Questioner Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δυστυχώς θα μας τα πάρει τα λεφτά το ebw μάλλον με τους Seagate. Η τιμή φαίνεται πολύ καλή! Δεν νομίζω να το μετανιώσει κανένας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 4 euro φθηνότερο απο Kingston https://www.skroutz.gr/s/2591228/Kingston-SSDNow-V300-120GB-w-Adapter.html αξίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 να αγορασω ή να μην αγορασω...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ο 840 evo ειναι καλυτερος απο τον kingston. να αγορασω ή να μην αγορασω...; Aν δεν εχεις καθολου ssd ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ενωσα τα δυο θεματα που αφορουσαν την ιδια προσφορα. [Το κατα δυο λεπτα παλιοτερο θεμα, δεν ειχε ουτε μια απαντηση, το νεοτερο επιασε σε μιση ωρα δευτερη σελιδα. ] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Θα τον αλλαζες τον 450 με τον 840 evo?? το post μου πήγαινε στον vaggo... προσωπικα όχι, τσάμπα κόπος μιας και θα βαριόμουν, έτσι κι αλλιώς διαφορές δεν πρόκειται να δεις... 4 euro φθηνότερο απο Kingston https://www.skroutz.gr/s/2591228/Kingston-SSDNow-V300-120GB-w-Adapter.html αξίζει? lol, ούτε για πλάκα τον Kingston, ακόμα και για την κανονική τιμή του 840 Evo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Φτουυυ και τον αγορασα 90 ευρω πριν 10 μερες... παντως παιδια πολυ καλος αξιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 matrixxxΜόλις ήρθε το mail έφυγε post μιας και η τιμή είναι αρκετά καλή . Εύχομαι να έχει πολλά κομμάτια για να πάρει ο κόσμος Καλορίζικα σε όσους/όσες πάρουν ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnrock1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 παιδια εγω που σκεφτομαι να το παρω ειναι συμβατος με το pc μου;; (της περιγραφης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 http://www.asus.com/Motherboards/P8P67_PRO/#specifications 2 slots για sata 6gb/s έχεις και εκεί θα τον βάλεις . οπότε είσαι μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 προφανώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ipopotamos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Τον τσίμπησα κι εγώ με την σειρά μου, ευχαριστώ τον (τους) ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 http://www.asus.com/Motherboards/P8P67_PRO/#specifications 2 4 slots για sata 6gb/s έχεις και εκεί θα τον βάλεις . οπότε είσαι μια χαρά Fixed Φυσικά θα μπουν στις υποδοχές του Intel chipset 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ηρθα να γραψω την προσφορα αλλα αργησα.. Τσιμπηθηκε! Kαι πανω που εψαχνα 2ο ssd για να βαλω στον υπολογιστη, μιας και ο vertex 2 πηγε στο laptop... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agriokatsiko Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Αν έχεις SATA 2 τώρα με προοπτική αναβάθμισης σε σχετικά κοντινό χρόνο? θα αξίζει και για το νέο μηχάνημα; Η θα ήταν καλύτερα να κάνω λίγο υπομονή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα