Προς το περιεχόμενο

Samsung 840 evo ssd 120gb @plaisio 74,89euro [ΤΕΛΟΣ]

GiannisWalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

''όταν παραλάβω τον SSD θα πρέπει πρώτα να τον κουμπώσω στην MOBO και μετά να πάω στο BIOS και να κάνω την αλλαγή πρίν περάσω το λειτουργικό''

Το αυτό, ΝΑΙ!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 417
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εγω παρελαβα αλλους 2 χθες απογευμα απο ακυεωσεις παραγγελιων απο καταστημα ευκαρπιας!!!!

Το αυτό, ΝΑΙ!

πατριδα ειμαι inside κατερινη κερναμε ποτακι :P

Παιδιά εγώ μετάνιωσα που πήρα τον δίσκο από την ταλαιπωρία που τραβάω και ακόμα δεν έχω βρει λύση.

1.Ο δίσκος με κανέναν τρόπο δε γίνεται clone

2.Έβαλα τα windows 7 αλλά με αυτά μπορούσα να έχω το δίσκο μόνο σε ide οπότε δεν δούλευε στο μέγιστο

3.Το laptop μου είναι από Αγγλία και τα windows 8 ήταν προεγκατεστημένα τώρα έχω τα 8.1 αλλά δεν έχω την εγκατάσταση και όταν πάω να τα κατεβάσω δεν αναγνωρίζει τον αυθεντικό συριακό μου.

Τι να πω ταλαιπωρία χωρίς αποτέλεσμα.

Παιδιά εγώ μετάνιωσα που πήρα τον δίσκο από την ταλαιπωρία που τραβάω και ακόμα δεν έχω βρει λύση.

1.Ο δίσκος με κανέναν τρόπο δε γίνεται clone

2.Έβαλα τα windows 7 αλλά με αυτά μπορούσα να έχω το δίσκο μόνο σε ide οπότε δεν δούλευε στο μέγιστο

3.Το laptop μου είναι από Αγγλία και τα windows 8 ήταν προεγκατεστημένα τώρα έχω τα 8.1 αλλά δεν έχω την εγκατάσταση και όταν πάω να τα κατεβάσω δεν αναγνωρίζει τον αυθεντικό συριακό μου.

Τι να πω ταλαιπωρία χωρίς αποτέλεσμα.

νομίζω έτσι έπρεπε να γίνεται, να μην αναγνωρίζεται. απότι είχα δει πρέπει να βάλεις έναν installation only συριακό στα 8.1 και μετά τον αναγνωρίζει τον δικό σου των 8 που είναι και στο bios. αλλιώς θα πρέπει να εγκαταστήσεις τα 8 και να τα αναβαθμίσεις σε 8.1. οι κωδικοι εδω: http://pastebin.com/Cs9GUhyT και ο πλήρης οδηγός εδώ http://forums.mydigitallife.info/threads/48434-Windows-8-1-Clean-Install-Guide

• Like 1

εαν κανω εγκατασταση απο την αρχη κ πριν απο αυτη εχω αλλαξει σε ahci mode,εν συνεχεια οταν θα κανω boot κ θα θελω να επιλεξω τον παλιο hdd δισκο με τα xp θα μπορω να τον επιλεξω κανονικα ή θα υπαρχει καποιο προβλημα

εξαλλου δεν εχω βρει καποια λυση για το πως να επιλεγω αναμεσα τους(δεν βρισκω τετοια επιλογη στο bios) πριν το boot,απλως αποσυνδεω αυτον που δε θελω

να φανταστω οτι πρεπει να μπαινω στο bios καθε φορα κ να επιλεγω αναλογα ποιον δισκο θελω να τρεξω απο sapa(ή καπως ετσι) σε ahci

για πειτε αν ειναι να ξανακανω install

• Moderators

Παρακαλω μονο ποστς σχετικα με εξελιξη παραγγελιων.

Το προιον δεν υπαρχει πλεον καθολου στο μαγαζι-site οποτε μην ανεβαζετε το τοπικ χωρις λογο. Δεν το κλειδωνω επειδη καποιοι μπορει να εχουν θεμα με τις παραλαβες απο οσο διαβασα. Γι' αυτους μενει ανοικτο.

• Like 2

Συγνώμη αλλά δεν νομίζω να είναι ο κατάλληλος χώρος να κάνεις διαφήμιση της αγγελίας σου. Η προσφορά όπως ανέφερε και ο matrixx πιο πάνω έχει τελειώσει. Απλώς μένει ανοιχτό το thread για τα άτομα που μπορεί να έχουν κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία τους ή με τον τρόπο εγκατάστασης.Ευχαριστώ. 

καλησπερα!

εγω τον παραγγειλα την πεμπτη 7/11/2013 , στην εξεληξη της παραγγελιας εχει κολησει στον ελενχο. και πηρα τηλ. στα κεντρικα και μου ειπανε οτι δεν εχουνε κομματια διαθεσιμα σε κανενα καταστημα!! λετε να παιχτει ακυρωση?

καλησπερα!

εγω τον παραγγειλα την πεμπτη 7/11/2013 , στην εξεληξη της παραγγελιας εχει κολησει στον ελενχο. και πηρα τηλ. στα κεντρικα και μου ειπανε οτι δεν εχουνε κομματια διαθεσιμα σε κανενα καταστημα!! λετε να παιχτει ακυρωση?

τασο εχουμε και το ιδιο ονομα . και εγω μεσα στη βδομαδα παρηγγειλα ,πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι στο τελος της βδομαδας αναμενουν την αφιξη  των προιοντων .. τωρα το τι αληθεια συμβαινει.. θελω να πιστευω πως δεν λενε ψεματα

Εγώ τον περιμένω αύριο μέχρι το τέλος της μέρας μετά θα πέσει τηλέφωνο τον παρήγγειλα Τρίτη 5 Νοεμβρίου και γράφει παραλαβή 11/11/2013 κι εμένα στην εξέλιξη της παραγγελίας έχει κολλήσει στον ελέγχο ίδωμεν.

Εγώ τον ζήτησα 5 Νοεμβρίου για παραλαβή 7 αλλά όταν πήγα μου είπανε για την επόμενη βδομάδα. Ειδώμεν από αύριο

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...