MauMaus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 στον ssd βαλτο ρε φιλε δε πιανουν καθολου χωρο αυτα τα προγραμματα κ τα χρησιμοποιεις συνεχεια ! αν κανεις με το classic αναπαραγωγη σβηστο κ ξαναπαιρνα το στον ssd 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Παρέλαβα ευχαριστώ τον ΤΣ. Παρασκευή η επιχείρηση SSD στο σαλόνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thrylos7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Οποιος δεν προλαβε και θελει ενα κομματι σφραγισμενο με σημερινη αποδειξη αγορας ας μου στειλει PM... Δε θελω να βγαλω κερδος,στα 75 ευρω θα τον παρει αρκει να ερθει καπου κοντα μου να παραλαβει... (Ψυχικο-Φιλοθεη-Αμπελοκηποι...) 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μαλλον δεν μπορω να σου στειλω πμ επειδη γινεται χαμος και γεμισε το ινμποξ σου, αλλα αααααααν τυχον ειναι διαθεσιμος, εκδηλωνω ενδιαφερον εδω. Σορι για το οφ τοπικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Τελικά παρέλαβα σήμερα, μία μέρα νωρίτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozric Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Παρομοίως. Παρέλαβα και εγώ μία ημέρα νωρίτερα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Εγώ παρέλαβα 2 ημέρες αργότερα γκρρρρρρ! Με μακακία μάλλον των Τοπικών ΕΛΤΑ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chicken32 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=2pEyUeqZupI&feature=c4-overview&list=UUXuqSBlHAE6Xw-yeJA0Tunw να και μερικά τεχνικά στοιχεία που ίσως μας ενδιαφέρουν για το νέο μας απόκτημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Τον έβαλα. Πέρασα πανω του τα 8.1. Να σας πω: εκτός από την αστραπιαία ταχύτητα ανοίγματος και κλεισίματος ενδιάμεσα δεν βλέπω την παραμικρή διαφορά. ευτυχώς κράτησα τα 7 στον μηχανικό και μπήκα από εδώ που τα έχω και όλα κομπλέ. προφανώς κάτι έκανα λάθος........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Τον έβαλα. Πέρασα πανω του τα 8.1. Να σας πω: εκτός από την αστραπιαία ταχύτητα ανοίγματος και κλεισίματος ενδιάμεσα δεν βλέπω την παραμικρή διαφορά. ευτυχώς κράτησα τα 7 στον μηχανικό και μπήκα από εδώ που τα έχω και όλα κομπλέ. προφανώς κάτι έκανα λάθος........ τα 8 κανουν καλυτερη διαχειρηση μνημης και ειναι και λιγο πιο γρηγορα παντου.ποσο ραμ εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 5 γίγα Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tstavrou Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Ενημερωτικά όσοι χρησιμοποιήσαν το Samsung Magician ή παρόμοιο και μπούταραν με το samsung SSD, να ελέγξουν το windows activation γιατί πιθανόν θα λήγουν σε 30 μέρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 τι εννοείς? more info... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Ενημερωτικά όσοι χρησιμοποιήσαν το Samsung Magician ή παρόμοιο και μπούταραν με το samsung SSD, να ελέγξουν το windows activation γιατί πιθανόν θα λήγουν σε 30 μέρες. Γιά εξήγισέ το λίγο ποιό καλά! Τί εννοεί ο ποιητής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopro Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Γιά εξήγισέ το λίγο ποιό καλά! Τί εννοεί ο ποιητής; Καλά τα λέει ο ποιητής.Έτσι είναι... Μπορεί σε 30 ημέρες , μπορεί και σε 0 ημέρες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα