρω τιποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmm Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Σχετικά με την ηλεκτρονική σας παραγγελία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι Παρουσιάστηκε ένα θέμα για το οποίο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών προκειμένου να το λύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. κλασικό πλαίσιο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saltjon Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Σχετικά με την ηλεκτρονική σας παραγγελία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι Παρουσιάστηκε ένα θέμα για το οποίο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών προκειμένου να το λύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αποστολή από το Atrix MB860 με τη χρήση Insomnia App μηπως ζητησες παραλαβη απο καταστημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Σε σχέση με τον OCZ Vertex 3 SATA III 2.5" 120GB που έχω ήδη θα δω κάποια διαφορά με τον συγκεκριμένο; Είναι αισθητά καλύτερος SSD; Για να βάλω άμα είναι τον Samsung 840 στο βασικό pc μου και να μεταφέρω τον vertex 3 πουθενά αλλού... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 είναι καλύτερος, αλλά διαφορά δύσκολα θα δεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Τελικά Ακιρο το πρόβλημα ήταν με την κάρτα μου πού δεν ξέρω γιατί δεν μπορούσαν να την χρεώσουν. Περίεργο... το γυρισα σε αντικαταβολή και όλα οκ Αποστολή από το Atrix MB860 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoulas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 μηπως ζητησες παραλαβη απο καταστημα? Εγω παντως που ζητησα παραλαβη απο το καταστημα (για αυριο) ηρθε πριν λιγο sms και mail οτι εχει καταχωρηθει και συντομα θα λαβω νεο sms/mail για την εξελιξη της....Οποτε δε νομιζω οτι εχει σημασια... Παντως οταν παρουν χαμπαρι τα υπολοιπα καταστηματα τι εγινε με τον ssd στο πλαισιο -θελω να- πιστευω οτι θα βγαλουν και αυτα καποιο δισκο σε καλη τιμη (αν οχι στην ιδια εστω 2-3ευρο πιο ακριβο...) Βεβαια ειναι αδιανοητο να εχω παρει agility 3 120Gb πριν εναμιση χρονο στα 80ευρο και σημερα να "τρεχουμε" να αγοραζουμε μολις δουμε παραπλησιες τιμες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_led Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Είναι κανένας από Χανιά που να θέλει τον δίσκο στα λεφτά που τον παρήγγειλα? (75+3 μεταφ) ή να τον ακυρώσω;Δε θα τον πάρω μάλλον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Οποιος εχει μηχανημα που υποστηριζει TRIM σε RAID τι λογο εχει να μην το κανει; Εγω το σκεφτομουν σοβαρα περσι με τους 2*256GB Crucial M4 που πηρα απο τις μαυροπαρασκευες και που δεν εχω μεν trim αλλα διαβαζα παντου οτι οι Μ4 ειναι οι καλυτεροι στο 'αυτο-trim-αρισμα' (αν μπορω να το πω ετσι, τελος παντων απο ολους τους ssd σε raid χωρις trim αυτοι φθειρονται το λιγοτερο), αλλα τελικα τους πασαρα σε φιλο που πιανει κοντα στο 1GB/s...!!!! Διαστημικα μεγεθη! Μια που αναφερθηκε, αναρωτιομουν απο χθες αν και πότε θα ανοιξει το φετινο thread των μαυροπαρασκευων... χεχε... το δυνατο σημειο του ssd ειναι το seek time και οχι το sequential read/write οποτε αν κανεις raid θα διπλασιασεις και τα 2 σκεψου απλα οτι sequential read/write δε θα χρησιμοποιησεις ποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 δεν θα το αξιοποιήσει στο έπακρο, όχι δεν θα το χρησιμοποιήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα