Προς το περιεχόμενο

Samsung 840 evo ssd 120gb @plaisio 74,89euro [ΤΕΛΟΣ]

GiannisWalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τον αγορασα κι εγω, μπορειτε να με βοηθεισετε πως θα περασω αυτουσιο το λειτουργικο (windows 8.1) στον ssd

το ίδιο εκανα και εγώ. καταρχην εβαλα μόνο του τον ssd και παρόλο που του έκανε φορμάτ το cd εγκατάστης, δεν πέρναγε το λειτουργικό επάνω.

μετά έβαλα πάλι το σκληρό που είχα εγκατεστημένο το λειτουγρικό και εβαλα πάνω τον ssd σαν 2ο.

μπήκα windows και του έκανα φορματ απο εκεί. μετά εβαλα παλι τον ssd μόνο του, και έκανε κανονικά την εγκατάσταση του λειτουργικού.

Τελος συνδέεις σαν 2 τον παλιό σου σκληρό, και έχεις όλα τα αρχεία σου εκεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 417
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ολα οκ με τον σκληρο, εκανα αυτο που μου ειπε ο ntinaras (mbr) και στη συνεχεια μια αργη ntfs διαμορφωση δισκου ωστε να εκχωρηθει και ο δισκος.

Μια τελευταια ερωτηση:

Τωρα που μου λεει πρωτευον διαμερισμα (Δισκος 0), παει αν πει οτι αυτος ειναι στο sata 0 της μητρικης? Αν ναι, κατα ποσο αυτο ειναι κακο μιας και ο 830 εχει το λειτουργικο? Δηλαδη πειραζει αν ειναι ο 840 το sata 0 της μητρικης να ειναι το sata 1 πχ ο 830 που εχει το λειτουργικο?

post-182562-0-05319100-1383813958_thumb.png

<p>Καλημέρα,</p>

<p>Έχω ένα Vaio τριετίας με sata II hdd.</p>

<p>Για να τον αλλάξω με τον ssd της προσφοράς θα χρειαστώ και κάποιο bracket;</p>

<p>Ευχαριστώ</p>

Όχι. Το bracket είναι για τοποθέτηση σε θέση δίσκου στις 3,5 ίντσες

• Like 1

Ολα οκ με τον σκληρο, εκανα αυτο που μου ειπε ο ntinaras (mbr) και στη συνεχεια μια αργη ntfs διαμορφωση δισκου ωστε να εκχωρηθει και ο δισκος.

Μια τελευταια ερωτηση:

Τωρα που μου λεει πρωτευον διαμερισμα (Δισκος 0), παει αν πει οτι αυτος ειναι στο sata 0 της μητρικης? Αν ναι, κατα ποσο αυτο ειναι κακο μιας και ο 830 εχει το λειτουργικο? Δηλαδη πειραζει αν ειναι ο 840 το sata 0 της μητρικης να ειναι το sata 1 πχ ο 830 που εχει το λειτουργικο?

ειναι στο 0 λογικα ο αλλος,αλλα εχεις αλλαξει το boot order απο το bios.

Κατά κάποιο τρόπο. Απόθεμα από επόμενη βδομάδα.Αυτοί οι δίσκοι και οι samsung που είναι tv-monitor τρελή ευκαιρία!

Σε ποιο tv-monitor αναφερεσαι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...