skoulas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Site: HDD στα 82.90euro Site: Skroutz +9euro (στην καλυτερη περιπτωση αν βαλουμε μεταφορικα και αντικαταβολη παμε στα +14euro) Αν λαβουμε υποψιν και το γεγονος οτι οι εξωτερικοι 1Tb "παιζουν" στα 60euro στην καλυτερη περιπτωση (30euro/500Mb) παλι ειμαστε κερδισμενοι...
ΓιώργοςΒ. Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Έχουν βγει πολύ καλύτερες προσφορές όπως αυτή με 3 TB στα 90-100 ευρώ.Δεν φαίνεται φοβερή προσφορά η συγκεκριμένη.Και 2 TB στα ~75 ευρώ έχουν βγει!
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μόνο που αυτός που αναφέρει ο TS είναι 2,5άρης και όχι 3,5άρης...
ΓιώργοςΒ. Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Όντως , αυτό δεν το είχα προσέξει!Λάθος μου και συγγνώμη!
NICK1982 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 ειναι μια τιμια τιμη για καποιον που ψαχνει κατι αναλογο... εγω ειχα παρει απο το e-shop τον αντιστοιχο 500αρι, στον 1 χρονο περιπου τα παιξε τελειως... τον πηγα πισω και μεσα σε 2-3 μερες με ενημερωσαν οτι ειχα επιλογη να παρω τον ιδιο η να μου πιστωσουν το ποσο που τον ειχα αγορασει μιας και ειχε πεσει η τιμη του τωρα. βεβαιως εντος εγγυησης! σχετικα καλη εξυπηρετηση. απαντησα εδω μιας και σημερα τον εβαλε παλι στην ιδια ''προσφορα'''......
mtzs Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Ξερει καποιος τι σκληρο εχει μεσα ακριβως; Με την αφιξη του PS4 ειναι καλη περιπτωση τα 1,5Τ για απευθειας αλλαγη σκληρου δισκου αφου τον βγαλω απο τη θηκη του, αν κανει φυσικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα