Socratis_g Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 τον αγορασα κι εγω, μπορειτε να με βοηθεισετε πως θα περασω αυτουσιο το λειτουργικο (windows 8.1) στον ssd το ίδιο εκανα και εγώ. καταρχην εβαλα μόνο του τον ssd και παρόλο που του έκανε φορμάτ το cd εγκατάστης, δεν πέρναγε το λειτουργικό επάνω. μετά έβαλα πάλι το σκληρό που είχα εγκατεστημένο το λειτουγρικό και εβαλα πάνω τον ssd σαν 2ο. μπήκα windows και του έκανα φορματ απο εκεί. μετά εβαλα παλι τον ssd μόνο του, και έκανε κανονικά την εγκατάσταση του λειτουργικού. Τελος συνδέεις σαν 2 τον παλιό σου σκληρό, και έχεις όλα τα αρχεία σου εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ολα οκ με τον σκληρο, εκανα αυτο που μου ειπε ο ntinaras (mbr) και στη συνεχεια μια αργη ntfs διαμορφωση δισκου ωστε να εκχωρηθει και ο δισκος. Μια τελευταια ερωτηση: Τωρα που μου λεει πρωτευον διαμερισμα (Δισκος 0), παει αν πει οτι αυτος ειναι στο sata 0 της μητρικης? Αν ναι, κατα ποσο αυτο ειναι κακο μιας και ο 830 εχει το λειτουργικο? Δηλαδη πειραζει αν ειναι ο 840 το sata 0 της μητρικης να ειναι το sata 1 πχ ο 830 που εχει το λειτουργικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
el00019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα, Έχω ένα Vaio τριετίας με sata II hdd. Για να τον αλλάξω με τον ssd της προσφοράς θα χρειαστώ και κάποιο bracket; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 <p>Καλημέρα,</p> <p>Έχω ένα Vaio τριετίας με sata II hdd.</p> <p>Για να τον αλλάξω με τον ssd της προσφοράς θα χρειαστώ και κάποιο bracket;</p> <p>Ευχαριστώ</p> Όχι. Το bracket είναι για τοποθέτηση σε θέση δίσκου στις 3,5 ίντσες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ολα οκ με τον σκληρο, εκανα αυτο που μου ειπε ο ntinaras (mbr) και στη συνεχεια μια αργη ntfs διαμορφωση δισκου ωστε να εκχωρηθει και ο δισκος. Μια τελευταια ερωτηση: Τωρα που μου λεει πρωτευον διαμερισμα (Δισκος 0), παει αν πει οτι αυτος ειναι στο sata 0 της μητρικης? Αν ναι, κατα ποσο αυτο ειναι κακο μιας και ο 830 εχει το λειτουργικο? Δηλαδη πειραζει αν ειναι ο 840 το sata 0 της μητρικης να ειναι το sata 1 πχ ο 830 που εχει το λειτουργικο? ειναι στο 0 λογικα ο αλλος,αλλα εχεις αλλαξει το boot order απο το bios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Τελικά τσίμπησα και εγώ τον Samsung Ξέρει κανείς αν ισχύει αυτό που γράφει(72 ώρες) για την παράδοση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rounsmith Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Κατά κάποιο τρόπο. Απόθεμα από επόμενη βδομάδα.Αυτοί οι δίσκοι και οι samsung που είναι tv-monitor τρελή ευκαιρία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Κατά κάποιο τρόπο. Απόθεμα από επόμενη βδομάδα.Αυτοί οι δίσκοι και οι samsung που είναι tv-monitor τρελή ευκαιρία! Σε ποιο tv-monitor αναφερεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Σε ποιο tv-monitor αναφερεσαι? Γενικά μιλάει φαντάζομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 μιας και δεν ξερω πολλα απο SSD Εχω εναν HP ProBook 4340s. Που θα δω αν μπορω να βαλω ssd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 απλα πρεπει να παιρνει sata 2.5" δισκο τιποτα αλλο... αν εχει και δευτερη υποδοχη για δισκο ακομα καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bikey77 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ποιο software για cloning των δεδομένων του παλιού δίσκου στον ssd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 agility 3 vs 840 evo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 δλδ θα πρεπει να παρουμε σβαρνα τα μαγαζια για να τον βρουμε; νταμ, δεν προλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 στο πλαίσιο αργυρούπολης πρέπει να έχει αρκετά ακόμα. παρτε τηλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα