Προς το περιεχόμενο

Samsung 840 evo ssd 120gb @plaisio 74,89euro [ΤΕΛΟΣ]

GiannisWalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

το έχω κάνει με τον 2o μου στον οποίο αράζουν τα "temp" torrents, 7TB και κάτι το οποίο δεν πλησιάζει καν στο όριο του...

δεν το προτείνω αλλά και πάλι αν δεις κάτι endurance tests που κάνουν σε κάποια sites/forums, μιλάμε για πάνω από 10Χ αυτών που έχουν γραφτεί στον δικό μου...

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 417
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τον αγορασα κι εγω, μπορειτε να με βοηθεισετε πως θα περασω αυτουσιο το λειτουργικο (windows 8.1) στον ssd , απο εναν σκληρο 1ΤΒ που χρησιμοποιω τωρα?δε θελω να μπλεξω με φορματ κτλ. σκεφτηκα να τον κανω Image backup Κτλ, αλλα δεν θα χωρεσει στα 120 gb του ssd. μπορειτε να με συμβουλευσετε?

Απ' ότι είδα, όταν σύνδεσα σαν δεύτερο τον SSD και μπήκα στο Data Migration μπορούσες να απεπιλέξεις αρχεία και να μην περαστούν. Δεν το χρησιμοποίησα όμως γιατί ήθελα καθαρή εγκατάσταση.

Αν και με ταλαιπώρησε 2 ώρες μέχρι να βρω γιατί δεν δουλεύει τελικά τα κατάφερα... Πραγματικά η ταχύτητα είναι ασύλληπτη!!!! Με τον HDD με φρέσκο install είχα χρονομετρήσει 1:12 λεπτά μέχρι να μπει στα windows. Τώρα τελευταία είχε φτάσει 2 λεπτά. Με τον SSD με φρέσκο install έκανε 25-30 δευτερόλεπτα. Το έδειξα στον αδερφό μου και μου πε του χάλασα την πρωϊνή ρουτίνα που πάταγε το "ON" και πήγαινε στην κουζίνα να φτίαξει καφέ ωστέ να μην περιμένει πάνω στο pc να φορτώσει.

Όσοι δεν έχετε βάλει SSD να βάλετε οπωσδήποτε! Γέλασα δυνατά όταν είδα πως το bootanimation δεν προλαβαίνει να ολοκληρωθεί και να σχηματίσει το παραθυράκι και μπαίνει στα windows.

• Super Moderators

Ειναι γνωστα αυτα εδω και χρονια. Πρεπει να ειναι τουλαχιστον 3 χρονια που ειναι προσιτοι σε τιμες οι καταναλωτικοι (δηλ. χαμηλων προδιαγραφων) ssd και σε καθε θεμα εδω υπαρχουν αντιστοιχα σχόλια, λες και ανακαλυφθηκε το φεγγαρι  :P

Ενταξει, για οποιον παιρνει ssd για 1η φορα, τον πιανει ενθουσιασμος δικαιολογημενα  :-)

Αν έχω στο ssd τον φάκελο downloads (λήψεις) θα ξεπατωθεί γρήγορα?

στον μηχανικο οι ληψεις

Το έδειξα στον αδερφό μου και μου πε του χάλασα την πρωϊνή ρουτίνα που πάταγε το "ON" και πήγαινε στην κουζίνα να φτίαξει καφέ ωστέ να μην περιμένει πάνω στο pc να φορτώσει.

τωρα του χυνεται ο καφες σιγουρα :-)

<p>Ειναι γνωστα αυτα εδω και χρονια. Πρεπει να ειναι τουλαχιστον 3 χρονια που ειναι προσιτοι σε τιμες οι καταναλωτικοι (δηλ. χαμηλων προδιαγραφων) ssd και σε καθε θεμα εδω υπαρχουν αντιστοιχα σχόλια, λες και ανακαλυφθηκε το φεγγαρι  :P</p>

<p>Ενταξει, για οποιον παιρνει ssd για 1η φορα, τον πιανει ενθουσιασμος δικαιολογημενα  :-)</p>

Σιγουρα ειναι γνωστα εδω κ χρονια... Απλα οι περισσοτεροι ακομα ειναι με HDD, λογω τιμης/GB. Σκεψου δεν εχω ουτε εναν γνωστο με SSD oποτε δεν ειχα δει ποτε απο κοντα τις επιδοσεις του. 2 χρονια περιμενα να παρω γι αυτο κ εκανα σαν παιδακι που πηρε καινουργιο παιχνιδι.

Ορισα κ εγω σε ολα τα προγραμμα που κατεβαζουν αρχεια (πχ. Chrome) ως default φακελο downloads στον hdd.

• Like 1

Αν έχω στο ssd τον φάκελο downloads (λήψεις) θα ξεπατωθεί γρήγορα?

Αν δεν κάνεις πάρα πολλά GB λήψης κάθε ημέρα, ίσως δεν μπορέσεις να τον χρησιμοποιήσεις για τόσο πολλά χρόνια όσο έναν καλό δίσκο.

Δες τα λινκ του θέματος που δίνει ο Thresh πιο πάνω, για να βγάλεις ο ίδιος συμπεράσματα.

τελικά με πείσατε μόλις τον  παρήγγειλα και εγώ περιμένω το email επιβεβαίωσης από το Plaisio για το πότε θα μου τον στείλουν.  Θα θα ήθελα όμως κάποια βοήθεια από τους ειδικούς μας. Μόλις με το καλό  τον παραλάβω τον βάζω επάνω στον σταθερό μου  που έχει ήδη 7αρια και μετά τι κάνω ? του κάνω format όπως κάναμε παλιά με τους απλούς δίσκους ? ή κανω κατι αλλο  Αν κάποιο παιδί θα μπουρουσε να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων. Δεν θα ήθελα να μπλέξω  με φορματ και άλλα τέτοια. Βέβαια στην περιπτωση που δεν γινετε να το γλιτώσω θα μπορουσα να του βαλω 8αρια και να εχω διπλο bootarisma και σε 7 αλλα και σε 8 και να διαλεγω καθε φορα που θελω να μπω? Συγνώμη για της  αφελείς ερωτήσεις μου αλλα δεω εχω ξανα ασχοληθεί με ssd δισκο και εγω ανχωθεί  λίγο 

Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα μου   

Εβαλα τον samsung πανω και εγκατασταθηκε με επιτυχια. Μετα ομως δεν μου τον εμφανιζε τον δισκο στο ''Ο υπολογιστης μου'' και ετσι εκανα δεξι κλικ στο ''Υπολογιστης'', επελεξα διαχειριση και μετα διαχειριση δισκων και μου εβγαλε με το που ανοιξε αυτο το μηνυμα που φαινεται στην εικονα:

post-182562-0-59446900-1383812021_thumb.png

Τι κανω?

Στο Samsung Magician εμφανιζεται κανονικα:

post-182562-0-48828200-1383812227_thumb.png

Ntinara ειναι λογικο αυτο που μου βγαζει, μιας και δεν μου το εχει ξανακανει ποτε δισκος?

Eνημερωτικα, ο 840 μενει σαν 2ος σκληρος. Το λειτουργικο ειναι στον 830 (αν παιζει ρολο).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...