coffeex Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Εμένα μου γράφει ότι θα τον παραλάβω την Τρίτη(12) για να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deschaine Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 παρέλαβα Πέμπτη και τον έβαλα στο λάπτοπ. Πολύ ευχαριστημένος, μου φάνηκε ταχύτερος απο τον 330 που έχω στον σταθερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starconvict Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Παρέλαβα , εγκατέστησα και όλα μια χαρά. Ευχαριστώ με τη σειρά μου τον TS!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 νομίζω έτσι έπρεπε να γίνεται, να μην αναγνωρίζεται. απότι είχα δει πρέπει να βάλεις έναν installation only συριακό στα 8.1 και μετά τον αναγνωρίζει τον δικό σου των 8 που είναι και στο bios. αλλιώς θα πρέπει να εγκαταστήσεις τα 8 και να τα αναβαθμίσεις σε 8.1. οι κωδικοι εδω: http://pastebin.com/Cs9GUhyT και ο πλήρης οδηγός εδώ http://forums.mydigitallife.info/threads/48434-Windows-8-1-Clean-Install-GuideΈνα έχω να πω. ΜΕ ΕΣΩΣΕΣ! 1000000 ευχαριστώ και είναι λίγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonis100 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 για να δουμε ποτε θα παραλαβουμε εχω κανει την παραγγελια απο την πεμπτη το πρωι και ακομα βρισκετε στο σταδιο της επεξεργασιας μου αρεσει που εγραφαν κιολας αμεσα διαθεσιμο παραδοση σε τρεις ημερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Προσοχη μονο μην ειναι καμια προβληματικη παρτιδα οπως συνηθιζε στο παρελθον να φερνει σοριδων το πλαισιο (βλεπε Abit μητρικες, δισκους Seagate και παει λεγοντας)... Τουλαχιστον η Samsung εχει καλο τμημα RMA, αλλα καλο ειναι να μη μπαινουμε και σε ταλαιπωριες. Εμενα παντως θα με εβαζε σε σκεψεις μια τετοια τιμη που ειναι πιο κατω κι απο τη χαμηλοτερη του Amazon κι απο ενα καταστημα που κστ'επαναληψη δειχνει εμπρακτως πως δε σεβεται ουτε τον υπαλληλο, ουτε τον πελατη (διορθωστε με αν κατι μου διαφευγει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Γιατί να βλέπουμε παντού φαντάσματα. Ο δίσκος είχε μία τίμια τιμή στην προσφορά καινούργιος και με τρία χρόνια εγγύηση. Νομίζω ότι όλα αυτά αρκούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Οι τιμές έχουν πέσει σχετικά στους ssd και λογικό είναι να βγαίνουν προσφορές για να ξεπουλάνε τα καταστήματα όσο περισσότερο γίνετε. Δεν σημαίνει πάντα ότι πρέπει να υπάρχει πρόβλημα επειδή βλέπουμε κάποια χαμηλή τιμή ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 γι αυτο ειναι τα φορουμ, για να δημοσιευουν τις εμπειριες τους οι χρηστες-καταναλωτες. εμενα δυστυχως θα μου τον δωσουν οι δικοι μου στις 20/11, αλλα οι υπολοιποι που ηδη παρελαβαν μπορουν να γραψουν τις εντυπωσεις τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisko Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Σήριαλ έγινε ο EVO 840 Samsung,νισάφι βρέ παιδιά 25 σελίδες ,11 ευρώ γλυτώσατε (βαση της χαμηλοτερης τιμης του Skroutz και το κάνατε υπερθέμα),αν διαθεται καποιος 75 δεν θα εχει αλλα 11 ευρω να παρει καινουργιο και χωρις προσφορά ?. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2013 από giannisko 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoulas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Σήριαλ έγινε ο EVO 340 Samsung,νισάφι βρέ παιδιά,11 ευρώ γλυτώσατε (βαση της χαμηλοτερης τιμης του Skroutz και το κάνατε υπερθέμα),αν διαθεται καποιος 75 δεν θα εχει αλλα 11 ευρω να παρει καινουργιο και χωρις προσφορά ?. Βαλε και τα μεταφορικα........ Για καποιον που δεν αποτελει πρωτη προτεραιοτητα να παρει ssd στα 90ευρο τα 75 δεν ειναι απλα προσφορα...ειναι ευκαιρια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiadas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Παραγγελία την Τετάρτη 6/11 με επιθυμητή παραλαβή την Δευτέρα 11/11 (σήμερα) από το κατάστημα της Στουρνάρη. Η παραγγελία βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της επεξεργασίας και μετά από τηλ. επικοινωνία με το Πλαίσιο, μου μεταφέρθηκε ότι περιμένουν παραλαβή σήμερα-αύριο,. οπότε θα παραλάβω αύριο-μεθαύριο. Για να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos89 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 παιδια μια ερωτηση ακομα. Για να μπει σε laptop χρειαζεται και θηκη ε? μπορει να προτεινει κανεις καμια? στο desktop νομιζω οτι την ειχε στη συσκευασια του κουτιου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Τι θηκη; Τον hdd θα βγαλεις και θα βαλεις στην θεση του τον ssd. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Παραγγελία την Τετάρτη 6/11 με επιθυμητή παραλαβή την Δευτέρα 11/11 (σήμερα) από το κατάστημα της Στουρνάρη. Η παραγγελία βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της επεξεργασίας και μετά από τηλ. επικοινωνία με το Πλαίσιο, μου μεταφέρθηκε ότι περιμένουν παραλαβή σήμερα-αύριο,. οπότε θα παραλάβω αύριο-μεθαύριο. Για να δούμε... Και έγώ μια απο τα ίδια πήρα σήμερα πρωί τηλέφωνο δεν πιστεύω να μας λένε ψέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα