Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

headbanger επιδη εκανα restart δε μπορω να το δω αυτο τωρα αλλα θα το αφησω κανα 8ωρο ανοικτο να γεμισει παλι.

επισης αν δειτε στο task manager εκει που λεει non-paged pool ειναι 5,1 gb , αυτο δεν λεει τπτ?

storm στο c ειναι ρυθμισμενο 200-2000 κ στον δευτερο δισκο που εχω το ειχα κλειστο λες να ειναι αυτο?

Δημοσ.

http://www.tomshardware.co.uk/forum/840-73-windows-extremely-high-memory-usage διάβασε τα 2 τελευταία σχόλια στην 1η σελίδα κάπου λέει για Killer Network Manager και το έχεις και εσύ. Διάβασε τι λέει και απενεργοποίησετο. Επίσης λέει για ένα IntelliMemory, δες επίσης αν το έχεις και απεγκατεστησέτο!

Δημοσ.

Καλησπερα, δυστιχος χθες το βραδι μου τα χαλασε τα σχεδια η δεη με μια διακοπη ρευματος οποτε δεν μπορεσα να δω τι εγινε μετα απο ενα 8ρω σε idle, αυτο που παρατηρησα ομως ειναι οταν εχω ανοικτο το utorrent αυξανετε με εντονους ρυθμους το non paged pool δλδ μεσα σε δεκα 10΄ εχει φτασει τα 600 mb απο 200 που ηταν σταθερα για κανα δυοωρο . το ιntellimemory δεν το εχω το killermanager ειναι το προγραμμα της καρτας δικτυου κ στα screenshoot αν δεις ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα. βεβαια εννοητε πως θα το δοκιμασω σημερα να το κλεισω τελοιος κ ας ελπισουμε οτι δεν θα μας κανει κολπα παλι η δεη! κανενα αλλο torrent client καλο γρηγορο κ αξιοπιστο ξερουμε μηπως κανω κ εκει μια δοκιμη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...