Προς το περιεχόμενο

Samsung 840 evo ssd 120gb @plaisio 74,89euro [ΤΕΛΟΣ]

GiannisWalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια μια ερωτηση ακομα. Για να μπει σε laptop χρειαζεται και θηκη ε? μπορει να προτεινει κανεις καμια? στο desktop νομιζω οτι την ειχε στη συσκευασια του κουτιου

αναποδα τα λες φιλε το desktop χρειαζεται θηκη -βαση2.5'' δλδ για να μπει εκει που μπαινουν οι 3.5ρηδες - το laptop οχι ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 417
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πολλά νεότερα κουτιά έχουν ήδη τρύπες και για 2.5'' ίντσες σκληρούς στην θέση του 3.5''. Ας κοιτάξει πρώτα το παιδί και πράττει αναλόγως!

• Like 1

• Moderators

Συγνωμη ρε παιδια, για laptop ρωτησε τι του λετε (και τραβαει μια οφτοπικ παρενθεση) ; Μηπως δεν καταλαβα κατι εγω σωστα; :wacko:

Μπορεί κάποιος να υποδείξει βήμα – βήμα το σωστό τρόπο αντικατάστασης  δίσκου με τον ssd σε laptop με την μέθοδο της κλωνοποίησης ; Έχω 7αρια. Ευχαριστώ.

Μπορεί κάποιος να υποδείξει βήμα – βήμα το σωστό τρόπο αντικατάστασης  δίσκου με τον ssd σε laptop με την μέθοδο της κλωνοποίησης ; Έχω 7αρια. Ευχαριστώ.

θα πρεπει να τον συνδεσεις εξωτερικα σε ενα docking station η με καλωδιο ανταπτορα τυπου sata->usb.

Εδω πρεπει να πω οτι εγω που εφαρμοσα την μεθοδο του docking station το samsung migration ΔΕΝ μου εβλεπε τον ssd απο την e-sata θυρα του docking αλλα μονο απο την usb κατι που επιβεαιωσε και αλλος χρηστης.

Απο κει και περα ειναι πανευκολο,τρεχεις το προγραμμα για να κανεις cloning, κλεινεις λαπτοπ αλλαζεις σκληρο και τελειωσες.

Παιδιά για laptop μπορεί κάποιος να πάρει απλά ένα κουτάκι εξωτερικού σκληρού 2.5", 8-10€ (κάπου 12€ usb 3) έχει το πολύ, να βάλει μέσα τον ssd και να κάνει το migration με το CDακι. Μετά απλά κάνει τράμπα τους δίσκους και αυτόματα έχει και έναν εξωτερικό 2.5αρη. Εγώ τουλάχιστον έτσι το έκανα. Τώρα εννοείται πως στο eBay έχει γύρω στα 3€ αλλά ποιος περιμένει τόσες μέρες!

Αποστολή από το HTC One X με τη χρήση Insomnia App

Γενικά μιλάει φαντάζομαι...

Υπήρχε ένα samsung 23άρι με 2ms απόκριση που από 199 μπήκε στα 159.

http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/othones/othones/Samsung-LED-TV-Monitor-R-23-T23C350EW.htm

Τώρα μέσω ίντερνετ κάνει 169€.

Μόλις έλαβα sms που με ενημερώνει πως αύριο παραλαμβάνω... 

Μπορείς να μας πεις και πότε έκανες την παραγγελία? για να ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να μου το ακυρώσουν  :unsure:

πείτε ρε παιδιά και πότε κάνατε την παραγγελία για να ξέρουμε στο περίπου πόσο να περιμένουμε. Εγώ παρήγγειλα την περασμένη Πέμπτη (ολίγον τελευταία στιγμή) και αρχίζω να έχω αμφιβολίες για το αν θα παραλάβω  :P

πείτε ρε παιδιά και πότε κάνατε την παραγγελία για να ξέρουμε στο περίπου πόσο να περιμένουμε. Εγώ παρήγγειλα την περασμένη Πέμπτη (ολίγον τελευταία στιγμή) και αρχίζω να έχω αμφιβολίες για το αν θα παραλάβω  :P

7 του μηνός.

• Like 1

Με Samsung Migration δεν τα κατάφερα ούτε εγώ, έβγαζε σφάλμα. Το ίδιο και το Paragon Migrate OS to SSD. Το Acronis Migrate Easy όμως, έκανε μια χαρά τη δουλειά. Acronis και ξερό ψωμί.

Minitool Drive Copy 5 (free)

http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/MiniTool-Drive-Copy.shtml

1) Ξεκινάτε το πρόγραμμα και επιλέγετε DISK to DISK.

2) Επιλέγετε τον δίσκο που δουλεύατε έως τώρα.

3) Επιλέγετε τον νέο σας αφορμάριστο SSD.

4) Πατάτε εκκίνηση.

5) Στο τέλος λογικά θα σας βγάλει error και θα σας πει ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ή ΑΚΥΡΩΣΗ.

Πατάτε το RESTART στο πρόγραμμα και η αντιγραφή θα ξεκινήσει αυτόματα μετά από REBOOT.

6) Στο τέλος έχετε ένα ακριβές αντίγραφο όλου του παλιού σας δίσκου, με όλα τα partition και τις ρυθμίσεις boot.

ΥΓ. Το πρόγραμμα έχει την παρακάτω σημείωση. Δεν ξέρω αν αντιγράφει partition τα οποία είναι Linux.

This application is designed to copy and clone FAT12, FAT16, FAT32, VFAT, NTFS and NTFS5 partitions.

MiniTool-Drive-Copy_1.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...